Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Rac. În această săptămână ai putea fi destul de fixat pe cineva ale cărui calități par să te atragă. Admirația se poate transforma în pasiune destul de repede.

Soarele din Casa a 4-a a familiei este încă într-un pătrat separant cu Saturn din Casa a 7-a, relațională. Te-ai putea întâlni cu cineva, întâlnire care s-ar putea transforma într-o relație pe termen lung. Indiferent dacă este prima sau a 20-a întâlnire, este posibil să vezi ceva sclipind în ochii ei/lui și să te simți mai atras de ea/el ca niciodată.

Luni, Jupiter face un sextil cu Neptun din Casa a 9-a, casă spiritualitate. Intuiția și sinele tău superior vorbesc. Și s-ar putea să te simți conectat la tot ceea ce te înconjoară. Este o zi bună pentru meditație, rugăciune și atenție.

Marți, Soarele este încă într-o opoziție separantă cu Marte retrograd din Casa a 10-a a carierei. Va fi destul de ușor să te certi cu un coleg sau cu un șef. S-ar putea să lucrezi de acasă și aceștia ar putea fi în cealaltă parte a țării, dar asta nu te împiedică să fii iritat. Fii prudent, deoarece exprimarea adevăratelor emoții acum ar putea să nu fie înțeleaptă pentru cariera ta.

Miercuri, Mercur intră în retrogradare în Casa a 5-a, a creativității și a iubirii. Un adult care se comportă ca un copil poate să răstoarne ordinea lucrurilor acasă. Deși acest lucru este temporar, este bine să stabilești câteva reguli, încât să nu existe vreo neînțelegere în viitor. Dacă vă doriți un copil, acum este momentul să o faceți.

Joi, Soarele din casa familiei îl provoacă pe Pluto în casa relațională. Fii calm când discuți în timpul disputei dintre membrii familiei și socrii. Există o competiție sau un dezacord de lungă durată întrei așa că poți face progrese în a ajuta cele două persoane să se apropie.

Mai mult, Luna Nouă din 16 octombrie are loc în Casa familiei. În următoarele zile, lucrurile se vor liniști.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Rac Relațional

Ești cu sufletul la cineva care îți place, în timp ce obiectului interesului tău numai a dragoste nu îi stă mintea. La jumătatea săptămânii, ai să cunoști pe cineva, dacă ești singur. Dacă ești în cuplu se reanimă relația.

Joi și vineri mintea ta funcționează cu viteza luminii, dar ai grijă la concluziile rapide că s-ar putea să nu fie decizia corectă. La sfârșit de săptămână, ideea ta de ieși cu prietenii nu este ceva neobișnuit, mai neobișnuit este că vei ieși cu cineva la cină și la unfilm, surprinzător pentru cei care te cunosc.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Rac Profesional

Luni încearcă să nu execuți sarcini orientate spre detalii. Oricât de mult vei simți că ai energia pentru muncă, mintea ta va fi în altă parte. Nu vei fi inutil, dar este genul de zi în care, în mijlocul unei sarcini, vei rămâne cu ochii zgâiți pe fereastră la cine știe ce amintire.

Marți și miercuri te vor readuce cu picioarele pe pământ, adică la starea funcțională, iar în jurul prânzului s-ar putea să ai de-a face cu cineva dificil dar cu autoritate.

În restul săptămânii, munca va fi ultimul lucru pe care îl ai în minte. Calendarul social este plin și familia are nevoie de tine, mai ales vineri. În acest sfârșit de săptămână, fii jucător la fel de mult pe cât ai lucrat.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Rac Financiar

O schimbare de rang sau de statut profesional îți aduce o autoritate executivă mai mare. S-ar putea să descoperi că acest lucru coincide cu unele complicații la locul de muncă, care implică poate planuri de șantier sau construcții, modificarea unor birouri, achiziția de tehnică de ultimă oră. Performanța este evaluată, deci asigură-te că continui să dai totul. Completează unele lipsuri prin cursuri, dacă este necesar.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Rac Sănătate

Săptămâna aceasta ai putea aveaprobleme ci bolile sezoniere. Abține-te de la mâncăruri picante și grase și stai departe de aglomerație. De asemenea, atenție la micile accidente care vă pot produce probleme îndelungate. Condu în siguranță și fără agresivitate la volan. Exercițiile cardio ușoare în fiecare zi, ți-ar prinde bine. Acest lucru te va ajuta să îți păstrezi forma fizică pe tot parcursul săptămânii!

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top