Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Balanță

Descoperi resurse pentru a-ți atinge obiectivele. Dar dacă vrei să nu cedezi obstacolelor, redistribuie-le pentru a te aștepta la un viitor fără probleme. Relocarea trebuie făcută ținând cont de faptul că nu exista venituri la fața locului pentru a completa golurile și, astfel, trebuie să ai un sprijin puternic ca să avansezi. 

Deoarece Marte curând va părăsi semnul tău, îți poate aduce curajul de a fi mai deschis. Dacă în general, ai favorizat compromisul, ai putea sp îți schimbi această dispoziție la începutul săptămânii. Acest lucru ar putea fi la fel de bun, pentru că un aspect greu, un pătrat, între Marte și Pluto care nu vrea decât putere, ar putea iniția un conflict. Ia gândește-te, la ce vrei să renunți pentru că va trebui să fii ferm și să stabilești anumite limite, deoarece aspectul trimite un mesaj clar că altfel, nu vei fi convins.

Dacă ești nerăbdător să faci niște schimbări în jurul casei, Soarele în sextil cu Saturn și în trigon cu Neptun, sugerează că este o oportunitate bună de a vinde lucrurile de care nu mai ai nevoie și nu le mai vrei în preajma ta. Unele dintre ele ar putea merita mai multă atenție decât crezi, caz în care ar merita să le apreciezi, mai degrabă decât să le dai deoparte convins că nu mai sunt bune de nimic. Dacă îți place să scoți la vânzare obiecte vechi, aceasta ar putea fi o sursă constantă de venit în viitor. O ideea de afacere, chiar.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Balanță Relational

Ești un fluture social atunci când luna petrece timpul în Taur, marți, și mai e și Lună Plină. Ai însă grijă să nu faci însă prea multă ordine, în Casa a 11-a, sectorul prietenilor. Este important să găsești acel echilibru crucial între prietenie și romantism atunci când întâlnești pe cineva nou.

Cineva își va petrece timpul prin a te observa și va începe să viseze cu ochii deschiși. Nu reacționa dur ci profită la maxim de acest moment. Exprimă-te și tu. Spune-le celorlalți cum te simți. Vei fi recompensat pentru eforturile tale, atât emoțional, cât și material. Concentrează-te pe cele mai importante situații și rezolvă-le ca să le înțelegi mai bine. Rămâi cu mintea deschisă și reînnoiește relațiile care au fost neglijate. Popularitatea și atracția sunt forțele de care să te bucuri și să profiți la maxim.

Mai târziu peste săptămână, trigonul Soare – Neptun te ajută să fii creativ. Dacă poți face ceva pe care nimeni altcineva nu îl poate face, de ce să nu îți demonstrezi talentul?!

Luna este în Rac în weekend, este clar că nu vei dori să primești și nici să dai un răspuns concret cuiva. Respingerea nu este niciodată distractivă, dar nici nu este prea îngăduitoare. Uneori este timpul să încerci ceva mai greu, dar alteori este timpul să mergi mai departe.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Balanță Profesional

Vei fi cel mai bun în această perioadă. Îți este ușor să lucraezi într-un ritm constant chiar dacă progresaezi lent, o faci însă semnificativ. Energia este puternică și de susținere pentru orice dorești să faci pentru a-ți îmbunătăți situația de muncă și perspectivele de carieră. Așteptă-te la unele întârzieri. Aspectele ar putea provoca confuzii și din neatenție, defecțiuni mecanice. Permite-ți timp pentrua rezolva orice sarcină.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Balanță Financiar

Săptămâna aceasta te vei concentra pe nevoile familiei și ale partenerului de viață. Dacă faci un bilanț, va trebui să pui accentul pe bani dacă te gândești la aprofundarea studiile universitare sau pentru o casă confortabilă dacă vrei să renovezi. Latura creatoare se potrivește cu latura ta practică. Si asta este important.

S-ar putea să nu ai un îndrumător sau un consilier financiar așa cum ai avut în trecut. S-ar putea să vină niște bani neaștepți pe care să îi bugetezi gândinu-te l cele spuse mai sus. Echilibrează-ți bugetul și plătește unele datorii. Evită cumpărăturile tentante, exorbitante. Fă-ți timp sa fii singur cu gândurile tale și concepe câteva planuri bine motivate pentru viitor. 

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Balanță Sănătate

 Din cauza stresului, ai putea fi predispus la tensiuni musculare sau la rigiditatea articulațiilor, dar există lucruri pe care le poți face pentru a te ușura. Vei beneficia mult de pe urma mișcării, câteva exerciții și rutine simple. Asigură-te că te concentrezi pe exerciții care te mențin suplu și flexibil, cum ar fi dansul, înotul și scrima și fă cât mai des masaj de relaxare, dacă este posibil.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top