Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Rac

Mergi pe aceeași cale de mult timp și acum pareă ceva te îndemnă să o iei într-o direcție nouă, cu curaj. S-ar putea să te confrunți cu mici neînțelegeri, cum ar fi o situație care ține de legalitate, dar aceasta va fi rezolvată cu ușurință datorită abordării tale judicioase și rapide. Este recomandabil să mergi cu valul de noi situații până când lucrurile vor fi în ordine. Și în curând, calea va fi lipsită de obstacole.

Este posibil ca cineva din trecut să revină în viața ta, în special cu Mercur retrograd în Casa a 5-a, zona de divertisment, a creativității și a micilor investiții. Dacă săptămâna aceasta urmează ceva, poți avea niște conversații intense. Există, de asemenea, posibilitatea ca discuțiile purtate să aducă vindecare și oportunitatea de a vă înțelege mai bine.

În ceea ce privește problemele de familie, miercuri și joi, te-ai putea confrunta cu partenerul tău sau cu altcineva din casă, la începutul săptămânii, când Marte face pătratul cu Pluto. Deși poate preferi să faci compromisuri pentru a evita orice disarmonie, sunt momente în care este mai bine să îi pui la punct. Acesta ar putea fi unul din acele momente.

Zilele următoare sunt de asemenea excelente pentru colaborări creative și lucrează ca parte implicată a unei echipe, la planuri și proiecte care îți hrănesc sufletul. O combinație de idei practice și imaginative poate duce la rezultate spectaculoase.

În acest sfârșit de săptămână, este posibil să nu precupețeștiniciun efort pentru a ajunge la inima cuiva. 

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Rac Relațional

Schimbarea este întotdeauna captivantă așa cum este și acum. Mersul pe același drum pentru mai mult timp poate că este totuși, imposibil. Fă-ți planuri pentru a te deplasa într-o altă direcție. Întoarce spatele necazurilor inutile. O nouă relație ți-ar prinde bine. Cineva pe care nu l-ai luat în seamă, se poate dovedi brusc ca fiind persoana potrivită. Ia-ți timp pentru tine și libertatea de a merge la un film împreună, dansați, ascultați o muzică bună, rupe-te de rutina care te-a epuizat. Plusează pentru familie. Suportul constant este sprijinul pe care îl soliciți.

Energia stresantă din pătratul Marte-Pluto produce o energie haotică la începutul săptămânii. Întâlnirile planificate acum ar putea fi în cel mai bun caz dificile. Primele impresii nu îți sunt favorabile.

Marți ai parte de energiile unei luni creative în Taur, este doar Lună Plină, care îți provoacă imaginația. Care este ideea cea mai bună cu care poți veni? Nu este distractiv să te gândești la ceva frumos, chiar dacă știi că, probabil, nu se va întâmpla?!

Luna persuasivă din Rac, în weekend, te ajută să ieși din zona de confort. Nu ești obișnuit să ceri întotdeauna ce vrei, dar o schimbarea îți prinde bine și ție. 

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Rac Profesional

Discuțiile interminabile la serviciu continuă, dar vei constata că există o altă turnură a acestora. Cineva cu care te-ai contrat, dă un pas înapoi. Te chinui să înțelegi opiniile divergente. Lumea poate să nu fie la fel de agreabilă cum a fost în ultimele două zile.

Este important să faci alegeri care să îți susțină interesele pe termen lung, ale tale și ale celor pe care îi iubești. Nu te învinui pentru că nu ești perfect.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 – Rac

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Rac Financiar

Săptămâna aceasta se concentrează asupra relațiilor și a modului în care acestea te pot ajuta să îți atingi obiectivele. Este vorba de a face mișcare, fie că faci jogging cu prietenii pentru a scoate câteva kilograme, fie încerci să vezi cât de puternic este grupul de prieteni și de cunoscuți. Perioda pune accentul pe învățarea unei limbi străine și pe studierea altor culturi decât a ta pentru a te ajuta să tatonezi terenul pentru o afacere cu ramificații în toată lumea. Te interesează să te deplasezi într-o nouă direcție acum. Bucură-te de sentimentul aventurii care vine cu abordarea a ceva nou, dar rămâi conștient de sine. Folosește aceste oportunități pentru a-ți abate mintea de la lucruri care te tulbură. Găsești un echilibru și astfel, păstrezi controlul. Calmul îți va servi bine. Lucrează pe abilitățile interpersonale, dar învață să fii atent la cuvintele și limbajul corporal. 

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Rac Sănătate

Ajută să fii cât mai flexibil acum. Acordă atenție oaselor și cartilajului și oricărei tensiuni datorate stresului, fricii și contracțiilor musculare. Te vei descurca foarte bine dacă înoți, dansezi, faci gimnastică sau tai chi. Consumă ulei de pește și alte suplimente specializate pentru a-ți păstra articulațiile în formă.

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top