Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020. Toate zodiile au parte de surprize

10.10.2020
Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020. Toate zodiile au parte de surprize

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020. Caracteristica perioadei 12 – 18 octombrie

Vă vorbea săptămâna trecută sau acum două săptămâni despre faptu că tot ce se petrece la nivel spcial va fi perceput asemenea unui stat discreționar, o colonie penitenciar în care să ne mișcăm într-un spațiu limitat și limitativ și cae să ducă la o revoltă mocnită. Iată că am avut dreptate, pentru că, și o spun cu toată cunoașterea, mi se pare surprinzător că după alegeri numărul de îmbolnăviri o ia razna…Nu vi se pare curios cum s-au dublat ele, după scandalul voturilor furate sau ascunse?! Este o constatare, mintea mea logică de jurist face să văd lucrurile în acest fel.

Am din ce în ce mai clar convingerea că statul paralel există, doar că în sânul lui au început luptele pentru putere și dominație. Pluto nu dorame, v-am avertizat de ani de zile asupra lui!
Soarele a intrat în Casa a 8-a a României, o casă care face ca lucrurile să se ptereacă în taină. Iar Soarele din tema natală a Românie aflat în Casa a 9-a a credinței, face un pătrat cu Venus în tranzit. Adică vorbim despre conștiința religioasă care se contrează cu un sistem de valori care nu este al nostru.

Ideea de protecție lovește acolo unde doare mai tare: sufletul. Se spune că datorită pasivității noastre am rezistat ca neam și ca popor și pe acest lucru se bazează tehnica de manipulare în masă. S-a subninat totul, mai rămânea de subjugat sufletul.

Și cum Venus este în Casa a 7-a, gândul mă duce la oarecare directive de a închide iar totul. Inclusiv Biserica. Cred că românului poți să îi iei orice, dar nu credința…de aici să nu izbucnească ceva!! Iar faptul că se interzice cel mai mare pelerinaj din creștinismul românesc, la moaștele Sf. Paraschiva, nu va fi trecut cu vederea. Ori sentința prin care drapelul românesc nu are ce căuta pe instituțiile din Covasna și Harghita. Românul adună și înghite, dar când o veni vremea contabilizării să te ții.

Toate acestea le găsiți sub semnul Careului în T dintre conjuncția Soare – Lilith în asa a 8-a și opoziția Jupiter tranzit peste Martele României și Jupiter din tema natală. Munții noștrii aur poartă/Noi cerșim din poartă-n poartă….

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Berbec

S-ar putea să ai chef să renunți la orice rezervă sau precauție și să intrați într-o relație de dragoste cu toată puterea. Entuziasmul tău poate surprinde persoana și numai ce ai să o vezi dispărând în tufișuri ca o gazelă speriată. S-ar putea să fii atât de prins de sentimentele tale încât să nu mai sesizezi intensitatea declarației.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Taur

Dacă ai un proiect educațional, săptămâna este momentul perfect pentru a face progrese reale în acest sens. Este un moment bun pentru a învăța ceva nou și util, cum ar fi cum să editezi un videoclip, să faci suc de roșii sau să îți îngrijești câinele sau pisica.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Gemeni

Ai acces la asistență din partea cuiva care are puterea să îți rezolve o dorință. Nu ezita să răspunzi atunci când sună telefonul.
Soarele în Casa a 5-a a creativității și a romantismului, este într-un pătrat separant cu Jupiter din Casa a 8-a, casa intimității, semn că se așează ambasadele. Poți curta pe cineva, nu contează de cât timp ești în relație.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Rac

În această săptămână ai putea fi destul de fixat pe cineva ale cărui calități par să te atragă. Admirația se poate transforma în pasiune destul de repede.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Leu

Ești extrem de productiv în această săptămână, vorbesc de proiecte și sarcini. Într-un moment de limpezire a lucrurilor, ai putea elimina un blocaj imens din viața ta.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Fecioară

Săptămâna aceasta este destul de ușor să exagerezi, întrucât intri cu entuziasm într-un nou proiect. Ai să faci tot posibilul pentru cineva la care ții. Dacă ești singur și vrei o relație, ai ocazia să treci de toate blocajele tale și să intri într-o relație cu adevărat semnificativă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Balanță

S-ar putea să fii obsedat de dorința de a-ți reface întreaga casă. Acest lucru poate implica mutarea mobilierului, aruncarea excesului de lucruri sau vânzarea pieselor mari pe care pur și simplu nu le mai poți suporta.Posibil să ai ocazia de a fii mai mult cu familia. Un prieten care îți este ca un frate sau ca o soră ar putea să te caute ca să vadă ce mai faci.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Scorpion

Conversații de succes în această săptămână. Poți vedea adevăratele motivații ale unei situații și un mister este ca și rezolvat. Posibil să primești semnale de la sinele tău superior care te face să conexezi diferite informații care vin din plan subtil. Poți stimula această energie folosind instrumente, cum ar fi tarotul sau astrologia. Te poți gândi chiar să vezi lucrurile de la distanță și să te proiectezi într-o locație pentru a găsi modalitatea să vorbești cu un prieten sau cu cineva din familie.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Săgetător

Săptămâna aceasta, eforturile ar putea fi recompensate. Jupiter, stăpânul tău planetar este în Casa a 2-a a banilor munciți și aduce posibilitatea de a duce nevoile tale, nu doar financiare în Univers. Acest lucru se poate face prin rugăciune sau aprinderea lumânărilor într-un lăcaș de cult.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Capricorn

Puterea personală și magnetismul propriu sunt în top în această săptămână. E timpul să te mobilizezi și să preiei conducerea. Nu risipi acest aspect extraordinar.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Vărsător

Poți să fii lovit de inspirație săptămâna aceasta și să rezolvi numeroase probleme cu o singură idee. Te simți de parcă ai crea tu, Universul.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Pești

Ai putea să petreci săptămâna în compania unui om puternic. Este oportunitatea de a stabili o legătură cu cineva care trăiește într-un cerc social diferit de al tău. Și mai ai ocazia să câștigi ceva. Poate fi ceva material, dar poate fi, de asemenea, un ajutor de neprețuit de la o persoană informată și generoasă. Începe diminețele gândind ce dorești și apoi țineți ochii și inima deschisi pentru că lucrurile au să se petreacă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 Pești