Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 - 18 octombrie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Berbec. S-ar putea să ai chef să renunți la orice rezervă sau precauție și să intrați într-o relație de dragoste cu toată puterea. Entuziasmul tău poate surprinde persoana și numai ce ai să o vezi dispărând în tufișuri ca o gazelă speriată. S-ar putea să fii atât de prins de sentimentele tale încât să nu mai sesizezi intensitatea declarației.

Luni, Jupiter face un sextil cu Neptun aflat în casa a 9-a a intuiției. Este posibil să ai epifanii bruște, realizezi că te poți elibera de tot ce te-a blocat, dar acest lucru vine doar atunci când ești atent la ce se întâmplă în jur. În caz contrar, ai putea folosi acest aspect pentru a sta la televizor sau pntru a citi o carte bună.

Marți Soarele începe să îi facă opoziție lui Marte. Ai o mare abilitate de a realiza ceva important. Picioarele tale parcă sunt motorizate și te miști rapid, verificând lucrurile de pe lista de sarcini. Astăzi, ai energie pentru toți.

Miercuri, Mercur intră în retrogradare în casa a 8-a, a resurselor de la alții. Senzația este că brusc simți că sprijinul a dispărut. Nu ți se răspunde la apeluri, SMS-urile ajung în altă parte, mail-urile sunt ignorate. Aș spune că este o energie tipică retrogradării lui Mercur. Dacă te simți neliniștit, consumă-ți energia făcând mișcare.

Joi, Soarele încearcă să aducă un dram de speranță. Optimismul și entuziasmul tău se pare că îi deranjează pe unii șefi. Tendița va fi să continui să iei totul în glumă, dar cel mai bun ar fi un răspuns vis-à-vis de lucrările în care ești implicat și să te întorci la muncă.

Săptămâna se încheie vineri, cu luna nouă din Balanță care face lumină în casa iubirii. S-ar putea să întâlnești pe cineva care va încinge lucrurile!

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Berbec Relațional

Mintea îți este mai mult la muncă decât la problemele inimii, luni. Cu toate acestea, o viziune spectaculoasă despre dragoste poate cădea foarte bine dacă te concentrezi un pic. A merge la întâlniri sau a face declarații sentimentale nu este indicat, cel puțin la jumătatea săptămânii, dar până joi și vineri, aproape tot ceea ce faci sau spui va fi bine primit de către celălalt. Mai bine fă să se simtă atracția pe care o simți! Dragostea se poate mișca într-un ritm mai lent în acest weekend; nu supra-licita altfel ai putea pierde un indiciu cheie.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Berbec Profesional

Oricât de mult ți-ai dori să închei contractul cu firma sau instituția în care lucrezi, luni nu este ziua în care să pui punct. De fapt, ți-ar servi mai bine să faci cât mai puțin posibil. Există o energie ciudată în aer. Dacă poți să-ți ieie o zi liberă, ar face minuni pentru tine. Marți și miercuri vei fi activ și entuziast, iar lucrurile vor părea să vină fără niciun efort din partea ta. Joi și vineri vor fi puțin mai relaxate, dar totuși productive.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Berbec Financiar

Trebuie să iei o decizie importantă, una care implică sursele de venit. Poate fi necesar să renunți la tine și să te angajezi într-o autoevaluare legitimă chiar dacă este inconfortabilă. Discută cu partenerul sau cu cei apropiați înainte de a face achiziții mari.

Angajează-te în planificare financiară săptămâna aceasta. Fă o strategie pe termen lung. Adunarea de informații ar fi necesitate prioritară. Urmărește-ți instinctele atunci când ai de-a face cu alții. Căutați indicii non-verbale care să vorbească despre ceea ce încearcă să îți spună în realitate, aceste persoane. Evită bârfele sau răspândirea oricărei informații private.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Berbec Sănătate

Nu cred să fie probleme majore de sănătate în această săptămână. Cu toate acestea, nu ar strica să fii atent la afecțiunile minore. Aceste afecțiuni nu reprezintă o amenințare, dar pot deveni supărătoare. De asemenea ai grijă la picioare pentru că se menține predispoziția spre accidetări, destul de grave. Cei care suferiți de diabet urmați cu strictețe dieta dată de medicul vostru. Nerespectarea acestui lucru poate duce la complicații ireversibile. Exercițiile ușoare dimineața te vor ajuta să fii în formă toată săptămâna.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top