Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Pești

Începutul săptămânii ar putea pune în lumină un conflict social care te chinuie de ceva timp. Ar putea fi vorba despre un dezacord între tine și un prieten care vine pe capul tău, în acest moment. Uneori, zugrăvirea prezentului cu o perie prea mare, poate face să ratezi detaliile importante care apoi să îți încetinească evoluția. Este timpul să oferi lucrurilor mici, locul cuvenit, astfel încât să îți poată servi unui scop mai mare. Făcând acest lucru, poți descoperi și o versiune mai bună a propriei tale viziuni. În anumite privințe, se pare că nu poți face un pas greșit. Desigur, impactul este resimțit profund atât în ​​viața de familie, cât și în relațiile emoționale sau personale.

Soarele din Scorpion, cu Mercur în faza retrogradă, te-ar putea inspira să-ți iei ceva timp și pentru tine pentru a te bucura de viață și poate pentru a călători. S-ar putea să fi tentat să revizitezi un loc care are un sens special pentru tine, iar acest lucru s-ar putea dovedi ca fiind spre vindecare ta.

Deoarece Saturn face un sextil cu Neptun în propriul semnul vineri, colaborarea cu un prieten, la un plan sau eveniment social sau pentru organizarea unui grup profilat pe o pasiune, ar putea să funcționeze foarte bine pentru amândoi.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Pești Relational

 Rămâi calm și concentrat și vei suporta bine relațiile, viața de familie și cariera. Toate proiectele se dovedesc favorabile în această fază lunară. Cu o perspectivă potrivită, faci alegerile potrivite. Abilitatea intelectuală te ajută să te orientezi în direcția cea bună. Călătoria și comunicarea sunt vitale acum și te pot ajuta să semnezi contacte sociale puternice. Socializează cu prietenii sau mergi la un curs de dezvoltare personală.

Nu vei putea să îți ascunzi dezamăgirea atunci când ceva nu va merge așa cum ai planificat în timpul pătratului Marte – Pluto la începutul săptămânii. Dacă nu vrei să fii singur cu gândurile tale, planifică ceva distractiv cu prietenii care să îți abată atenția de la ceea ce simți cu adevărat.

Luna călătorește prin Gemeni, la mijlocul săptămânii, așa că ai putea fi tentat să dai o altă lovitură. Urmează-ți instinctul.

Soarele în trigon cu Neptun, întărește faptul că ar trebui să-ți urmezi sentimentele. Visele și imaginația sunt instrumente excelente acum. Folosește-le pentru a-ți găsi sufletul pereche.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Pești Profesional

 Drama grea a unui coleg te va trage în jos. Chiar și propriile probleme personale vor pătrunde la locul de muncă, ceea ce va face dificil să te concentrezi asupra a orice altceva decât la ​​viața de acasă. Fă tot posibilul pentru a menține aceste probleme separate de locul de muncă.

Unele lucrări ar putea încetini acum. Comunicarea ar putea fi confuză și mașinile și tehnologia s-ar putea defecta. Mai bine fă-ți timp să planifici alte proiecte. Este posibil să simți o nevoie puternică de a-ți extinde orizonturile. Acest lucru ar putea intra în conflict cu unele motive la fel de puternice pentru care este mai bine să respecți tradiția. Este posibil să fii nevoit să faci față unor persoane stresate sau extrem de emoționale. Fii atent și fă tot posibilul să asculți cu atenție ce au de spus.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Pești Financiar

 Ai noroc, precum și o schimbare și o aprofundare a intuiției. Totul indică faptul că ești mult mai norocos decât de obicei, mai ales când este vorba despre bani. Aspectele afectează relațiile personale și profesionale. Asigură-te că vei cere ajutor atunci când cauți un loc de muncă nou sau faci planuri de investiții. Cineva pe care îl cunoști te va putea ajuta.

Stai calm, chiar și în situații grave. De această atitudine vor beneficia mulți, inclusiv prietenii și familia. A fi împreună sub tensiune poate duce la parteneriate noi și la o probabilitate crescută de a-ți atinge obiectivele. A lucra bine cu colegii este esențial acum și ar trebui să fie ușor de făcut, deoarece simți că nu poți face nimic rău în această săptămână. Amintește-ți că deciziile tale îți afectează și viața de acasă așa că mergi înainte, cu atenție. 

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Pești Sănătate

 Atenția să îți fie îndreptată spre componenta mentală și nu fizică, motiv pentru care vei ajunge să înțelegi mesajele pe care corpul ți le transmite. Poți beneficia o atenție sporită asupra modului în care te simți în fiecare moment. Observă când este tensionat sau relaxat și când te simți confortabil sau pe marginea prăpastiei.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top