Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Scorpion

10.10.2020
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Scorpion. Conversații de succes în această săptămână. Poți vedea adevăratele motivații ale unei situații și un mister este ca și rezolvat. Posibil să primești semnale de la sinele tău superior care te face să conexezi diferite informații care vin din plan subtil. Poți stimula această energie folosind instrumente, cum ar fi tarotul sau astrologia. Te poți gândi chiar să vezi lucrurile de la distanță și să te proiectezi într-o locație pentru a găsi modalitatea să vorbești cu un prieten sau cu cineva din familie.

Luni, este o zi minunată pentru o întâlnire romantică. Tu și iubita ați putea, în limitele între care vă mișcați datorită pandemiei, într-un loc pitoresc. Aranjează masa din sufragerie cu lumânări și alege alimente cunoscute pentru calitățile lor afrodiziace, precum ciocolata și mierea. Ia în considerare și un buchet de flori. Astăzi te poți distra, ca să dai tonul săptămânii.

Marți, cu Soarele în opoziție cu Marte retrograd în casa stilului de viață este posibil să ai mai multă energie decât de obicei. Poți verifica sarcinile care le ai, în special cele care necesită o anumită activitate fizică, cum ar fi curățarea, repararea sau recondiționarea a ceva. Este o energie care agită, s-ar putea să îți fie greu să stai liniștit.

Miercuri, Mercur intră în retrogradare, în propriul semn. De astăzi, pot interveni erorile de comunicare. Acestea ar putea duce la neînțelegeri mari și ajung să complice lucrurile care ar trebui să fie destul de simple. Citește atent mailurile și SMS-urile înainte de a le trimite pentru a te asigura că mesajul tău este clar.

Joi și vineri, Pluto vizează casa comunicării. Ești cunoscut pentru capacitatea de a descoperi adevărul din spatele lucrurilor și a cuvintelor și ai sp recunoști motivațiile din acțiunile altei persoane, iar acest lucru te poate determina să regândești relația cu această persoană.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Scorpion Relațional

Cu cât ești mai deschis la lucruri noi pe tărâm sentimental, cu atât va arăta mai bine săptămâna. Relaxează-te și lasă să vorbească inima. Marți și miercuri deja știi că cineva răspunde apelurilor tale, și inima prinde să-ți bată din ce în ce mai repede. Fă pasul și bucură-te de dulceața momentului.

Sufletul tău romantic lucrează printr-o magie misterioasă și veți fii tete-a-tete la sfârșitul săptămânii; ferește-te să intri într-un conflict cu cineva pe care ai prefera să-l ții în brațe. La acest sfârșit de săptămână, unele intrigi amoroase te țin foarte ocupat.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Scorpion Profesional

Ai câteva trucuri în mânecă. Ei bine, nu trucuri prestidigitator, ci talente pe care nu le-ai mai exercitat de mult timp. Luni îi faci din vorbe pe toți. Apoi, te retragi din lumina reflectoarelor și petreci, marți și miercuri, punându-vă la dispoziția colegilor. Cineva care stă lângă tine ar putea folosi ajutorul tău în timpul săptămânii, dar s-ar putea să fie prea timid să îți spună. Toată săptămâna vei construi pe relații existente – atât cu oamenii cu care lucrezi, cât și cu oamenii pentru care lucrezi. Există șansa să te confrunți cu un soi de antagonism sălbatic la sfârșitul săptămânii, dar nu îți fă griji.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Scorpion Financiar

Fii decis într-o problemă crucială legată e bani. Este timpul să iei câteva decizii importante pentru viața ta financiară. O idee afirmată este deja pe jumătate aplicată.

Perspectivele care apar pot duce foarte bine la o afacere profitabilă pentru instituția ta care are nevoie de schimbare. Talentul tău de a formula clar lucrurile te deosebesc de ceilalți. Nu pierde ocazia de a o demonstra. Socializează și atrage relații noi, ocazionale sau profesionale. Nu îți fie temă de oameni. Nu este nevoie să aștepți, fii direct.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Scorpion Sănătate

Și la tine probleme minore de sănătate. Dacă ai simptome de disconfort fizic, te sfătuiesc să mergi imediat la medicul tău. Cunoașterea din timp a problemelor te ajută, cu siguranță, să le și controlezi. Evită să mănânci tot timpul fast food motivând că nu ai timp. De asemenea , nu lua cina foarte târziu seara. Spun asta deoarece ai putea să te confrunți cu tulburări ale sistemului digestiv sau intestinale, săptămâna aceasta.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI