Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Săgetător

Îți ies în cale lucruri neașteptate. Multe se petrec în mod misterios undeva pe la spatele tău și se pare că ceva nou ar putea apărea în orice secundă în viața ta, fapte care te pot lua și pe tine prin surprindere. S-ar putea să simți că îți pierzi controlul printre atâtea întâlniri neașteptate, unele întâmplătoare, altele aranjate, dar va fi bine atunci când ghicețti intuitiv despre cine este vorba și vei merge înainte, ghidându-te doar după instinctele tale.

Ar putea avea loc o ciocnire verbală cu un prieten și s-ar putea datora diferenței de valori. Nu lăsa acest lucru să strice o relație pe termen lung, totuși, pentru că, dacă poți să fii de acord sau să nu fii, ar trebui să o spui răspicat. 

Dacă Soarele face un sextil cu Saturn și un trigon cu  Neptun, vei avea ocazia să îți faci o idee despre ceea ce vrei sau să ajuți un vis să devină realitate. Soarele este în sector spiritual, făcând din aceasta un moment în care o viziune sau un vis ar putea să îți influențeze viitorul într-un mod pozitiv. Dar va trebui să fii practic în timp ce privești în depărtări. Procedând astfel vei  ajuta planul să se concretizeze. 

În cele din urmă, cu Mercur va face un sextil cu Pluto semn că investiția în serviciile unui consilier te-ar putea ajuta să te ridici.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Săgetător Relational

Este posibil să ai nevoie de o respirație romantică chiar acum. Infuzează energia la alte eforturi. Fii prudent și planifică toate eforturile în avans. Realizează că ai nevoie de timp și spațiu pentru îngrijirea de sine și păstrează distanța. Caută răspunsuri la noile întrebări. Pasiunea și curiozitatea te vor conduce mental în direcții interesante. 

La mijlocul săptămânii există o atmosferă ușoară în luna superfluă a Gemenilor, care te va face să te bucuri că ești fii singur. Ieși și amestecă-te cu oamenii, vorbește despre orice și fă-te remarcat. 

Pe de altă parte, mai este și un pătrat între Marte și Pluto, în același timp, ceea ce ar putea frâna ușor entuziasmul și distracția. Când un fost sau cineva cu care te-ai întâlnit, dorește să discute despre cine este responsabil pentru anumite probleme, oferă soluția de compromis.

Vei dori să acționezi conform dorințelor tale pasionale, în timp ce luna este în Rac, în weekend, dar există consecințe pentru fiecare acțiune. Dacă ești pregătit să faci față eventualelor rupturi, atunci ambalează-te.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Săgetător Profesional

S-ar putea să fii mai tranșant decât de obicei. Obișnuiește-te. Această tendință va continua și în următoarele săptămâni și va pătrunde nu doar în aria profesională ci și în fiecare aspect al activității tale. Fii bun cu tine însuți – și cu ceilalți. Fii sensibil la preocupările celor din jurul tău.

Ar putea să izbucnească lupte pentru cine este șef. Probabil că vei avea conflicte cu ceilalți, chiar dacă nu demonstrezi că ești un leader veritabil. Este un moment important pentru a fi atent și a verifica tot ce faci. Nu te grăbi să lucrezi împotriva intereselor tale. Această perioadă ar putea aduce provocări din partea persoanelor conservatoare care simt puternic că trebuie să facă  lucrurile într-un singur sens. Un blocaj într-o intersecție, de exemplu, poate însemna o descoperire la care nu te așteptai.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Săgetător Financiar

 Aspectele din casa carierei nu te lasă să vezi progresee pe are le faci. Ți se cere să construiești foarte atent ceva mental, astfel încât să ai o bază solidă pentru acțiunile tale. Universul sugerează o perioadă de schimbări în viața de familie, inclusiv o posibilă mutare. 

Lucrează pentru a obține un echilibru între gândurile și viața ta. Rămâi cu picioarele pe pământ, evită bârfele și nu avea nicio poziție față de afacerile altor oameni. Comunică cu grijă și nu te concentra pe a fi corect în conversație. Fă incursiuni în relațiile profesionale și personale, dar economisește mult timp pentru auto-reflecție. Încearcă să identifici acei oameni din viața ta care îți oferă cel mai mult. Vei câștiga spiritual mai mult decât material. Ajută-i pe alții ca să te ajuți pe tine, fă voluntariat sau folosește-ți resursele pentru a face acte de caritate în comunitatea în care trăiești.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Săgetător Sănătate

 Ar trebui să te simți mai relaxat, mai încrezător și mai energic. Abordarea pozitivă asupra vieții are un efect puternic asupra energiei și a sănătății tale generale. Energia la rândul ei, are impact asupra celulelor din corp, astfel încât acestea pot ajuta, consolidând sistemul imunitar și sporind vitalitatea.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top