Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător. Intuția ta este, ca de obicei, foarte puternică, iar nivelul de empatie îți îmbunătățește relațiile. Astăzi, însă, o explozie de logică îți poate permite să vezi multe lucruri într-o lumină diferită. Faptul adaugă o nouă dimensiune abilităților tale de comunicare și s-ar putea dovedi valoroasă în a te apropia de cei pe care îi iubești cel mai mult. De asemenea, poate crește înțelegerea despre tine însuți/însăți. 

Merită să bagi banii într-un proiect care nu este sigur de finalizat? De fapt, s-ar putea să existe atât de multe informații despre el încât să creeze confuzie să intri în panică. Totuși, săptămâna aceasta, puteți face ceva analizându-l în detaliu precum și costurile. Dacă ți se pare prea scump, retrage-te acum pentru a nu mai pierde resurse.

Neptun va  fi în centrul atenției o mare parte din această săptămână și, odată cu conjuncția cu Marte, vei putea observa și alte zone în care banii par să se scurgă și nu ai niciun indiciu pentru asta.

O privire asupra extraselor bancare te poate avertiza asupra cheltuielilor inutile care apar lunar. Acum este momentul să scapi de ele, astfel încât să poți economisi mai mult și să-ți cheltuiești banii pentru acele lucruri care sunt importante pentru tine.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător Relațional

 Iubirea este pasională și intensp, cu energiile planetare ale spotpmânii. Dacă discuți pe Messinger cu cineva pentru prima dată, amândoi veți simți că ceea ce s-a legat între voi este mult mai mult decât o simplă aventură. Știți, de asemenea, că va dura mult mai mult decât câteva săptămâni, totuși poate va trebui să păstrezi acest lucru pentru tine până la momentul potrivit.

Profită din plin de energia unică a Lunii în semnul tău. Potrivirea cu cineva la care nu te gândești o să ți se pară o nebunie dar în final, va acționa la fel de aiurit ca și tine!

Pătratul separant dintre Soare și Neptun te va provoca să apelezi la ceva ce credeai că este un lucru sigur. Nu puteți fi 100% de nimic acum, așa că abține-te să iei decizii majore legate de planul sentimental.

Sfârșitul săptămânii, aduce o lună în Berbec, și ar putea schimba totul. Nu te teme să riști, succesul depinde de abilitatea ta de a fi spontan și de a nu-ți face griji pentru ce cred ceilalți.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător Profesional

S-ar putea să te simți abandonat, asemenea unui copil la care la locul lui de joacă nu are voie să se asocieze cu ceilalți. Ai răbdare. Concentrează-te pe propriile proiecte și pe propriile puncte forte. Va veni vremea când alții vor implora să se asocieze cu tine.

Vei face pași imenși către obiectivele profesionale, așa că nu renunța înainte de a începe, cum ai obiceiul. Dacă ești în căutarea altui loc de muncă, sigur vei găsi unul. Cel puțin, toate interviurile cu potențiali angajatori vor merge extrem de bine.

Te bucuri de natura socială a acestei perioade doar pentru că aspectele susțin grupurile, politica și munca independentă. S-ar putea să ai o idee incredibilă pentru o nouă afacere sau produs în această săptămână, ca și cum s-ar isca o furtună din senin. Nu este nevoie să faci nimic imediat. Folosește-ți grupul de prieteni și focalizează-te pentru a vedea cum ar putea să da ideea pe piață înainte de a o dezvolta în continuare.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător Financiar

Trăiești sentimentul că amesteci munca și joacă. Caută motive pentru a fi recunoscător Universului, indiferent de situația ta. Se cere o examinare atentă a tot ceea ce faci. Verifică lucrurile acuma până nu vor apărea alte probleme. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, sunt zile bune pentru a aplica. Nu poți îmbunătăți lucrurile dacă nu încerci.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător Sănătate

Echilibrarea nevoii de securitate emoțională cu impulsul pentru independență este o parte esențială a căii tale în viață. Acest proces poate fi reflectat și de modul în care abordezi exercițiul fizic. Securitatea unei rutine zilnice este benefică și de încredere. Unitatea dintre a face orice dorești, oricând dorești, poate duce uneori la un decalaj în desfășurare. Dacă nu poți face exerciții fizice câteva zile, echilibrează-ți organismul cu multă apă și fără cafea.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top