Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Gemeni. Ai acces la asistență din partea cuiva care are puterea să îți rezolve o dorință. Nu ezita să răspunzi atunci când sună telefonul.
Soarele în Casa a 5-a a creativității și a romantismului, este într-un pătrat separant cu Jupiter din Casa a 8-a, casa intimității, semn că se așează ambasadele. Poți curta pe cineva, nu contează de cât timp ești în relație.

Luni, sextilul dintre Jupiter și Neptun amplifică și mai mult jocul și amuzamentul, mai ales dacă ești singur și îți dorești o relație. Este o zi bună pentru o primă întâlnire direct sau pe chat.

Marți, Soarele îi face opoziție lui Marte din Casa a 11-a care este și un sector al tehnologiei. Posibil să ai probleme cu tastatură încercând să faci lucrurile să funcționeze. Dificultățile legate de o imprimantă sau o conexiune la internet îți pot încetini muncă. Atenție dacă folosești telefonul în baie. Ai putea avea nevoie de unul nou.

Miercuri, Mercur intră în retrogradare în Casa a 6-a a rutinei zilnice. Este timpul să te gândești la un plan de alimentație sănătos. Obiceiurile bune în timpul lui Mercur retrograd sunt o asigurare pentru mai târziu.

Spre sfârșitul săptămânii, Soarele face un pătrat cu Pluto aflat în casă financiară. Este posibil să simți o mare ambiție de a ieși din datorii sau de a rezolva o problemă financiară. Dacă cineva îți datorează bani, este o zi bună pentru a reaminti calm acest lucru.

Luna nouă din Balanță și în Casa comunicării, te îndeamnă să faci ordine printre documentele cu care lucrezi sau cele de pe birou. Și în timp ce te organizezi, ai pute găsi ceva important, cum ar fi un număr de telefon, o citație sau o invitație la nuntă sau la un botez.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Gemeni Relațional

Începutul de săptămână deschide o perspectivă asupra posibilităților în domeniul relațional, tocmai la timp pentru a da start inimii în mod radical peste săptămână. Așteaptă-te să visezi cu ochii deschiși la scene pasionale.

Munca are prioritate în mijlocul săptămânii; este un lucru bun că ești atât de ocupat, deoarece orice încercare serioasă de comunicare orientată spre dragoste probabil nu te avantajează. Tot ceea ce vrei să spui poate schimba forma, dar va suna minunat dacă ofaci joi și sâmbătă. Așteaptă-te un răspuns pozitiv. Nu mai pleca urechea la ce îți spune unul sau altul, inima este cel mai bun ghid al tău.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Gemeni Profesional

Luni nu te poți gândi decât la următoarea mutare în carieră. Te simți un pic frustrat de slujba ta sau cel puțin un pic plictisit și, sincer, nu ești singur. Ai prieteni care trec prin aceleași stări. Urmărește angajamentele personale și de muncă. Găsește un echilibru între muncă și plăcere și vei avea și succes. Nu te neglija în ceea ce faci.

Miercuri sau joi, discutați, la prânz, ce ar trebui să faceți și puneți un plan pe picioare. Așa cel puțin, articulezi speranțele, în ceea ce privește cariera. Spre sfârșitul săptămânii, tot ce ai în fața ochilor pare o lungă listă de obstacole, dar în mod clar te gândești să schimbi unele lucruri. Iar la acest sfârșit de săptămână, nu mai știi ce să spui. Nu știi niciodată de ajutorul cui ai putea avea nevoie mai târziu.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Gemeni Financiar

Fii precaut zilele acestea pentru a evita furturile sau accidentele. Folosește-ți abilitățile diplomatice pentru a ușura conflictele din birou, iar șefii, impresionați de carisma ta te pot ajuta să găsești surse suplimentare de venit pentru birou sau noi proiecte profesionale. Urmează-ți intuiția și urmărește o idee creativă care ți-a trecut prin minte.

Devii maestru în soluționarea oricăror chestiuni financiare care apar în serviciu. Fă-ți o listă de sarcini și abordează-le pe rând pe fiecare.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Gemeni Sănătate

Probleme minore de sănătate, săptămâna aceasta. La primul simptom de disconfort fizic, ia legătura imediat, cu medicul de familie. Evită snacksurile și alimente fast food. Cina grea, seara târziu nu este pentru tine. Spun acest lucru deoarece apariției unor tulburări ale sistemului digestiv sunt foarte posibile, în această săptămână. Exercițiile cardio, dimineața, te vor ajuta cu siguranță să te menți în formă.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top