Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Leu

Săptămâna aceasta așteaptă-te să verifici modul în care ți-ai atins obiectivele, deoarece ar putea necesita o reanalizare. Este timpul să faci o pauză și să te gândești la calea pe care ai urmat-o, precum și la felul în care să îți prezinți opinia.  

Cu Marte care energizează Casa a 3-a, sectorul comunicării, poți fi foarte activ în ceea ce privește rețelele de prieteni și cunoscuți, vrei să îți transmiți mesajul în lume și să te întâlnești cu cei cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Chiar și așa, începutul săptămânii ar putea dezlănțui un conflict, dacă nu vei găsi o cale de a-l aplana. Marte este în pătrat, un aspect inconfortabil, cu radicalul Pluto și este posibil ca cineva să poată să îți blocheze un plan. Orice discuție poate avea ca rezultat varii argumente dacă nu cauți, cu adevărat, un răspuns.

În același timp, există șansa de a combina spiritualul cu materialul, în special în afaceri. Unirea forțelor cu cineva care dorește, la fel de mult ca și tine, să combine cele două domenii, poate fi o experiență productivă, de care ar putea beneficia și ceilalți.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Leu Relațional

A flirtra într-un nou mediu social duce la contacte și opțiuni de relații interesante. Deși ai chef să fii sociabil și să interacționezi cu oameni noi, nu-ți neglija partenerul. Este posibil ca o problemă să se producă chiar sub nasul tău, așa că lucrează din  greu pentru a încerca să faci lucrurile să meargă. Problemele pot include renovări sau reparații acasă sau la o casă pentru copii. Fă-ți timp pentru a ieși în natură sau într-un cadru care te ajută să îți găsești liniște sufletească.

Înflorești sub energia individualistă a lunii din Taur în timpul Lunii Noi. Dacă ai dorit să atragi atenția cuiva, acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru. S-ar putea să te simți neliniștit, deoarece încă de la începutul săptămânii, ți se solicită să explorezi un teritoriu emoțional profund. 

Luna intensă din Rac apare în weekend, invitându-te să te lași prin în jocul sentimentelor și să trăiești momentul cu inima și nu cu mintea. Simte-te liber să te bucuri și să îți satisfaci propriile dorințe.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Leu Profesional

Sper să ai acea zi liberă astăzi, pentru că orice fel de activitate legată de locul de muncă nu va fi destul de bună. Cea mai mare problemă are legătură cu propria nesiguranță. Îndoiala de sine îți îngreunează luarea unei decizii importante.

Ai forte multă energie interioară. Ai încredere în intuiția ta. Primul vostru impuls va fi de obicei corect. Unii oameni vor opera într-un fel de ceață idealistă. Este posibil să fii nevoit să îi coordonezi pe toți cu probleme practice. Împărtășirea unui prânz sau a unei cine cu colaboratorii poate îmbunătăți atitudinea tuturor. Ești norocos că ai realizat contacte care te-ar putea ajuta mai târziu. Este un moment bun pentru un interviu legat de un nou serviciu. Eforturile legate de muncî sunt recunoscute.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Leu Financiar

 Cariera ta s-ar putea bucura de o înviorare, dar ai grijă, s-ar putea ca cineva, poate un rival, să încerce să intre cu forța pe teritoriul tău sau ca cineva să îți rănească din greșeală sentimentele. Situația datoriilor suferă modificări necesare. Recifică acest lucru și vei fi mult mai fericit pentru asta.

Te afli într-o fază de creștere constantă. Să fii direct și motivat cu privire la obiectivele tale te-a ajutat să ajungi la locul în care te afli astăzi. Te afli într-o poziție bună din punct de vedere financiar, personal și profesional. Ar trebui să te bucuri de un sentiment de calm și satisfacție. Fii conștient de concurenții care nu îți doresc binelr. Concentrează-te pe familie și pe cei dragi. A face eforturi sincere pentru a te acomoda cu sentimentele altora îți va servi bine acum. A face ceva pentru ceilalți, te va face să te simți mai bine, atât emoțional, cât și intelectual.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Leu Sănătate

 Timpul liber, distracția și sportul sunt pe primul loc și s-ar putea să te simți emoționat să te implici în evenimente competitive. Îți place să îți testezi abilitatea, puterea și rezistența în concurență cu ceilalți. De asemenea, poți avea șansa de a cunoaște oameni noi în timp ce te pregătești. Acest lucru s-ar putea dovedi a fi un mod mai plăcut de a face mișcare alături de grup, decât să lucrezi singur.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top