Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Vărsător. Poți să fii lovit de inspirație săptămâna aceasta și să rezolvi numeroase probleme cu o singură idee. Te simți de parcă ai crea tu, Universul.

Deși nu este o zi tradițională de școală, dacă ai de făcut proiecte sau de conceput ori de dat un test este o zi bună să o faci. Dacă completezi cereri pentru o licență profesională sau susții un test de evaluare, energia săptămânii te va ajuta.

Luni, Jupiter în sextil cu Neptun din Casa a 2-a a banilor munciți, poate aduce dorinț de a cheltui niște bani. Poate că există o experiență pe care vrei să o ai, care necesită depunerea unui depozit sau poate vrei să-ți împrospătezi garderoba.

Marți este posibil să primești un contract pe care îl aștepți de ceva vreme. Citește-l cu atenție. În mod ideal, vei dori să semnezi înainte ca Mercur să intre în retrograre.

Miercuri, Mercur devine retrograd. Poate exista o întrerupere a fluxului de negocieri sau a unor acorduri. Unii se întreabă dacă este o idee bună să mergi mai departe. În cazul în care contractele sunt pentru un lucru obișnuit, cum ar fi reînnoirea licenței, este bine să continui. Cu toate acestea, fii foarte conștient de ceea ce semnezi, deoarece Mercur retrograd poate aduce și regrete.

Joi, ți se poate cere să faci ceva ce crezi că depășește cu mult obiectivele obișnuite. Mai mult ești în afara zonei de confort. Creșterea poate avea loc atunci când îți asumi o responsabilitate mai mare. Și acest lucru va necesita, de asemenea, un compromis. Va trebui să renunți la ceva pentru a câștiga altceva mai prețios.

Luna nouă are loc zodia Balanță, în Casa a 9-a, a spiritualității declarate. Vei avea ocazia să te reconectezi la viața spirituală interioară. Ia în considerare reînnoirea unei practici zilnice de meditație sau de rugăciune.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Vărsător Relațional

Resimți încă entuziasmul săptămânii trecute și trebuie să recunosc că este contagios. Lasă pe cineva intereant să se apropie de tine și să vă bucurați împreună. Vei aduce logica ta imbatabilă într-o situație romantică,miercuri; oare când ai să înțelegi că dragostea nu este logică. O listă de descărcări și câteva plusuri s-ar putea să nu fie o idee proastă, trebuie doar să fii atent să nu o pierzi. De joi până sâmbătă, atât inima, cât și mintea sunt pe deplin angajate, iar un model de afecțiunea, fie el pozitiv sau negativ, devine brusc clar. Ce vei face în legătură cu asta? O duminică ai putea avea răspunsul.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Vărsător Profesional

Începutul săptămânii este despre bani și active. Ironia că în cont s-ar putea să ai mai puțini bani decât credeai. Și în ceea ce privește lucrurile la locul de muncă ce ar fi de făcut? Va fi săptămână în care vei veni cu o nouă procedură de lucru menită să elimine o durere de cap administrativă și, în același timp, pentru a economisi banii instituției. Vei fi încântat de ideea ta. În moduri mici, duci serviciul în care lucrezi pe un teritoriu neexplorat, motiv pentru care directorul general dar și câțiva directori mai mici sunt foarte atenți la ce faci.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Vărsător Financiar

În această săptămână elaborezi și faci planuri pe termen lung. Așteptă-te la o propunere financiară neașteptată. Fii decis și pune-ți în valoare timpul și eforturile depuse.

Încep să vină recomensele, după foarte mult muncă, negocieri și înțelegeri. Nu te lăsa târât în bârfe sau conflicte. Rămâi deoparte. Ai responsabilități de îndeplinit. Lucrează pentru a face față dificultăților profesionale cât se poate de diplomatic. Folosește acest lucru în avantajul tău pentru că sunt detui care văd că muncești și te vo încuraja permanent ca să rămâi pe deplin motivat. Ai în minte, un mic proiect financiar pentru a-ți suplimenta veniturile.

Horoscop Minerva 12 – 18 octombrie Vărsător Sănătate

Posibil ca săptămâna aceasta să faci o infecție virală sau să răcești, așa că dacă ai simptome de disconfort fizic, te sfătuiesc să mergi la medic. Pe de altă parte, încearcă să mănânci ordonat, cu mese fixe și evită să consumi fast food. Atenție ce faci cu obiectele ascuțite că ai predispoziție să te rănești pe neașteptate.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 TOATE ZODIILE:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top