Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Capricorn

Determinarea și orientarea potrivită îți aduc energia pentru a merge mai departe. În atitudinea, viziunea asupra lumii, perspectivele asupra vieții și a mediului în care trăiești sau lucrezi, se vor vedea, prin urmare, unele schimbări. Îți poți pierde cheful de viață, succesul și bucuria de a trăi în urma acestor schimbări. 

Totuși, poate fi o săptămână productivă dacă puteți depăși o problemă cu care te confrunți de ceva vreme. Un aspect intens care îl implică pe Marte aflat în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale și Pluto aflat în semnul tău, te poate aduce față în față cu cineva cu autoritate. De modul în care discuți depinde cum se va finaliza întâlnirea. Dacă nu te îngrijorează consecințele, e bine. Cu toate acestea, dacă trebuie să stai pe scaunul din dreapta a șoferului pentru o vreme, este un compromis satisfăcător.

Ca Saturn în sextil cu Neptun, s-ar putea să vezi că participarea cu soluții la o idee ar putea funcționa foarte bine. În timp ce oferiți know-how-ul practic, o altă persoană poate adăuga flerul creativ și imaginativ. Combinația acestora ar putea funcționa bine. Și dacă alții colegi doresc să urce la bord, aportul lor poate stimula și rezultatele.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Capricorn Relational

 Ai putea să faci pauză de la mediul tău obișnuit, în care se resimt concurența și lupta pentru putere. Ridică-te deasupra acestora și ferește-te de bârfe. Un prieten sau o rudă, poate un unchi sau o soră, este gata să te pună în legătură cu oameni noi și interesanți. Este un moment favorabil pentru crearea rețele. De asemenea, este posibilă și o nouă relație romantică. 

Pătratul Marte – Pluto te irită încă de la început de săptămână și ar putea să facă praf distracția. Dacă o întâlnire amânată dă peste cap planurile minunate pe care le-ați făcut împreună pentru timpul vostru liber, combină sugestiile ei/lui cu ale tale în loc să le ignori total.

Luna romantică în Taur are un efect blând asupra dragostei la mijlocul săptămânii, așa că vei dori să le oferi oamenilor un pic de relaxare în relațiile voastre de zi cu zi. Arătându-ți partea mai înțelegătoare, compasiunea are avantajele sale.

Trigonul între Soare și Neptun la sfârșitul săptămânii face ca acesta să fie momentul perfect pentru a surprinde pe cineva cu un mic cadou sau semn de afecțiune. Acum, dacă nu arată foarte plăcut modul cum ai împachetat, gestul contează.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Capricorn Profesional

 Nu încerca să tragi repede pe cineva după tine – pentru că pur și simplu nu va funcționa. Alții vor vedea cu ușurință trucurile tale. Apelează la o abordare deschisă și onestă. Nu îți fie teamă să îți dezvălui adevăratele sentimente în loc doar să te gândești la ele. Emoțiile sunt mai puternice acuma. Posibil să existe un conflict între oamenii inovatori cu idei care contestă mentalitatea lui întotdeauna facem așa. Această perioadă este bună pentru a găsi un nou loc de muncă sau pentru a încheia contracte importante care să îți susțină afacerea. Cu cât poți combina mai multe considerente practice cu acțiuni clar explicate, cu atât vei avea mai mult succes. Ai putea fi ocupat. Fii pregătit să acoperi întreruperile.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Capricorn Financiar

 Săptămâna aceasta ai activitate în casa a 5-a, casa creativității, a copiiilor și a distracției. Activitatea din sectorul de muncă îți oferă multă energie pentru a-ți îndeplini sarcinile și chiar pentru a schimba locul de muncă, dacă dorești. Folosește orice bani câștigați pentru a plăti datoriile existente.

Unele elemente esențiale ale vieții tale sunt pe cale să se schimbe. Atitudinea și perspectivele despre viață vor fi acum revitalizate. Schimbă-ți viața cât de bine poți. Găsești plăcere și succes în ea dacă încerci. Abordează situațiile cu mintea deschisă și nu permite încăpățânării să preia controlul. Evită să iei decizii impulsive, în schimb, solicită sfatul colegilor. Această săptămână este un moment ideal pentru a consolida legăturile cu cei dragi și familia. 

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Capricorn Sănătate

 Este una din acele perioade în care ai șansa de a reveni pe drumul cel bun, adică la dieta și rutina exercițiului fizic, mai ales dacă ai fost implicat în evenimente recente. Viața poate fi mai calmă decât a fost. Fă-ți timp să te gândești la unele detalii, cum ar fi dacă crești ritmul antrenamentelor sau dacă ai nevoie să îți reglezi într-un fel dieta. Va merita efortul.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top