Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Berbec.

Caută să vezi care sunt punctele pozitive pe care le-ai reprimat în tine cu mult timp în urmă, pentru că este momentul să te reînnoiești și să te redescoperi. Poți fi prieten cu tine însuți/însăți și să te confrunți cu probleme personale care sunt prea sensibile și care se sfâșie prostește dintr-o logică pe care nici tu nu o poți explica.
S-ar putea să te decizi să desființezi obstacolele care ți-au blocat calea, iar cu Marte dinamic în Scorpion, puteți reuși. Și totuși, cu

Marte foarte aparte de Mercur retrograd, este posibil să fii deschis și la un compromis dacă este posibil. Te-ai putea revolta dacă simți că ți se impune pe cineva drept autoritate, dar modul în care faci acest lucru nu ar putea fi atât de evident pe cât ar putea fi.
Afacerile personale se pot deplasa la un nou nivel cu puțină imaginație și muncă din greu. Dacă visezi să duci ceea ce faci la nivelul următor, acesta este un moment bun pentru a o face.

Concentrarea asupra Scorpionului în Casa a 8-a, a intimității dar și a sectorului de de active comune, legături sufletești și a investițiilor pe temrne lung, aduc ocazia de a face bilanțuș și de a face tot ce este necesar pentru a calma problemele care se ivesc. Conversațiile ar putea fi profunde și intense în acest weekend.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Berbec Relational

Ia o pauză mult meritată. Ai fost ocupat și te lupți cu mult stres. Ești capabil să iei lucrurile în pas, chiar și complicațiile noi care pot apărea în planurile bine stabilite. S-ar putea să te simți predispus la a afișa mai multă afecțiune pentru cineva nou în mintea ta.
Poate chinuitoare luna din Taur, de la începutul săptămânii să te facă să te gândești la iubire. Cauți un potențial partener care să îți permită să te miști liber!
La sfârșitul săptămânii Neptun îți va permite să îți folosești creativitatea în avantajul tău. Dacă îți imaginezi ce lucrur ai vrea să faci, păi, aia să faci.
Luna călătorește prin Rac în weekend, luminând tot felul de posibilități interesante. Nu știi ce s-ar putea întâmpla, dar un lucru e sigur: nu trebuie să îți faci planuri ca să petreci un moment bun!

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Berbec Profesional

Sperăm că nu trebuie să raportezi ce lucrezi astăzi, deoarece sincer, te simți mai bine relaxat decât să muncești, săptămâna aceasta. Asigură-te că îți oferi și o pauză mentală de la problemele legate de muncă. Într-adevăr, poate fi mai ușor spus decât de făcut.
Energia susține munca cu efort și planificarea practică. S-ar putea să constați că ești în situația de a asista la drame pe care oamenii puternici nu le pot evita. Fă tot posibilul să fii simpatic și să îi susți pe cei apropiați. Poți face muncă suplimentară pur și simplu pentru că ești omul potrivit la locul potrivit în momentul potrivit. Asigură-te că toată lumea lucrează cu aceleași așteptări și la aceleași obiective.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Berbec Financiar

Te-ai putea simți plin de energie, datorită activității intense din sectorul valorilor proprii. Acest lucru ar trebui să aducă și o oarecare mobilizare pe frontul financiar. Dacă dorești să efectuezi unele modificări în modul în care câștigi sau economisești bani, acesta este momentul pentru a începe sau a a intensifica eforturile. Păstrează cheltuielile sub control și reține că cele mai bune daruri vin din inimă. Fii meticulos cu banii tăi, dar generos cu iubirea ta. A fi mulțumit și a fi tu însuți duce la o fericire mai mare și pe termen lung.

Ai de lucrurcu reparațiile sau cu achizițiile pe măsură ce apar și apeezi la economiile pe termen lung. Opțiuni de cercetare face necesară discutarea planurile cu familia și cu partenerul de viață. Evită investițiile riscante dacă vrei faci față stresului. Comunicarea reală și deschisă este răspunsul. Ești energic și gata să iei lumea în piept pe timp de furtună. O situație solicitantă te ține pe picioare.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Berbec Sănătate

Dacă vrei să pleci în vacanță, poate este exact ceea ce ar trebui să faci. Universul sugerează că vei beneficia foarte mult de pe urma aerului curat, de pe urma înotului sau de pe urma drumețiilor la munte. Timpul petrecut în aer liber îți va face foarte bine. Vei înflori în toate planurile, iar sănătatea ta se va îmbunătăți destul de rapid și te va recentra.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top