Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Gemeni

Este timpul să dai totul la spate și să te concentrezi pe lumea ta interioară. Există șanse ca unele obstacole să se aplaneze și planurile pentru săptămână și programul tău pot trece. Răbdarea este o virtute pe care trebuie să o practici neapărat săptămâna aceasta.

Nu lua nimic pe cont propriu cu privire la un acord cu privire la oferte, contracte sau alte oportunități-cheie, cu Mercur retrograd. Dacă poți aștepta până după 20 noiembrie, pentru a semna ceva important, ar putea fi o mișcare înțeleaptă. Dacă nu poți, atunci încearcă să fii cu un pas înainte tuturor deoarece atât de multe lucruri s-ar putea schimba înainte de data respectivă.

Marți, energia cosmică ar putea provoca un conflict cu privire la o potențială relație romantică. Este posibil să simți dorința de a te apropia de cineva și vrei să grăbești procesul. Cu toate acestea, cel mai bine este să oferi spațiu sufiecient pentru a putea lua propria decizie. Dacă semnalele sunt de altă natură, înseamnă că soarta îți joacă o festă.

Sunt posibile progrese în ceea ce privește afacerile sau programele în care ești implicat și poți aduce idei practice pe masă. Combinând soluțiile imaginative cu opțiuni sensibile vei ajunge departe. În cele din urmă, cineva poate avea o propunere pentru tine în acest weekend care necesită o atenție sporită.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Gemeni Relational

Nu lucra singur în căutarea unei soluții ca să pui punct unei relații. Relaxează-te puțin și fă-ți timp pentru a te bucura de viață. Prietenii sunt pregătiți să îți ofere asistență și laudă pentru eforturile depuse. S-ar putea să te simți supraîncărcat și disperat să nu îți asumi responsabilitatea. Fii calm. Lucrurile se vor schimba în curând. 

La începutul săptămânii există o lună inteligentă în Taur care te face să cauți oameni cu un mod de a gândi similar  și care vor să vorbească despre subiecte interesante. Cu cât par mai controversați cu atât mai bine!

La începutul săptămânii există un trigon  Soare – Neptun care ă îți luminează imaginația și arată ce este posibil atunci când îndrăznești să visezi. Ți se pare că îți zărești sufletul pereche la orizont și așa ar putea fi!

Luna sentimentală a Racului, aprinde pasiunea în weekend și zboară scântei între tine și o nouă persoană. Probabil că nu ești interesat de o relație pe termen lung în acest moment, dar un zâmbet sună bine!

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Gemeni Profesional

Este posibil ca alți oameni să încerce să te grăbească, dar nu este stilul tău de a munci, așa că nu renunța la această presiune dar rezolv-o în felul tău. Este mai bine să faci lucrurile în ritmul tău. Ca rezultat va fi mult mai puțină confuzie. Acest lucru te pregătește pentru un weekend mult mai plăcut.

Perioada începe cu un stres asumat. S-ar putea să te simți tras în mai multe direcții simultan, fapt care ar putea aduce frustrări sau oameni frustrați. Fii răbdător și cât mai amabil. Există câteva oportunități de a lua decizii practice care te vor ajuta să construiești o bază mai bună pentru carieră. Universul te susține la un interviu de muncă sau la orice nou început în care sunt apreciate abilitatea, adaptabilitatea și atenția la detalii.

Citește și: Horoscop Minerva 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Gemeni Financiar

Este timpul să mergi mai departe pe partea de bani, concentrându-te pe dezvoltarea carierei mai mult decât doar pe un simplu loc de muncă. Poți găsi semnificații, precum banii, și totul se va întâmpla destul de curând.

Un accident sau un litigiu recent au avut un impact negativ asupra finanțelor personale în acest moment. Te simți îngrijorat pentru reputația ta și pentru felul în care păstrarezi legătura cu oamenii. Pe măsură ce încerci să atragi bunăvoința altoa de partea ta, asigură-te că ții cont de propriile forțe și limitări. Această fază va da loc unor noi oportunități, dar pentru asta, poate fi necesară o schimbare. Fă câteva schimbări plăcute în aspectul tău exterior, probabil actualizându-ți garderoba sau schimbându-ți coafura. O schimbare de setare ți-ar face bine.

Horoscop Minerva săptămâna 11-17 noiembrie 2019 Gemeni Sănătate

Universul sugerează că, dacă viața ta amoroasă nu este echilibrată, sănătatea ta va avea de suferit. Acum ar trebui să te simți mult mai liniștit și mai încrezător în legătură cu asociațiile tale cu alții, fapt care, la rândul său, va avea un efect pozitiv asupra sănătății tale. Totul se interconectează și funcționează în cicluri. Vei vedea!

Citește Horoscop Minerva 11-17 noiembrie 2019 pentru : BERBECTAURGEMENI – RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top