Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Taur. Dacă ai un proiect educațional, săptămâna este momentul perfect pentru a face progrese reale în acest sens. Este un moment bun pentru a învăța ceva nou și util, cum ar fi cum să editezi un videoclip, să faci suc de roșii sau să îți îngrijești câinele sau pisica.

Luni, Jupiter face un sextil cu Neptun aflat în Casa a 11-a a prietenilor. Te poți întâlni sau auzi cu un prieten bun cu care vei avea o discuție lungă. Vorbiți despre viitor, despre amintiri fericite, precum și despre câteva lucruri distractive.

Marți, Soarele este întro încă în poziție, e drept separantă, cu Marte în Berbec care îți aduce multă energie. Ar trebui să canalizezi această energie spre lucruri constructive, nu să te agiți de colo colo. Fii răbdător cu tine și recunoaște că acestă stare va trece.

Miercuri, Mercur intră în retrogradare în Scorpion și, deși, în general, aceasta poate fi o întrerupere a fluxului de energie, vei fi foarte încântat să iei o pauză. Chiar ai un motiv să încetinești în timp ce așteptați ca alții să îți răspundă la un SMS sau mail. Lasă lucrurile să se desfășoare cu viteza lor.

Joi, Soarele face un pătrat cu Pluto din Casa a 9-a, a contractelor și probleme juridice, de astă dată. Cu Mercur retrograd, este mai bine să îți faci timp și să citești încă odată contractele care le ai de semnat. Verifică totul atent. Fă copii ale oricărui document pe care îl trimiteți prin poștă.

Vineri, 16 octombrie Luna nouă din Balanță, pune accent pe Casa a 6-a a stilului de viață. Oamenii care lucrează își respecta spațiul unul celuilalt, deși o rudă exagerat de obosită și iritată, îți poate pune nervii la încercare.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Taur Relațional

Luni, săptămâna relațională începe cumva ciudat. Ceea ce te aștepți să se întâmple cu siguranță nu se va întâmpla, dar nu judeca nimic până nu știi întreaga poveste.

Mijlocul săptămânii este un moment bun pentru a fii cu prietenii și a vorbi despre cum arată viața ta sentimentală – și cum poți să o schimbi în ceva mai activ.

S-ar putea ca pisica să-ți înghită limba exact când ești pe cale să faci sau să spui ceva frumos cuiva, joi sau vineri, dar acest lucru ar putea să fie ceva bun. Îți dă o notă de romantism. Sfârșitul de săptămână este momentul pentru acțiuni mari și cuvinte dulci; ești incontestabil slab și ți-e greu să spui „nu” acum.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Taur Profesional

Vrei să inspiri încredere. Dar vrei să ai succes și ești puțin sigur cu privire la ceva la locul de muncă acum este momentul să acționezi. Ar fi bine să-ți împărtășești dorința cu un coleg mai apropiat – chiar dacă este cineva care nu are experiență directă în acest gen de muncă. Ai nevoie doar de cineva cu care să vorbești.

Ia lucrurile încet și constant cel puțin până joi, când va fi momentul potrivit să ieși și să fii cât se poate de hotărât ce să ceri. Dacă poți, la sfârșitul acesta de săptămână, nu te gândi deloc la muncă.

Posibil să te simți singur acum, fie ca urmare a unei izolări alese voluntar, fie să fii rupt de cei care ar dori să comunice.

Nu lăsa gândirea să împiedice luarea unei decizii cruciale. Oferă-te să dai o mână de lucru la locul de muncă și te vei angaja cu eforturi în relații de cooperare excelentă. Când poți relaxează-te alături de cei dragi și de prieteni. Fii diplomat și gata să conduci o echipă către o realizare financiară neașteptată.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Taur Sănătate

Marte este retrograd în prin propriul semn în Berbec și în Casa a 12-a a bolilor ascunse și face opoziție Soarelui din Casa a 6-a a sănătății. Nu este o veste prea bună. Aspectul sugerează clar posibilitatea unui accident cu repercusiuni grave. Fii foarte atent în această privință. Obișnuiește-te să faci mișcare în fiecare zi. Exercițiile cardio ușoare diminața îți sunt benefice. Acest lucru te va ajuta să vă mențineți în formă fizică pe tot parcursul săptămânii.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top