Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Săgetător. Săptămâna aceasta, mintea ta este puternic influențată de emoții și intuiție, așa că vei putea comunica mult mai bine cu ceilalți. S-ar putea să știi ceea ce vei auzi, înainte de a ți se spună. Această abilitate ar putea fi folosită în mai multe feluri. Ți-ar putea îmbunătăți talentul de a scrie. Dacă ai folosești comunicare într-un fel propriu, ți-ar putea accentua capacitatea de a vorbi, de a preda sau de a acționa. Profita din plin de ea.

De asemenea, te-ai putea simți puțin idealist și ai putea să tânjești după ceva ce îți poate face viața mai ușoară. Dacă ai de a face cu anumite provocări, gândul de a petrece un timp departe de gălăgia citadină, ar putea părea răspunsul la toate problemele tale.

Întrucât nu este posibil să se întâmple asta încă, te poți orienta către mijloace spirituale și metafizice pentru a găsi alinare. Citind cuvintele unui înțelept sau a unui filosof, te-ar putea ajuta să te ridici deasupra oricăror dificultăți și poate te va încuraja să iei te apuci de o practică spirituală, cum ar fi meditația sau concentrarea.

Însă spre sfârșitul săptămânii, conjncția Marte – Neptun te-ar putea secătui de energie și s-ar putea să fii mai înclinat să te relaxezi cu o carte sau un film bun. Uneori ajută să ai încredere în ce dorește corpul tău și să nu renunți la nevoile sale. Dacă ai nevoie de mai multă relaxare și somn, atunci acest lucru ar putea fi tămăduitor sufletește.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Relațional

Poate simți că cineva încearcă să te atragă prea repede într-o relație, atunci ești pregătit să mergi mai departe. Poziția planetelor creează o atmosferă extrem de dinamică, în care celor care sunt suficient de hotărâți, le este greu să se confrunte cu obstacole. Poate că trebuie să spui exact de ce te simți forțat și că, de fapt, ți-ai dori puțină liniște.

Pătratul Soarelui cu Neptun început la sfârșitul săptămânii trecute, susține o anumită stare sentimentală, dar confuză. Poate că este cineva care te interesează și trimite semnale mixte. Nu citi prea multe printre rânduri acum.

Luna îți aduce în timpul săptămânii fluiditatea emoțională tipică Peștilor, capacitatea de a fi mai înțelegător și mai compătimitor. S-ar putea să fie momentul să oferi cuiva o a doua șansă.

Când Luna se mută în Berbec duminică, face din aceasta un moment provocator. Poți face orice îți pui în minte.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Profesional

Vei petrece cea mai mare parte a săptămânii, stingând micile conflicte stârnite în jurul vostru, în loc să te concentrezi asupra propriei munci. Toată lumea pare că se simte datoare să reacționezeși, în calitate de mediator, este firesc ca tu să joci rolul de diplomat. Ia în serios acest rol.

O șansă neașteptată este lângă tine și ești singurul care o poate materializa. Nu aștepta ca ofertele să vină de genul cade mălăiață în gura lui nătăfleață. Trebuie să ai inițiativă și dacă o faci, rezultatele îi vor uimi pe toți, inclusiv pe tine. Ai resursele de care ai nevoie pentru a reuși.

Ar fi mai înțelept să vorbești mai puțin și să asculți mai mult. Așteaptă-te ca viața profesională să fie plăcută totuși  Colegii de lucru pot fi de ajutor, în special, acum. Petrece-ți timpul ceva mai bine organizat. Urmează  zile numai bune ca să aplici pentru o poziție nouă sau mai bună. Ai curajul să vorbești cu autoritate. Cu cât te simți mai încrezător, cu atât rezultatele sunt mai bune. Munca în echipă îți va aduce cea mai mare satisfacție.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Financiar

Acum ești în pielea ta. Universul stimulează talentul de a-ți comunica ideile clar și cu autoritate, în timp ce îți oferă puterea de a transforma orice situație într-un lucru mai benefic pentru ceea ce îți dorești, să fii în căutarea acelor mici oportunități pe care dacă nu ești atent mai mult ca sigur le poți rata. Banii vin atunci când profiți de întreaga putere a minții tale, precum și de randamentul pe care îl ai. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Sănătate

Ești foarte sensibil la situația de facto, deoarece suferi de durere pe alcuri. Susține-ți pacea interioară prin practica meditației, o plimbare lungă poate fi asimilată unei meditații sau unui exercițiu blând. Folosește remedii naturiste preventive, cum ar fi gențiana și echinacea, toate se găsesc la plafar. 

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top