Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Pești. Ai putea să petreci săptămâna în compania unui om puternic. Este oportunitatea de a stabili o legătură cu cineva care trăiește într-un cerc social diferit de al tău. Și mai ai ocazia să câștigi ceva. Poate fi ceva material, dar poate fi, de asemenea, un ajutor de neprețuit de la o persoană informată și generoasă. Începe diminețele gândind ce dorești și apoi țineți ochii și inima deschisi pentru că lucrurile au să se petreacă.

Luni, granițele parcă se dizolvă, poate și datorită sextilului Jupiter – Neptun din semnul tău. Și, în multe alte lucruri, ceea ce este bine, deoarece înțelegi empatic prin ce trec oamenii din viața ta. Dar este, de asemenea, destul de ușor să fii și un burete psihic care absoarbe vibrațiile tuturor. Evită mulțimile și stai departe de persoanele negative.

Marți, Soarele din Balanță este în opoziție cu Marte din casa a 2-a, casa banilor munciți. S-ar putea să porți negocieri pentru o chestiune financiară. Poate fi o discuție fie despre o creștere salarială, fie o nouă oportunitate de angajare. Este posibil să discuți cu un director de bancă sau cu un conilier financiar. Dar fii atent la hârtiile pe care le semnezi. Mercur gata de intrat în retrogradare pândește!

Miercuri, Mercur intră în retrogradare Vei dori să te întoarci și să refaci ceva ce ai făcut în ultimele zile sau în ultimele câteva săptămâni. S-ar putea să oprești negocierea unui proiect și să spui cuiva că deocamdată nu vei semna documentele.

Luna Nouă din Balanță, spune că tu ești autoritatea vieții tale. Este o zi bună pentru a recunoaște și a sparge vechile tipare. Renunță la limitele pe care ți le impun alții, indiferent dacă fac acest lucru direct sau pe căi ocolite.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Pești Relațional

Luni ești cel puțin visător, care încă încearcă să gândească și să imagineze tot felul de scenarii despre viața ta romantică. Deschiderea spre schimbare este cea mai importantă acum, așa că cultiv-o. Sentimentele te exaltă, cel puțin marți și miercuri, iar tu arăți grozav în starea euforică pe care o ai. Orice ai avea pe agenda ta romantică, va trebui să meargă șnur. Urmărește un element care te leagă de această persoană care nu este neapărat frumoasă, dar are un clue al ei. Sfârșitul de săptămână te găsește conectat întrutotul pe comunicare, decide doar ce vrei să transmiți.

O călătorie, singură sau cu iubita/ul, ți-ar putea oferi noi oportunități. Mulți oameni își doresc atenția ta în această săptămână, așa că stabilește prioritățile.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Pești Profesional

Ai lucrat din greu în ultima vreme. Luni, încearcă să ieși la un prînz cu colegii sau cu cineva din conducere. Poate inviți pe cineva împreună cu care poți face un brainstorming pentru noi proiecte. Sau, cineva care nu are nimic de-a face cu munca, nu de alta dar nu este o săptămână prea de productivă. În timpul săptămânii, te vei simți un pic fără direcție, un sentiment inevitabil în urma unui mare proiect dar la sfârșitul săptămânii vei fi orientat, totalmente, pe viața amoroasă. Amână orice mișcare mare în carieră până cel puțin săptămâna viitoare, dacă nu până după 4 noiembrie.

Sprijinul pe care îl oferi altora acum se va întoarce înzecit, iar atitudinea te ajută să pui la punct colegii invidioși.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Pești Financiar

Cercul social va juca un rol important în alegerile tale săptămâna aceasta, poate mai mult decât ți-ai dori. Contribuția celorlalți îți va aduce idei noi ceea ce te va ajuta să îți păstrezi mintea limpede și să elaborezi planurile financiare de care este atâta nevoie. Nu lăsa însă opiniile altora să le înăbușe pe ale tale. Puterea intelectuală și spirituală îi va impresiona pe cei din jurul tău.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Pești Sănătate

Nu mai lua prânzul la fast food! Ai grijă în acest sens. În timp poate genera probleme digestive ireversibile. Persoanele de vârstă mijlocie și ce în vârstă vor trebui să fie deosebit de atenți cu privire la tensiune și osteopatii. Plimbările dimineața îi va ajuta cu siguranță să se mențină în formă. De asemenea, exercițiile cardio ușoare.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top