Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Fecioară. Săptămâna aceasta este destul de ușor să exagerezi, întrucât intri cu entuziasm într-un nou proiect. Ai să faci tot posibilul pentru cineva la care ții. Dacă ești singur și vrei o relație, ai ocazia să treci de toate blocajele tale și să intri într-o relație cu adevărat semnificativă.

Luni, Jupiter face un sextil cu Neptun aflat în Casa a 7-a, a relațiilor. Dacă ești într-o relație te poți distra astăzi foarte bine. Ia în considerare adăugarea și a unui pic de romantism în programul obișnuit. Ia în considerare petrecerea serii dansând împreună în camera de zi.

Marțu, opoziția dintre Soare și Marte retrograd din casa ta de resurse, arată că vei fi deschis și și în viitor extinderii veniturilor financiare. Discută cu un consilier financiar despre situația actuală și obiectivele pe care le ai. De asemenea, există posibilitatea să refinanțezi o casă, să mărești limitele cardurilor de credit sau să negociezi împrumuturi studențești.
Miercuri, Mercur devine retrograd în Casa a 3-a a comunicării. Vor urma câteva zile de comunicări dificile. Iritarea și argumentele sunt ușor de refulat și greu de clarificat. Fii mai răbdător cu cei din familie.

Joi, este o zi de asumare a riscurilor. Posibil să simți o ambiție profundă care dă în clocot. Este posibil să dorești să începi propria afacere sau să îți schimbi direcția profesională. Este o zi bună pentru o acțiune îndrăzneață. Ia în considerare o transformare completă a modului în care ai făcut lucrurile până acum.

Luna nouă în Balanță are loc în Casa a 2-a a banilor proprii. Se pare că ai nevoie de o pauză. A fost o săptămână aglomerată și, deși astăzi s-ar putea să fie încă o zi de lucru, ia în considerare plecarea de la birou cu câteva ore mai devreme. Du-te acasă și simte-te confortabil pe canapea. Pe măsură ce îți odihnești mintea și corpul, vor veni și ideile inspirate.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Fecioară Relațional

Acceptarea unei idei noi este surprinzător de ușoară luni, cu un nou început care echivalează cu ceva foarte bun pentru inima ta. Vei dori să depășești unele lucruri care țin de relație undeva pe la mijlocul săptămânii, mai degrabă decât să le împingă la o concluzie nefirească.

Joi și vineri, charmul tău este sofisticat și asta te face mai atrăgător. O întâlnire se poate transforma într-o dezbatere fierbinte. În acest weekend, un mic exercițiu de adaptarea a sufletului în tandem, duce la câteva dezvăluiri neașteptate despre compatibilitate.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Fecioară Profesional

Nu are sens să sări la gâtul colegilor tăi pentru că nu înțeleg ce vrei. Detaliile propriilor proiecte par de neînțeles de aceea trebuie explicate cu răbdare. Miercur ești decis să întrebi ce se întâmplă cu bugetul direcției. Planifică-l pentru a găsi o soluție. Până la sfârșitul săptămânii, o vei găsi.

Săptămâna este bună pentru creșterea capacității de lucru. Îndeplinești mai multe sarcini cu ușurință acum. Cu o comunicare eficientă, îți vei cunoaște mai bine colegii și vei crea legături folositoare. Canalizează-ți energia în cele mai demne proiecte pe care le ai pe birou și nu te lăsa prins în lucruri meschine. Deși vei fi ocupat, vei da totul. Fii cu mintea deschisă și gata să-ți schimbi perspectivele, dacă este necesar, după ce i-ai ascultat pe ceilalți.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Fecioară Financiar

Ar putea să vină niște bani – un împrumut aprobat la bancă, returnarea unui împrumut, o moștenire sau o altă treaptă de salarizare. Folosește-i pentru a-ți echilibra bugetul și pentru a achita unele datorii. Evită achizițiile tentante sau foarte scumpe. Fă-ți timp să fii singur cu gândurile tale și să formulezi câteva planuri bine motivate pentru viitorul financiar. Nu acționa cu nepăsare. A vorbi și a gândi lucrurile sunt scutul tău săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Fecioară Sănătate

Nu pare a fi o săptămână prea bună în ceea ce privește problemele legate de sănătate. Este posibil să te deranjezee o infecție virală, de asemenea, bolile sezoniere cum sunt alergiile îți pot creea probleme. Va trebui să fii foarte atent la ochi – poate trebuie să schimbi ochelarii sau să porți ochelari. Fă ceva mai multă mișcare, dacă nu îți place la sală încearcă mersul pe bicicletă.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top