Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Balanță. S-ar putea să fii obsedat de dorința de a-ți reface întreaga casă. Acest lucru poate implica mutarea mobilierului, aruncarea excesului de lucruri sau vânzarea pieselor mari pe care pur și simplu nu le mai poți suporta.Posibil să ai ocazia de a fii mai mult cu familia. Un prieten care îți este ca un frate sau ca o soră ar putea să te caute ca să vadă ce mai faci.

Luni, Jupiter din Casa a 4-a a familiei face sextil cu Neptun din Casa a 6-a a stilului de viață. Îți petreci ziua în casă derulând, navigând sau explorând pe Internet. Ai putea citi o carte bună sau să urmărești un nou serial la HBO sau Netflix. Oferă-ți spațiul de astăzi pentru relaxare chiar dacă este luni.

Marți, Soarele este în opoziție cu Marte retrograd aflat în casa a 7-a, a parteneriatelor. Ai putea face conexiuni importante astăzi. Poate vrei ceva pe cont propriu și dacă tot ești obligat să stai acasă găsești cum să te descurci. Discuția cu cineva te face să te gândești să pleci afară la muncă. Dacă te poate ajuta asta e, dar sfatul meu este să te gândești înainte de a face pasul ăsta.

Miercuri, Mercur intră în retrogrdarare în Casa a 2-a a banilor proprii. Ai grijă să nu depășești bugetul zilei. Vezi care sunt limitele cardului de credit. Analizează cheltuielile.
Joi și vineri, cu Pluto în Casa a 4-a a familiei, este bine să alegi o zonă a casei pe care să o transformi într-un spațiu util.

Luna nouă în propriul semn scoate în evidență magnetismul tău puternic și poți atrage oportunități neașteptate. Nu trebuie decât să îți dorești ceva așa că pune în aplicare.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Balanță Relațional

Cu siguranță rezonezi cu ceilalți sau cu o anumită persoană, luni, iar socializarea este favorizată, așa că propune ceva interesant. Nu te baza pe ideea că vei face o grămadă de progrese, marți sau miercuri; rămâi la ceea ce funcționează, vorbește cald, romantic, și nu îți fie teamă să începi ceva nou.

Dacă ai o relație, pregătește-te să menții un echilibru, chiar și delicat, la sfârșitul săptămânii; dacă nu ești, posibilitatea de a întâlni pe cineva nou este maximă. Planifică-ți întâlnirile sâmbătă și duminică, când atmosfera pare că se încinge iar magnetismul celeilalte persoane atrage ca o nebunie.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Balanță Profesional

Ceva din viața personală îți va întrerupe rutina de lucru luni. Va trebui să gândești în perspectivă orice altceva. Lucrurile nu merg acolo unde sperai? Este în regulă. Poate fi interesant să urmărești lucrurile care se desfășoară așa cum vor colegii tăi. Între timp, concentrează-te pe relațiile tale – de ajutor, de sprijin, de afaceri, dar și pe relațiile cu colegii tăi. S-ar putea la fel de bine să te liniștești când muncești alături de ei. La sfârșitul săptămânii vei descoperi ceva despre unul dintre colegii tăi ți îți dai seama că deși lucrați de ani buni împreună, nu l-ai cunoscut niciodată.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Balanță Financiar

Ar putea să apar noi oportunități financiare. Bugetarea și investițiile sunt esențiale. Este un moment bun pentru a executa un plan pentru o inovație în munca de birou pe care o ai în minte și care v-ar putea aduce mai mulți bani, și ție și colegilor răi. Este un moment propice pentru atingerea obiectivelor financiare, astfel încât să dovedești încrederea în tine și în planurile care le ai. Profită de oportunități pe măsură ce apar. Realizează tot ce poți în această săptămână.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Balanță Sănătate

Săptămâna s-ar putea să fie una problematică. Ți-aș recomanda, nu neglija problemele chiar dacă par minore. Mergi la medic după orice semne de disconfort sau de durere. Nu este un motiv să intri în panică însă. Dacă urmezi medicația prescrisă cu siguranță problemele dispar. Posibil datorită schimbărilor frecvente de temperatură să te confrunți nu doar cu dureri reumatice ci și cu dureri de cap. Să fii atent cum umblii prin casă la micile accidente la nivelul picioarelor. Ai grijă de sănătatea ta și fă un efort suplimentar pentru a face mișcare și pentru a avea o alimentație sănătoasă.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top