Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Capricorn

10.10.2020
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Capricorn. Puterea personală și magnetismul propriu sunt în top în această săptămână. E timpul să te mobilizezi și să preiei conducerea. Nu risipi acest aspect extraordinar.

Jupiter în semnul tău încă două luni vorbește despre carieră. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou, acesta este un moment excelent pentru a trimite CV-ul sau pentru a contacta HR-ul prin e-mail.

Luni, îți va fi dificil să nu vă fii atent la știrile TV sau blogurile și videoclipurile de pe YouTube. Asta că tot stai acasă. S-ar putea să descoperiți că ziua trece și nu ai făcut nimic important ceea ce te-ar putea indispune.

Marți, Soarele din Balanță îl presează pe Marte din Casa a 4-a, a familiei. Cariera și casa se ciocnesc astăzi și s-ar putea solda cu crearea unui spațiu de lucru acasă. Este posibil să pierzi biroul de la serviciu dar câștigi oportunitatea de a lucra la domiciliu. Mai mult, nu trebuie să faci compromisuri.

Miercuri, Mercur devine retrograd în Casa a 11-a, a prietenilor și a mediului social în care trăiești. De asemenea, este o zi bună pentru a vedea dacă te poți conecta cu o persoană de care te simți atras.

Joi, Soarele aflat în Casa a 10-a a carierei, îl stimulează pe Pluto din Casa 1, casa încrederii în sine. S-ar putea să fii ales să conduci ședința executivului și să îți expui proiectele pentru ca alții să le vadă. Dacă ai o afacere, ai ocazia să întâlnești o persoană care ar putea ajuta afacerea să se extindă. Poți obține o publicitate bună pentru tine sau pentru produsele tale.

Luna nouă în Balanță, în Casa a 10-a, semnalează un sfârșit de săptămână bun pentru carieră. S-ar putea să te gândești să cauți un loc de muncă nou sau să accepți să muncești de acasă. Poți obține sprijin când vine vorba despre un obiectiv dorit.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Capricorn Relațional

Alocă-ți puțin timp pentru a planifica și o săptămână romantică. O mică schimbare de perspectivă echivalează cu un mare avans acum. Marșează pe latura romantică și intuitivă la jumătatea săptămânii pentru cele mai bune rezultate în ce privește dragostea. Încearcă să comunici din gesturi și priviri, fără cuvinte, pentru a crește intensitatea momentului. Mergi chiar mai departe și fii și un pic angoasat – muncă, muncă și iar muncă. Joi și vineri, sunt zile de comuniune. Vei dori să economisești această energie pentru un weekend fierbinte.

Muncește pentru a păstra relațiile, atât personale, cât și profesionale. Reînnoiește o relație care a avut mult timp nevoie de atenție. Folosește-ți abilitățile interpersonale pentru a te conecta cât mai bine cu cei din jur.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Capricorn Profesional

S-ar putea să dorești să îți așterni ideile pe hârtie. Un e-mail atent formulat creativ, este o idee bună, luni. E-mailul este și o modalitate excelentă de a ține legătura cu factorii de decizie. Te poți folosi de el marți sau miercuri, să comunici, ceva care să compenseze anxietatea față de responsabilitățile actuale, dar nu conta doar pe el. Și oricum, până joi te vei simți mult mai în largul tău în legătură cu orice decizie ai de luat. Faci multe și ceri multe de la tine. La fel și la cei din subordine sau de la colegi.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Capricorn Financiar

Luni ai în minte doar viitorul contului bancar. Este momentul să îți extinzi orizonturile și să găsești modalități de câștig online. Vei deveni în scurt timp o versiune mai bună a ta, bucurându-te că ai găsit o altă variantă care să te ajute să supraviețuiești. Intinde o mână de ajutor celor care au nevoie. Pregătește-te să iei o decizie importantă și să o respecți. Determinarea este unul dintre cele mai bune atuuri ale tale precum și capacitatea de a lua decizii financiare corecte.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Capricorn Sănătate

Persoanele de vârstă mijlocie vor trebui să fie deosebit de atente cu privire la tensiunea arterială. Este recomandat să își ea periodic tensiunea și să urmeze cu strictețe instrucțiunile de dietă, așa cum sunt stabilite de medicul lor. Iar tu, dacă mănânci pe unde apuci, această alimentație înșelătoare va avea un impact dezastruos. Programarea meselor este cu siguranță benefică.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI