Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Gemeni. Familia te încurajează să reconsideri unele dintre planurile pe termen lung. De fapt, unele dintre nevoile celor dragi, se schimbă. Iar soluțiile pe care le aduci este posibil să nu fie suficiente. Nu intra în panică. Este posibil să fie nevoie să regândești unele dintre strategiile tale, în special, în ceea ce privește relațiile cu oamenii apropiați.

Șefii ar putea transmite mesaje mixte și să te lase confuz cu privire la ceea ce ar trebui să faci în continuare. Dacă nu poți avea un răspuns corect, va trebui să te bazezi pe logică pentru a merge mai departe. Dacă vrei să realizezi ceva, bazează-te pe tine în loc să aștepți ca cineva să-ți spună ce să faci.

Neptun trimite și el mesaje destul de puternice săptămâna aceasta. Și, pentru că se deplasează prin Casa a 10-a, sectorul cariererei și ambiției, va trebui să îți păstrezi gândurile numai pentru tine. Cum Marte este conjunct cu Neptun, nu vrei să superi pe nimeni, nici să creezi prea multe probleme sau să pierzi motivația de a face ceva care poate fi esențial pentru progresul tău.

Ia în considerare să faceți un plan cu pașii pe care îi ai de făcut și urmează-i cu sfințenie, pentru că sunt șanse foarte mici să uiți ceva crucial și poți merge mai departe cu încredere.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie Gemeni –  Relațional

Există o atmosferă foarte degajată, cu accente blânde în interacțiunea dintre energiile planetare. Dacă ai avut recent dificultăți în relație, atunci folosește această dispoziție sensibilă pentru a compensa diferențele. Cumpără un cadou, trimite un buchet de flori cu notă de dragoste sau poate face rezervare pentru o cină în doi la un restaurant cunoscut. Acest lucru va ajuta la nivelarea oricăror diferențe și te va ajuta să vă simțiți din nou bine împreună.

La începutul săptămânii parcă ai aripi sub inflența Lunii în Vărsător. Nu te grăbi să o bagatelizezi, de ce să nu te bucuri de ceva original și romantic? Ai tot ce trebuie acum.

Soarele din semnul tău face un pătrat cu Marte, aflat în Pești, marți, ceea ce ar putea provoca sentimente amestecate. Ar trebui să avansezi cu planurile tale sau să aștepți un moment mai bun? Folosește-ți intuiția.

Luna se mută în Berbec duminică, dându-ți posibilitatea de a face mișcarea dorită. Cu cât invitația ta este mai neașteptată, cu atât ai șanse mai mari să spună, da.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie Gemeni –  Profesional

Mulți nu vorbesc aceeași limbă cu tine. Acest lucru face dificil să obții ce dorești. Fă tot posibilul să te concentrezi asupra propriilor sarcini fără a lăsa pe alții să te confrunte cu părerile lor.

 Poți planifica tot ce vrei și poți face un scenariu de urgență pentru fiecare posibilitate existentă, dar dacă nu faci odată acest pas înainte, nu îți vei atinge niciodată obiectivele. Este o zi bună pentru a te deplasa în direcția în care dorești și a transforma planul în acțiune.

S-ar putea să te simți deosebit de pasional acum. Acest lucru te poate motiva în moduri pozitive, dar poate declanșa și o confruntare. Petrece mai mult timp cu colegii pe care îi simți aproape. Este cel mai norocos moment să soliciți un nou loc de muncă sau să organizezi ședințe de echipă. Abordează serios și prudent tot ce faci la locul de muncă. Nu te lăsa descurajat de nicio limitare pe care o întâlnești. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie Gemeni –  Financiar

Trăiești un moment intens de considerație. Relațiile se concentrează și te gândești la cine adaugă ceva existenței tale și cine nu face altceva decât să ia. Acest proces de cernere te va ajuta să avansezi profesional, deoarece lasă loc noilor relații și te va ajuta să câștigi mai mulți bani pe măsură ce aloci timp activităților benefice precum comunicarea și inițierea de noi proiecte.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Sănătate

Trebuie să fii foarte atent cu timpul și energia ta, pentru că de multe ori dai celorlalți iar ție nu îți mai rămâne nimic. Întoarce-te la copilul din tine și concentrează-te pe tine însuți/însăți. Fă mișcare, exerciții fizice, eventual sub îndrumarea unui antrenor atunci când ai nevoie. Ți-ar prinde bine o masă sănătoasă gătită de altcineva. Dacă nu ai această posibilitate, există multe restaurante bio care pregătesc mâncăruri minunate și care pot fi comandate.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie Gemeni – Scorpion VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top