Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Scorpion

Săptămâna te favorizează să își perfecționezi cele mai bune acțiuni și să-ți regândești modul în care vrei să te prezinți în societate. Dă o mână de ajutor la înțelegerea unor complicații și găsește soluțiile de compormis care ți-ar putea cere și puțină improvizație la locul de muncă, dacă trebuie. În timp ce găsești soluțiile pentru problemele rezolvate, aceasta îți va permite să rămâi pe poziție. 

Acum, se pune problema, cum ar trebui să judeci lucrurile cu inima sau cu mintea, iar cu Marte, celălalt stăpân al tău aflat într-un pătrat cu Pluto care transformă tot ce atinge, ar putea fi o alegere dură. Chiar și așa, mintea îți poate juca feste avertizându-te asupra unor modalități prin care lucrurile au mers prost în trecut. Dacă ai un mod intuitiv la acțiune, urmează-l. Ar putea fi o scurtătură pentru a rezolva problema actuală.

Saturnul face un sextil cu Neptun pentru a lega energiile lumești și spirituale, care pot fi de ajutor pentru a aduce un plan la viață. Dacă ai o idee care este profund personală pentru tine, poți face pași pentru a deveni realitate, alăturând practic gândirea cu imaginația. De asemenea, este mai ușor să fie flexibil sub acest aspect, deoarece calitățile fluxului eteric al lui Neptun nu permit rigiditatea.

Gândurile ar putea fi intense, deoarece Mercur retrograd se alătură și el printr-un sextil lui Pluto, sâmbătă. Dacă te gândești la ceva, probabil că nu te vei abține.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Scorpion Relational

În această fază se încheie cu o soluționare legală. Acest lucru ar putea afecta chiar statutul oficial al relației tale. Ai realizat planuri mari, care au necesitat numeroase întâlniri și contracte semnate. Bucură-te de planificarea acestui proiect sau de inițiativă. Este posibil să te scoată din mediul tău obișnuit, într-un spațiu nou și antrenant. Concentrează-te asupra tuturor celor care te susțin emoțional, contribuind la ridicarea ta, inclusiv familia sau  partenerul de viață. 

Există un pătrat dificil între stăpânii tăi planetari, Marte și Pluto, la începutul săptămânii. Dacă poți trece peste lupta pentru control, restul săptămânii ar trebui să fie ușor.

Luna iubitoare a Racului ajunge să înmoaie energia care induce asperități agresive, făcând loc romantismului. Să-ți arați partea adaptabilă, poate fi foarte atractiv.

Soarele în semnul tău de apă, face un trigon cu Neptun din Pești, creând o atmosferă magică pentru dragoste. Nu îi poți acuza pe alții că sunt gelosi pe ceea ce ai, că îți faci păcate!

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Scorpion Profesional

 O tendință de două săptămâni, va avea un efect profund asupra capacității tale de a comunica la locul de muncă. Vei vedea că, înainte de toate, o comunicare eficientă cu ceilalți provine din încrederea și considerarea nevoilor altor oameni. Cel mai bun progres al tă va avea loc acum prin crearea unor relații de muncă plăcute. Este posibil să ai ocazia să îți folosești diplomația naturală pentru a rezolva problemele cu colegii sau cu clienții. Este un moment ideal pentru a-ți arăta abilitățile organizatorice. Aspectele pot aduce un moment puternic în care să simți din nou că faci parte dintr-o joc evolutiv care este în afara controlului tău. O situație foarte dificilă ar putea în sfârșit să dea semne de schimbare.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Scorpion Financiar

Sectorul social este susținut, aducând oameni noi pe care trebuie să îi întâlnești și care te ajută să formezi relații strategice, benefice planurilor tale de carieră, pe termen lung. Cu toate acestea, este timpul să devii responsabil cu privire la datoriile din viața ta. Lăsarea facturilor neplătite nu face decât să înrăutățească situația, deoarece planetele pot aduce uneori pedeapsă și pierderi.

Profită de aceste lucruri noi pentru a-ți revitaliza simțurile. Verifică-ți punctele forte și fă o listă a domeniilor pentru care să lucrezi. Noile începuturi au loc în această săptămână. Așteptă-te să fii solicitat la întâlnirile în care sunt semnate contracte sau se întocmesc documente legale. Minimizează impactul bârfelor și al opoziției răi voitorilor, petrecând perioade de relaxare mult meritate cu tovarășii apropiați și familia.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Scorpion Sănătate

 Asigură-te că iei vitaminele și mineralele potrivite care să îți stimuleze sistemul imunitar. Aspecte astrale actuale te-ar putea predispune la răceli, tuse sau alte infecții minore. Mănâncă sănătos și completează-ți dieta, astfel încât să te simți energizat, puternic și gata să lupți împotriva oricărei provocări. Exercițiile fizice sunt necesare, de asemenea, de altfel sunt cea mai sigură formă de mișcare!

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top