Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Fecioară

S-ar putea să fii în compania unor oameni care sunt companioni exaltați și le plac să îți fie alături. Este o perioadă de schimbări în jurul tău, precum și a semenilor tăi, iar acest lucru se va liniști abia când tu și ceilalți apropiați veți dobândi un statut confortabil și convenabil. Atragi mulți tineri, mai ales ccei care nu știu ce să f că cu viața lor.  

Cu Mercur, stăpânul tău planetar, retrograd în Casa a 3-a, sectorul comunicării și a gândirii, încă o săptămână, ar fi bine să fii atent la greșeli și să te pregătești pentru tot felul de întârzieri. Cu toate acestea, dacă ai o problemă cu cineva, este posibil să fie rezolvate în acest moment.

Marți s-ar putea isca un conflict legat de finanțe, în timp ce decizi dacă vei cheltui bani pentru ceva ce ți-ar plăcea sau ceva ce este necesar. Cu puțină atenție, oricum poți să-l obți la un preț mai bun, așa că nu rămâne cu o singură opțiune.

Ești interesat de o nouă relație sentimentală? Deși este posibil să ai totul pentru a impresiona pe cineva, va trebui să fii și practic. De fapt, a-ți arăta afecțiunea într-un mod decent ar putea fi cheia spre inima ei/lui. Invit-o la o cină în doi, iar afacerea este ca și înheiată.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Fecioară Relațional

Să fii în centrul atenției te poate face să te simți euizat emoțional. Pentru a depăși acest moment, fii generos. Încearcă să ajungi la cineva care are nevoie de sprijinul tău. Oferă o îmbrățișare. Ajută-i pe ceilalți și ajută-te pe tine însuți. Te simți entuziast acum și lucrările sunt finalizate cu ușurință. 

Din păcate, energia pătratului Marte – Pluto, de la începutul săptămânii, nu îți oferă nicio soluție care să folosească acestui lucru. Evitarea unui fost/ă altfel decât să îl susții, este o alegere bună acum.

S-ar putea să ai tendința să iei lucrurile personal în timpul săptămânii sub inflența Lunii Pline, dar evită să te aperi. Poți să-ți exprimi criticile, dar ar fi greu să o faci acum. Abține-te!

Trigonul Soare – Neptun îmbunătățește creativitatea și îți arată cum să fii mai romantic. A trecut ceva timp de când ai creat starea de spirit, e acum, urmează să lucrezi la alegerile tale pentru muzică și luminare.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Fecioară Profesional

Chiar dacă nu ești la serviciu, tensiunea provocată la locul de muncă va fi puternică în interiorul tău. Simți presiunea internă care s-a intensificat de-a lungul săptămânii, dar nu poți face nimic pentru a preveni acest lucru. Fă tot posibilul ca lucrurile să se desfășoare de o manieră liniștită.

Acționează în orice domeniu care te interesează. Este un moment bun pentru a fi pe picioarele tale. Acceptă provocările. Simțul umorului te va face atractiv și va aranja lucrurile în favoarea ta, a colegilor și clienților. De asemenea, este un moment bun pentru educație sau pentru formarea suplimentară. Fii prudent cu privire la excesul de încredere. Evită să promiți mai mult decât poți oferi, motiv pentru care se recomandă o abordare conservatoare.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Fecioară Financiar

Problemele de carieră și veniturile sunt evidențiate săptămâna aceasta. Dacă dorești același respect, bani și admirație de care te-ai bucurat până acum, va trebui să depui timp și muncă pentru a-ți aduce ideile în atenția lor. Între timp, regândește-ți felul în care te îmbraci și te exprimi în lume. În timp ce alții te pot percepe într-un fel, ești tentat să iei o nouă cale pe care ei vor trebui să le ghicească.

Calitățile de leadership precum și abilitățile manageriale vor fi apreciate. O parte din plăți sau compensațiile întârziate pe care le aștepți vin, permițându-ți ca cu resursele pe care le ai să efectuezi unele reparații necesare sau să investești într-o achiziție practică, de bază. Dar înainte de a cumpăra, informează-te! Bucură-te de reunoaștere și de recompensele acestei faze, dar, de asemenea, fă un check-in acasă, întrucât familia poate fi afectată de stres sau de pierderi, de care tu habar nu ai, și are nevoie de sprijinul tău.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Fecioară Sănătate 

S-ar putea să îți fie mai ușor să te potrivești cu programul dacă soliciți ajutorul unui antrenor personal sau al unei persoane cu cunoștințe în domeniu pentru a configura un program de exerciții care să îți permită să ajungi mai departe. Dacă asta nu te atrage sau nu este practic, încercă să lucrezi cu partenera/ul ta/tău sau cu un prieten. Când poți să acorzi sprijin unei alte persoane, te sprijini și pe tine.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top