Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Săgetător. Săptămâna aceasta, eforturile ar putea fi recompensate. Jupiter, stăpânul tău planetar este în Casa a 2-a a banilor munciți și aduce posibilitatea de a duce nevoile tale, nu doar financiare în Univers. Acest lucru se poate face prin rugăciune sau aprinderea lumânărilor într-un lăcaș de cult.

Luni, este o zi bună pentru a petrece ceva timp cu iubita acasă pe canapea, mai ales dacă ești în telemuncă, cu un castron mare cu floricele și un film bun.

Marți, opoziția dintre Soarele din Balanță și Marte retrograd în Berbec, este foarte ușor să te certi mai ales cu un prieten sau coleg de serviciu. Și, în timp ce tu, ai o bogăție de cunoștințe și abilitate de a crea o dezbatere extraordinară, încearcă să eviți să îngropi pe cineva cu argumente care nu îți au locul.

Miercuri, Mercur intră în retrogradare în Casa a 12-a, casa intuiției. Poate că te-ai grăbit săptămânile trecute și nu ai dat prea multă atenție vieții tale spirituale. Astăzi este o zi bună pentru a nota un vis, a scoate cărțile de Tarot și a încerca să vezi semnificațiile dincolo de bucata de carton.

Joi, Soarele face un pătrat cu Pluto din casa finanțelor. Atenție, Pluto poate fi dificil dacă nu îi înțelegi acțiunile așa că te poți simți copleșit de gestionarea serviciilor bancare online, unele mici investiții pentru casă, păstrarea parolelor în siguranță, gestionarea economiilor la pensii și multe altele. Dar există unele aspecte ale finanțelor care au nevoie de atenția ta și care ar putea fi simplificate sau automatizate pentru a le ușura. Fă astăzi acest lucru.

Luna nouă în Balanță, în Casa a 11-a a prietenilor. Ai ocazia să-ți extinzi cercul de prieteni. Încearcă să faci câteva conexiuni online și vezi ce se întâmplă.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Săgetător Relațional

Săptămâna aduce cu siguranță ceva nou pentru tine încă de luni și, dacă adaugi o idee sau o întâlnire neașteptată, totul va fi destul de spectaculos. Ar putea reconstitui un sărut la miezul nopții, copiat din cărți. Este greu să fii romantic atunci când ești înconjurat de lucruri mici, cum ar fi cheile pierdute sau pierdut în gânduri, și acesta este cazul zilei de miercuri. Nu conteaza; de joi până sâmbătă, ești reconectat și o anumită persoană și te simți foarte bine. Fii tu însuți – nu conteză ce spun alții, contează că tu te simți super sexy așa cum ești. Ține evidența detaliilor sentimentale și reiterează-le duminică.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Săgetător Profesional

Luni va fi una din acele zile în care nu știi încotro să te îndrepți. Pandemia a dat totul peste cap. Se pare că nu poți porni motorul la birou. Nici măcar nu-ți găsești cheile, adică ideile. Cum ai de gând să mergi mai departe când ai parte de o asemenea zi?

Ai putea fi nevoit să aștepți o zi sau două. Miercuri faci destule lucruri ca să simți că ți-a revenit aplombul. Joi și vineri, comunicarea va fi cheia, alocă-ți timp pentru a răspunde la mailurile importante pentru că sâmbăta și duminica vor fi zile pline. Dar nu vor avea nimic de-a face cu munca.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Săgetător Financiar

Ai putea să te confrunți cu probleme bruște, cum ar fi furtul mașinii sau accidentul. În această săptămână se concentrează probleme din trecut și aspecte confidențiale de rezolvat. Soluționează orice probleme financiare vechi care pot apărea, cât mai repede posibil. Felul în care comunici îți va servi bine. Nu mai trăi în trecut și nu mai permite trecutului să îți determine viitorul. Lasă-le în urmă și renunță la relațiile care și-au depășit utilitatea. Fii încrezător chiar și recunoscându-ți limitările personale, cere sfaturile unui consilier financiar care să te îndrume ce să faci..

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Săgetător Sănătate

Posibile probleme, care pot dura mult timp pentru a se vindeca. Când încep să se instaleze simptomele de disconfort fizic, mergi la medic. Urmează medicația și instrucțiunile de dietă așa cum sunt stabilite de medicul tău. Nu-ți asuma libertatea de a mânca ce îți place și mese copioase deoarece vor avea un impact dezastruos. Poate nu ar strica să mergi măcar de două ori pe săptămâna la sală.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top