Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Ai grijă ce spui, s-ar putea să-ți pară rău

Horoscop săptămânal realizat de Minerva pentru perioada 15 – 21 iunie 2020. Astrologul a realizat previziunile penultimei săptămâni din iunie. Citește mai jos rezumatul fiecărei zodii, iar integral in linkul de sub zodia ta.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec. Din când în când, fiecare trebuie să-și analizeze viața. În schimb, tu ai tendința să fii prea pesimist atunci când te gândești la tine. Te lași dus de val cu ușurință și deseori exagerezi. Luni, în timp ce te gândești la viața ta, încearcă să nu asculți acea șoaptă din mintea ta. Viața ta este departe de a fi așa cum crezi că este.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur. Va trebui să te folosești de o strategie vicleană. Săptămâna va fi tensionată și delicată. Unii dintre prietenii ar putea încerca să exercite presiuni asupra ta pentru a obține anumite lucruri. Va trebui să găsești o modalitate inteligentă de a ieși din corzi. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Gemeni. Familia te încurajează să reconsideri unele dintre planurile pe termen lung. De fapt, unele dintre nevoile celor dragi, se schimbă. Iar soluțiile pe care le aduci este posibil să nu fie suficiente. Nu intra în panică. Este posibil să fie nevoie să regândești unele dintre strategiile tale, în special, în ceea ce privește relațiile cu oamenii apropiați.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac. Îți place să ai grijă de ceilalți și intervi regulat în viața lor pentru a-i îndruma. În mod ironic, săptămâna aceasta, tu ești cel care are nevoie de sfaturi. Probabil va trebui să te îndepărtezi puțin de toate pentru a avea o imagine clară asupra propriei vieți. Ai putea chiar să decizi să faci aranjamentele necesare pentru o călătorie în străinătate undeva la începutul toamnei.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu. Ești implicat, ca de obicei în diferite lucruri pe care le abordezi cu entuziasm. Încearcă însă, să îndulcești modul în care te raportezi la oameni. Cu toate acestea, ai tendința să te implici prea mult în viața lor personală și profesională. Ai chiar tendința de a face munca în locul lor. Încearcă să eviți asta. Gândește-te cum te poziționezi în grup. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară. Întotdeauna ai simțit nevoia să te fugi de social. Trebuie să te simți independent cu orice preț. Este posibil să fie nevoie să te confrunți cu anumite probleme de relație în acest moment. Poate că eziți să te angajezi sufletește, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Este posibil să te întrebi dacă atitudinea ta nu cumva dezvăluie de fapt, dorința de a te îndepărta de toate. Poate că vei găsi răspunsul săptămâna aceasta.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță. S-ar putea să te simți enervat de atitudinea unora din grupul de prieteni. Spre deosebire de acești oameni, ești foarte deschis și poți face față situațiilor, pe măsură ce apar. Într-adevăr, ai o capacitate naturală de a te adapta la fiecare situație. Probabil că astăzi va trebui să arbitrezi între două persoane cu opinii diferite.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Scorpion. Să te descurci cu ascensiunile și coborâșurile sociale ale unora din familie ar putea fi mai ușor decât de obicei. Ești mai puțin înclinat să fii logic și mai apt să te identifici cu ceea ce simt ceilalți. Acest lucru va spori înțelegerea situației și probabil că vor aprecia empatia ta. Nu uitați de propriile griji. Este posibil să vezi multe lucruri într-o altă lumină săptămâna aceasta.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Săgetător. Săptămâna aceasta, mintea ta este puternic influențată de emoții și intuiție, așa că vei putea comunica mult mai bine cu ceilalți. S-ar putea să știi ceea ce vei auzi, înainte de a ți se spună. Această abilitate ar putea fi folosită în mai multe feluri. Ți-ar putea îmbunătăți talentul de a scrie. Dacă ai folosești comunicare într-un fel propriu, ți-ar putea accentua capacitatea de a vorbi, de a preda sau de a acționa. Profita din plin de ea.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn. Ceva ce credeai pierdut – o casă, un teren, o moștenire, ar putea fi recuperată săptămâna aceasta. Apoi, un cadou, fie bani, fie un obiect dorit de mult timp, ți-ar putea aduce lacrimi în ochii. Sentimentul valorii ar trebui să fie ridicat la momentul acesta și să te facă să fii atent cu cei din jurul tău, mai ales cu cei care nu au încrederea în tine. Noi oportunități pentru creșterea veniturilor pot apărea în cale. Profită la maxim.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător. Intuția ta este, ca de obicei, foarte puternică, iar nivelul de empatie îți îmbunătățește relațiile. Astăzi, însă, o explozie de logică îți poate permite să vezi multe lucruri într-o lumină diferită. Faptul adaugă o nouă dimensiune abilităților tale de comunicare și s-ar putea dovedi valoroasă în a te apropia de cei pe care îi iubești cel mai mult. De asemenea, poate crește înțelegerea despre tine însuți/însăți. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești. Astăzi s-ar putea să te simți ca și cum te-ai plimba într-o mare bulibășeală, ca și cum ai fi orbecăit prin ceață. Imaginația și abilitățile tale artistice sunt acute. Intuiția îndeosebi, iar gandurile si sentimentele altora îți sunt mai evidente decât își dau seama. S-ar putea să te simți neobișnuit de neliniștit la un moment dat și să te gândești să te apuci de sală sau cel puțin, să faci o plimbare lungă. Fă-o. Folosește endorfinele care curg.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top