Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur. Va trebui să te folosești de o strategie vicleană. Săptămâna va fi tensionată și delicată. Unii dintre prietenii ar putea încerca să exercite presiuni asupra ta pentru a obține anumite lucruri. Va trebui să găsești o modalitate inteligentă de a ieși din corzi. 

Cu toate că este posibil să știi ce vrei, este posibil ca alții să nu știe, mai ales când vine vorba despre bani. Dacă ai de-a face cu băncile sau cu alte instituții care vă gestionează banii, urmărește volumul tranzacțiilor. Verifică extrasele de cont și caută orice greșeală sau munca unui escrocher sau a unui hacker.

Îți va fi mai bine dacă îți asumi responsabilitatea pentru propria securitate financiară, mai degrabă decât să te bazezi pe alții să o facă pentru voi. Dacă faci acest lucru, poți reduce foarte mult orice sentiment care te deranjează.

Luna de vineri, din Pești, poate fi o oportunitate să te implici într-un proiect de echipă. Asigură-te că toată lumea își aduce aportul  și că nu vei rămâne  să plătești cea mai mare parte a facturii ulterior.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur Relațional

Dacă nu ai întâlnit niciodată, pe cineva de care să te simți atras cu adevărat s-ar putea să ai o imagine falsă despre cum ar putea fi această persoană. Influnețele astrale ar putea presupune că ți-ai construit speranțele și simți că ar putea fi perfecte. Cu toate acestea, va trebui să le știi cu destul de mult timp înainte de a putea judeca dacă persoana este cu adevărat potrivită pentru tine sau nu.

Dacă nu poți vedea clar lucrurile în timpul săptămânii se poate datora pătratului dintre Soare și Neptun. O conexiune ratată este dezamăgitoare, dar ar putea fi inevitabilă.

Luna în Pești, în același timp, te provoacă să visezi ceva imposibil de recreat în viața reală. Folosește-ți intuiția pentru a te ghida.

Luna agresivă în Berbec de sâmbătă, îți aduce încredere pentru a scrie mail sau un SMS. Ceea ce spui nu este la fel de important ca modul în care spui. Alege-ți cuvintele cu atenție, astfel încât să nu te trezești că îți spune,nu!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur Profesional

Atmosfera va fi una degajată în relația cu oamenii la locul de muncă. Alții îți vor recunoaște calitățile și te vor aprecia pentru nivelul de înțelegere și pentru etica constantă și fiabilă. Asigură-te că ești, conform cu așteptările lor. Dacă faci acest lucru, te va duce departe.

Nu-ți băga nasul în afacerile altora.  S-ar putea să simți anumite lucruri despre un conflict între colaboratori, dar situația arată că nu este problema ta, așa că nu te băga în discuții, nu te încurca cu o luptă care pur și simplu nu este a ta.

Atenția și practica talentelor tale îți vor aduce noroc. Abilitățile de comunicare și diplomația naturală te pot ajuta să ridici moralul altora. Vei avea contacte plăcute și ajutor. Dacă dorești un loc de muncă nou sau o pozișie mai bună, acesta este momentul cel mai bun pentru a face o schimbare. Acordă însă, atenție detaliilor financiare. Fii clar cu privire la orice plan de economii sau beneficii legate de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur Financiar

 Ai un aspect armonios în casa Casa a 2-a care prin reflex polar, susține Casa a 8-a, a datoriilor și a banilor altor persoane și care indică un moment de transformare și schimbare, în special, atunci când vine vorba de această zonă a vieții tale. Dacă te confrunți cu un munte de datorii, este timpul să faci un grafic de platp a acestora. Chiar dacă plățile sunt mici, este un început. Dacă strângi bani, pune-ți în practică ideile, la scară mare și chiar teatral. Nu fi timid sau riști să pierzi tot ce ai construit.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur Sănătate

Să fii una cu instinctele tale este o mișcare naturală. Cu toate acestea, există tendința de a confunda instinctul cu excesul. Influxurile astrale te provoacă să găsești, care este într-adevăr, cea mai bună soluție pentru dorințele tale instinctuale și îți poate oferi direcție dacă ești în ton cu ceea ce simți. Câteva sfaturi dietetice: încearcă să mănânci cereale și leguminoase pentru sursele de energie și proteine.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top