Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Leu. Ești extrem de productiv în această săptămână, vorbesc de proiecte și sarcini. Într-un moment de limpezire a lucrurilor, ai putea elimina un blocaj imens din viața ta.

Soarele este în Casa a 3-a a comunicării, iar Venus face un trigon cu Uranus din Casa a 10-a a carierei. Chiar dacă nu este o zi de lucru tradițională, este una bună pentru a trimite CV-uri, a solicita munca online sau pentru a contacta factorii de decizie prin intermediul platformelor online. Prin comunicare, poți face pași mari în carieră în următoarele câteva săptămâni începând de săptămâna aceasta.

Luni, sextilul dintre Neptun aflat în Casa a 8-a, casa resurselor și Jupiter aduce în casa ta de resurse de la alții idei și bani. Poți găsi ajutor pentru aproape orice ai nevoie, cum ar fi pregătirea pentru un interviu de angajare.

Marți, Marte este în casa a 9-a, a educației. Ar putea fi vorba despre un termen strict pentru finalizarea unui proiect. Este posibil să fie și un test care se apropie, dar nu primești ajutor de la nimeni.

Miercuri, Mercur intră în retrogradare în Casa a 4-a a familiei. Poate că ai vorbit despre o mutare și acum subiectul se repune pe tapet. Mercur retrograd te ajută să faci planuri.
Joi, cineva poate fi iritat datorită stilului tău de comunicare. S-ar putea ca cineva să vă ceară scuze. Aș spune să răspunzi dar nu agresiv.

Luna nouă în Balanță în casa comunicării se concentrează pe implicarea ta în comunitate, pe credințele tale, învățarea unei noi abilități, petrecerea timpului cu familia sau modul în care gândești.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Leu Relațional

Începi săptămâna cu câteva gânduri sentimentale care sunt foarte departe. Revii cu picioarele pe pământ spre după-amiază, agitat dar vezi ce iese din asta. Cunoașterea va da roade, marți și miercuri; în laboratorul minții tale toate se amestecă și, dacă un experiment reușește, ești gata să analizezi calm consecințele și să salvezi formula. Informații legate de dragoste vor începe să lucreze pentru tine între joi și sâmbătă, iar două minți sunt mai bune când este vorba despre iubire decât una. Stai liniștit până duminică; când tot ceea ce ai adunat, ai adus împreună va începe să lucreze în favoarea ta.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Leu Profesional

Care ar fi cea mai înțeleaptă mișcare săptămâna aceasta? Păi, să nu faci încă nicio mișcare. Fă un pic mai mult de cercetare pentru a afla exact în ce te implici și ce se dorește de la tin. Ceea ce vei descoperi te va surprinde și poate avea efect asupra planurilor tale pe termen lung.

Îți place să aduni informații pentru că îți place să vorbești cu oamenii, iar cineva cu care interacționezi miercuri va avea un impact profund asupra ta. Vineri, într-o întâlnire sau în grup, cineva va încerca să te convingă de părerile lui. Nu îl lăsa să te provoace. Vei vedea curând rezultatele. Transformarea carierei este în plină desfășurare. Este posibil să ți se solicite să călătorești în această fază, alături de un șef. Ia-ți toate măsurile de prevedere, inclusiv masca.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Leu Financiar

Un șef sau cineva cu utere, sunt numai urechi și gata să îți asculte ideeile, mai ales că ating latura financiară. Este un moment bun pe care musai să l folosești în avantajul tău, în timpul unei prezentări de lucru sau de vânzări. Comunică prin toate mijloacele disponibile. Lasă-ți creativitatea să iasă la lumină. Folosește această experiență pentru a-ți lărgi orizonturile, atât din punct de vedere spiritual, cât și profesional. Îți vei pune în valoare nu doar talentele de finanțist și pe cele de bun organizotor. A comunica acum este trambulina ta.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Leu Sănătate

Deci, Soarele stăpânește semnul tău dar este în pătrat cu Saturn și în opoziție cu Marte. Această conjunctură planetară s-ar putea dovedi extrem de supărătoare în problemele legate de sănătate. Atenție la acidente, vedeți pe unde vă suiți să nu alunecați și să cădeți, viteza excesivă poate duce și ea la nelăceri. Ia măsurile de precauție care se impun. Dacă tot simți că ai energie, du-te la o sală de sport, trasul la fiare sau banda de alergare fac minuni.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top