Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Vărsător

Tocmai atunci când credeai că te poți bucura de publicitate, trebuie să te întorci și să pui ceva mai mult în poveste pentru a satisface spectatorii. Imaginea pe care o proiectezi acum în lume ar putea avea nevoie ca unele aspecte să fie mai lustruire și trebuie să rezolvi diferențele de opinie cu privire la statusul tău. 

Soarele este în sectorul obiectivelor personale, ceea ce face ca acesta să fie foarte mult timp luminoasă și împlinită. Totuși, Mercur retrograd continuă să se miște în această zonă, așa că trebuie să ai grijă să te angajezi în tot ceea ce implică mult timp sau bani. Dacă nu ai altă opțiune decât să mergi înainte, ia fiecare zi așa cum vine și pregătește-te să fii flexibil.

Marți ar putea aduce o dilemă interesantă, pentru că s-ar putea să fii dornic să ieși din zona ta de confort, dar totuși îți este un pic frică să faci acest prim pas. Cu toate astea, nu uita, cine nu s-a aventurat nu a câștigat. O mișcare îndrăzneață ți-ar putea transforma viața dacă ești dispus să mergi așa cum îți cere ea.

Legătura dintre Saturn și Neptun ar putea fi o oportunitate de a investi în ideile unui părinte sau într-un curs care te poate ajuta să te eliberezi de unele blocaje interioare care împiedică accesul la succes.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Vărsător Relational

 Să fii prost de sincer și imprevizibil în public, este pe lista ta de priorități pe măsură ce luna trece prin Taur, la începutul săptămânii făcându-te să dai piept cu Luna Plină de pe 12 noiembrie. Persoana potrivită pentru tine probabil nu este cineva care să fie conștient de sine! Mai bine, bucură-te de rezultatele muncii tale. O abordare constantă va continua să dea rezultate, inclusiv acasă, unde și acolo ar putea izbucni un conflict. Decât să sari la ceea ce dorești, mai bine ia deciziile cu grija. Ești plin de ambiție financiară și de pasiune romantică. Este posibil să nu cauți un angajament real, dar ești gata să te bucuri de fiorul alergăturii. 

Ești mult mai înțelegător pe parcursul săptămânii datorită trigonului Neptun – Soare, mai târziu peste săptămână, așa că poți ierta când întârzie o dată sau dacă trebuie să anulezi întâlnirea în ultimul moment. Dacă se întâmplă de mai multe ori, atunci s-ar putea să nu mai fi  la fel de tolerant.

Există mult entuziasm în timpul Lunii în Gemeni și nu știi ce s-ar putea întâmpla în continuare. Spontaneitatea este unul dintre cele mai bune lucruri de care să fii singur!

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Vărsător Profesional

 Poți lucra destul de bine cu structura care există în prezent. Toate semnele indică o săptămână productivă pentru tine. Ceea ce nu a funcționat foarte bine săptămâna trecută, acum va merge destul de bine, cu foarte puțin efort din partea ta.

Orice lucru la care deja lucrezi va merge bine. O abordare lentă și sistematică este cea mai bună metodă. Păstrează-ți simțul umorului. Acest lucru va ajuta în orice situație de grup. De asemenea, te va face mai atractiv dacă ești în căutare de muncă. Universul poate aduce o perioadă puternică în care s-ar putea să simți din nou că faci parte dintr-o mișcare revoluționară care scapă controlului tău.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta vorbește despre activitatea din sectorul banilor. Extinderea și schimburile indică faptul că poate ai dintr-o dată mult mai mult sau mai puțin bani decât ai planificat. Trebuie să încetinești, să ții cont de nevoile de numerar imediat și să cheltui în consecință, chiar dacă asta înseamnă renunțarea la reamenajarea casei. O poți face și mai târziu.

Recompensele materiale sunt pe drum. După toată munca, poți savura o anumită poziție socială. În sfârșit, ești recunoscut pentru efortul depus. Investește cu înțelepciune; nu te juca cu câștigurile recente. Să te îmbogățești rapid nu este o posibilitate reală. Previne pierderea majoră fiind atent. Nu urmări emoții ieftine. O poziție pașnică la locul de muncă te va ajuta la rezolvarea eventualelor conflicte de acasă. 

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Vărsător Sănătate

 Dacă ești pregătit să îți asumi întreaga responsabilitate pentru sănătatea ta, vei deveni foarte rezistent la multe probleme de sănătate care ar fi putea să te fi atins deja. Cu toate acestea, și reversul este adevărat. Dacă îți ignori sănătatea, vei ajunge la un curs al evenimentelor pe care îl vei pierde din start. Gândește-te cu atenție la prioritățile tale.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top