Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești

14.06.2020
Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești. Astăzi s-ar putea să te simți ca și cum te-ai plimba într-o mare bulibășeală, ca și cum ai fi orbecăit prin ceață. Imaginația și abilitățile tale artistice sunt acute. Intuiția îndeosebi, iar gandurile si sentimentele altora îți sunt mai evidente decât își dau seama. S-ar putea să te simți neobișnuit de neliniștit la un moment dat și să te gândești să te apuci de sală sau cel puțin, să faci o plimbare lungă. Fă-o. Folosește endorfinele care curg.

Familia te-ar putea acuza că ești prea vag în privința prea multor lucruri. Probabil că ai prefera-o dacă ți-ai găsi un program al tău decât să te lași dus de val. Totuși, aceasta nu este felul tău de a fii, încercarea de a respecta un anumit orar ar putea avea impact negativ asupra creativității tale. 

Ai tendința să fii motivat de intuiție și de interesele care îți captează imaginația, dar sunt multe de spus și este nevoie de unele planificări, în special săptămâna aceasta. Luna în semnul tău, de vineri, sugerează că, dacă te poți angaja să faci anumite lucruri și acest gest ar putea deschide calea către o perioadă mai fructuoasă.

Chiar și așa, întrucât Marte este conjunct cu Neptun în semnul tău, în weekend, s-ar putea să te simți mai degrabă nevoia să lenevești în pat decât să te refugiezi în muncă grea. Dacă ajungi totuși la muncă, te poți implica în ceva creativ, s-ar putea să realizezi că nivelul tău de energie începe să crească.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Relațional

Aspectele actuale pot aduce la lumină o parte din subtilități romantice ale săptămânii, mai ales că persoana cu care ești de timp relativ scurt, nu este doar voluntară ci  și foarte hotărâtă ca lucrurile să meargă bine în funcție de modul ei de gândire. Va trebui să arați că poți fi la fel de hotărât, discutând modul în care vedeți lucrurile și asigurându-te că aceasta îți înțelege punctul de vedere.

Pătratul dintre Soare și Neptun, stăpânul tău planetar, provoacă unele confuzii romantice. Dacă te simți deja nesigur, acest tranzit te poate face să te detașzi.

Luna este în semnul tău sensibil, ceea ce nu te va ajuta să ai o vedere neutră asupra situației. Unde greșeti? Este momentul, deși îți este foarte greu să te ierți pe tine însuți și nu alte persoane.

Luna în Berbec îți aduce impulsul de care ai nevoie. Dacă nu răspunzi te va scutura zdravăn. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Profesional

 Săptămâna aceasta se petrec mult lucruri bune în jurul tău, dar, din păcate, te simți ca și cum nu s-ar întâmpla. Nu încerca să fii ceva ce nu esti. Ai răbdare. Acesta nu este trenul în care trebuie să fii. Vine și al tău, în curând.

Este posibil ca un coleg de muncă să te tragă înapoi și să nu fii la fel de fiabil și de practic ca unii dintre colegii tăi. Nu lăsa asta să te doboare. Între timp, luați în considerare să te muți la un alt loc de muncă în care să îți poți seta programul și să ai mai multă libertate de mișcare.

Este posibil să fii puțin sensibil la critici acum. Împărtășește preocupările de lucru cu cineva de încredere. Muncești din greu așa că, cel mai bine, este să rămâi setat pe muncă. Sunt zile norocoase pentru a aplica pentru o poziție nouă sau mai bună. Felul tău de a fi, cu inimă generoasă este foarte atractiv. Este nevoie de diplomație suplimentară pentru a face față persoanelor dificile sau solicitante.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Financiar

 Lupți pentru a avea puterea financiară în mâinile tale. Universul te ajută să avansezi în orice ritm vrei, în timp ce controlează și transformă tot ceea ce atinge. Există foarte multă susținere pentru a-i promova – pe ai tăi, poate personalului tău sau tu la locul de muncă. Oamenii te caută când trebuie să ia decizii majore, așa că este timpul să îți asumi seriozitatea și responsabilitatea pentru ceea ce faci.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Sănătate

Este posibil să fii implicat într-o conversație mai aparte la sfârșitul săptămânii. Nu lipsesc expresiile aparte, fără nicio legătură, plină de umor poate sau surprinzătoare. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ și să fii atent cum circuli atent pentru că poți întâlni RADAR-ul. Rămâi în ton cu organismul, dacă nu ai chef să mănânci, nu mânca sau vrei să simți gustul unui condiment neobișnuit, caută-l. Urmărește-ți instinctele și bucură-te, explorează noul. De asemenea, încearcă să te culci la ore fixe. 

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești VIDEO