Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn. Ceva ce credeai pierdut – o casă, un teren, o moștenire, ar putea fi recuperată săptămâna aceasta. Apoi, un cadou, fie bani, fie un obiect dorit de mult timp, ți-ar putea aduce lacrimi în ochii. Sentimentul valorii ar trebui să fie ridicat la momentul acesta și să te facă să fii atent cu cei din jurul tău, mai ales cu cei care nu au încrederea în tine. Noi oportunități pentru creșterea veniturilor pot apărea în cale. Profită la maxim.

Relațiile cu ceilalți pot fi confuze și poate exista chiar posibilitatea ca cineva să te înșele dacă nu ești atent. Atenție ce spui, că Neptun poate scoate la iveală tot ce este mai bun dar și ceea ce este mai rău în jurul tău, așa că va trebui să rămâi pe facă dacă vei parcurge un curs complicat săptămâna aceasta.

Chiar dacă ești un simplu om, poți cădea foarte ușor victimă, lipsei de scrupule a cuiva. Dacă simți că trebuie să te oprește, atunci fă-o și vezi-ți de ale tale.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn Relațional

Dragostea te poate surprinde astăzi, pentru că apare din senin. Energia astrală te încurajează să fii atent și deschis și, de asemenea, să ieși și să vorbești cu oamenii cu care nu ai vorbi în mod normal. Săgeata lui Cupidon te-ar putea surprinde în orice moment și se va dovedi că își cunoaște bine ținta. Înainte de a ști ce s-a întâmplat, vei fi cu capul în nori, așa că să nu spui că nu ți-am spus!

Simți că parcă nu poți merge înainte, sub energia excentrică a lunii în Vărsător. Îți place eficiența și nu o apreciezi atunci când dragostea face să îți pierzi timpul cu lucruri banale.

Pătratul Soarelui cu Neptun nu face prea multe pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit în timp ce analizezi situația care se transformă în ceva ce nu te așteptai. Dacă acum nu mai ai încredere în instinctele tale, oprește-te și vezi ce decizie iei. 

Când Luna va ajunge, duminică, în Berbec, devi mai spontan. Care este cel mai rău lucru care ți s-ar putea întâmpla? Poate nu ar trebui să îți planifici fiecare detaliu.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn Profesional

 Totul îți va merge săptămâna aceasta, așa că nu pierde timpul cu cei care se laudă cu asta – folosește energia în avantajul tău. Vei atinge orice obiectiv îți pui în minte. Norocul proverbial te va duce spre realizări. 

 Vei simți atitudinea enervantă a unor colegi sau șefi care îți vor spune să fii mai practic cu ideile tale. Asta nu este o sugestie proastă. Vei fi surprins de ceea ce găsești când îți faci timp pentru a fi mai realist și elaborezi o idee până la concluzia ei.

Cum îi convingi pe ceilalți să lucreze cu tine și nu împotriva ta? Acceptă toate formele de critică și învață ce e bun din ea. Fii gata să-ți ajuți superiorii să arate bine, făcând un backup. Energia începe să se disipeze acum, și face natura ta prietenoasă și mai atractivă. Sunt zile bune pentru interviuri și găsirea unui nou loc de muncă, în cazul că nu ai unul. Fii atent cum estimezi cât de mult puteți face, în mod rezonabil.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn Financial

Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute este destul de susținută. Înseamnă că eforturile tale de a câștiga mai mulți bani sunt cheltuite cel mai bine în locuri și afaceri respectabile. Dacă trebuie să te decizi între locuri de muncă, alege-l pe cel de la compania care ți se pare cea mai bună. Dacă ești în căutarea unei noi oportunități, caută domenii pentru care ai o afinitate naturală, aproape ca și cum ți s-ar părea că știi foarte multe lucruri dar despre care ești convins că nu ai citit niciodată. O faci intuitiv. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn Sănătate

Tot ce vrei să spui, va părea mult mai ușor săptămâna aceasta. Parcă ai uitat de emoții atunci când te-ai așteptat mai puțin și chiar poți să fii nițel cam cinic fără să îți dai seama. Vei fi atent și vei avea grijă suplimentară pentru a arde energia în plus cu exerciții fizice și vei fi atent să se odihnești corect. Când corpul este condiționat, mintea urmează o cale mai previzibilă, iar relaționarea cu ceilalți devine mai armonioasă.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top