Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Taur

Poți fi prejudiciat de realitatea imediată și faci judecăți de valoare greșite la adresa celor apropiați și dragi. Prin urmare, este necesar să analizezi încă odată îndeaproape situația și să le dai o a doua șansă, înainte de a ajunge la concluzia finală. Nu tot ceea ce vezi este realitate; s-ar putea să existe mai mult în spatele poveștii a ceea ce este afișat la scenă deschisă.

Odată cu Soarele și Mercur retrograd în Casa a 7-a, sector relațional, săptămâna viitoare aduce posibilitatea de a îmbunătăți o relație prin rezolvarea problemelor în curs. De fapt, Mercur discret în faza sa de mișcare, poate coincide cu discuții constructive care să te ajute să rezolvi o problemă-cheie. Fii atent totuși, pentru că un amestec incomod de energii ar putea aduce nu doar frustrare ci și conflicte cu tine însuți. Ceea ce vrei tu și ce dorește altcineva poate fi foarte diferit. Ai putea face compromisuri, trebuie doar să vrei.

Săptămâna următoare aduce, de asemenea, posibilitatea de a da formă și substanță unor planuri de călătorie sau o altă oportunitate de aur. Dacă posomorâtul Saturn face sextil cu visătorul Neptunul, șansa de a te îndepărta de toate sau de a explora noi opțiuni ar putea fi prea bună pentru a nu o lua în considerare.

În weekend te-ar putea găsi împărtășind și alte secrete. Dacă ești înclinat spre romantism, conversația calmă te poate duce mult mai aproape de adevăr.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Taur Relațional

Familia partenerului tău ar putea întâmpina dificultăți. Aceste încercări pot complica sau chiar întârzia planurile de călătorie. Este timpul să iei o decizie importantă, una care ar putea implica viitorul relației voastre. 

Luna în Taur la începutul săptămânii te ajută să găsești oameni care gândesc liber și care vor să își arate felul de a fi. Ai multe de oferit, așa că lasă potențialii parteneri să te vadă cum ești cu adevărat!

În prima parte a săptămânii există, de asemenea, un pătrat Marte-Pluto care sugerează probleme care pot scăpa de sub control. Nu este un secret că ești încăpățânat, dar acesta nu este un moment bun pentru a insista să  o ții pe a ta.

O pasionată lună în Rac, în weekend, impune o atmosferă competitivă. Dorești cu adevărat să câștigați cu orice preț atunci când ești la prima întâlnire sau stăpânirea de sine admirabil ținută în frâu, conduce spre un pas de rezistență  pentru o virtuală relație, dar dacă nu ai tact, s-ar putea să fie un declin.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Taur Profesional

Profită de ipostaza de a ști că ai puterea de a realiza orice. Nu lăsa pe nimeni să îți spună altceva. Încrederea în sine reprezintă 99% din câștigarea jocului. Indiferent dacă ești pe terenul de joc sau nu, îmbrățișează acest nou sentiment.

 Ar putea fi un moment deosebit de bun pentru tine. Imaginația ta creatoare este puternică. Vizualizează tot felul de situații de muncă pe care le dorești și continuă să bați la uși pentru ale materializa. Este o perioadă în care visele mari vor aduce dividendele de mai târziu. Fă-ți temele dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Există oportunități în tehnologiile neconvenționale pe care poate nu le-ai avut în vedere până acum. 

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Taur Financiar

Va fi mai ușor de comunicat, iar căutarea unui loc de muncă și negocierile salariale ar trebui să meargă mai bine. Dacă vrei să câștigi mai mulți bani, nu te gândi la ceea ce nu ai. În schimb, gândește-te la ce poți schimba în viața ta și în viața altora cu ceea ce câștigi acum. Ceea ce contează sunt oamenii pe care îi ai alături, nu ceea ce deți.

Acest lucru este diferit de tine așa că examinează cu atenție ce îți blochează calea. S-ar putea să te simți prins sau stresat de o pierdere iminentă. Urmărște cheltuielile atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Cred însă că banii cheltuiți sunt o investiție. Ceea ce cheltui acum vei culege mai târziu. Folosește tehnologia pentru a contacta oamenii și pentru a menține contactul cu oamenii importanți.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Taur Sănătate

Încercați să nu te concentrezi prea mult pe fitness. Universul sugerează că ai putea fi obsedat de aspectele sănătății tale într-un mod care să nu îți facă bine. Trucul este să găsești un echilibru sănătos. Dacă ești prea disperat să obții o anumită formă a corpului și ești prea dispus să faci orice este nevoie – bun sau rău – pentru a atinge acest deziterat, ai putea suferi unele efecte rele.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top