Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță. S-ar putea să te simți enervat de atitudinea unora din grupul de prieteni. Spre deosebire de acești oameni, ești foarte deschis și poți face față situațiilor, pe măsură ce apar. Într-adevăr, ai o capacitate naturală de a te adapta la fiecare situație. Probabil că astăzi va trebui să arbitrezi între două persoane cu opinii diferite.

Pătratul dintre Soare și Neptun, arată că ar putea fi dificil să stabilești niște granițe ferme, chiar dacă vei beneficia de acest lucru. Poate fi mai ușor să eviți confruntarea decât să discuți despre ceva care ți se pare inconfortabil.

Și poate chiar mai ușor să mergi pe un traseu mai subtil și să îți ascunzi adevăratele intenții. În cele din urmă, acest lucru ar putea intensifica totul, dar este posibil să fii atât de sensibil la vibrațiile subtile din zilele următoare, încât ar putea fi singura opțiune pe care să o lași deoparte.

Restul săptămânii are o vibrație similară și te-ar putea determina să-ți sacrifici timpul și energia pentru a-l ajuta pe altul. S-ar putea să lași deoparte propriile nevoi, astfel încât să te poți dedica fericirii altcuiva.

Pe măsură ce Marte face conjuncție cu Neptun, o parte dintre voi ar putea începe să sesizeze că dai atât de mult și primești mai nimic, în schimb. De dragul tău, încetează să fii atât de atent și de serviabil!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță Relațional

 Există o notă de tandrețe în aer cu aspectele de săptămâna aceasta în joc. Ai șansa să îți împărtășești sentimentele cu cineva de care ai grijă, dar poate nu i-ai spus încă. Poți face mesajul și mai clar, cumpărându-le, poate, un mic cadou care te va ajuta să faci declarația și mai intimă. Bucură-te de ceea ce urmează.

Poate că viața ta sentimentală este învăluită de ceața provenită de la pătratul Soare-Neptun. Dacă se întâmplă ceva ce apoi, regreți, lasă lucrurile să se stabilizeze un pic înainte să faci modificări.

Luna în Pești visători arată că intuiția îți poate fi un ghid excelent. Dacă ai senzația că nu ar trebui să faci ceva anume, nu o fă.

Luna în Berbec de duminică, creează posibilități în care mai existau acum câteva zile. A spune da unei propuneri romantice ar putea schimba ceva în viața ta. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță Profesional

Ai undă verde pentru a merge mai departe cu ceva ce ai ezitat. Nu există timp mai bun decât prezentul decât să te apuci de lucru, așa că profită de această oportunitate și mergi pe linia ei! Cu o atitudine încrezătoare, nu poți da greș.

Elemente de forță și de acțiune te sprijină pentru a face pași mari în activitate. Există un grad ridicat de energie în aer pe care îl poți valorifica, pur și simplu punând piesele la un loc și lucrându-le în avantajul tău. Prosperitatea este la-ndemână.

Așteaptă-te totuși și la câteva întârzieri. Unele speranțe nu sunt pregătite să se materializeze. Dacă ești nemulțumit de atmosfera de la locul de muncă, nu uita că poți petrece mai mult timp căutând ceva mai bun. Să-ți fie frică poate acționa împotriva intereselor tale. Oamenii pot crede că nu ai coloana vertebrală. Amintește-ți că lucrurile pentru care îți faci griji, este probabil să nu se întâmple. Energia este bună însă, pentru un nou început.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță Financiar

Influxurile astrale sunt concentrate pe scriere, vorbire și mesaje, accentul căzând acum pe comunicare. Simpla mențiune nu te ajută, așa că pregătește-te pentru o furtună de apeluri, e-mailuri și texte. Nu toți vor fi băgați, așa că bucură-te să pui în aplicare ideile financiare pe care le ai. Lasă-ți partea creativă să se joace și să facă furoări dacă ești scriitor, jurnalist, editor, redactor sau dacă profesia ta ține de Cuvânt. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță Sănătate

Poți experimenta o creștere a unei animite perspective. Este deosebit de important acum să te concentraezi pe o dietă cu alimente sănătoase care îți hrănesc mintea, precum și corpul. Limitează cantitatea de alimente procesate pe care le mănânci – poate face curățenie în frigider și scapi de alimentele nesănătoase, care așteaptă doar un moment de slăbiciune. Site-urile abundă de oferte cu legume și fructe proaspete, direct de la producător. 

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top