Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec. Din când în când, fiecare trebuie să-și analizeze viața. În schimb, tu ai tendința să fii prea pesimist atunci când te gândești la tine. Te lași dus de val cu ușurință și deseori exagerezi. Luni, în timp ce te gândești la viața ta, încearcă să nu asculți acea șoaptă din mintea ta. Viața ta este departe de a fi așa cum crezi că este.

Soarele în Gemeni și în sectorul comunicării, încurajează gândirea clară, dar va deveni din ce în ce mai dificil să îți păstrezi logica, pe măsură ce săptămâna trece. Soarele face conjuncție cu Nodul Nord, iar tranzitul poate fi resimțit câteva zile. 

La fel de bine ar fi, să ai grijă cu tranzacțiile cheie și documentația detaliată. Este probabil să pierzi ceva important. Dacă poți lăsa astfel de probleme până săptămâna viitoare, s-ar putea să eviți confuzia și frustrarea.

Luna sfertului de vineri este o ocazie de a fi ghidat de instinctele tale cu privire la o problemă în care ai mai multe opțiuni.

Marte, stăpânul tău planetar, este încă conjunct cu Neptun, așa că ar putea fi util să eviți prea multă speranță și excesele, în general. Timpul petrecut în natură, cum ar fi grădinăritul, de exemplu, te poate aduce cu picioarele pe pământ. Luând câteva pauze, poate fi mai ușor să fii în preajma celorlalți fără a te distanța, în mod special.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec Relațional

Este posibil să nu simți nicio dispoziție în ceea ce privește persoana iubită. Energia astrală face să spui ceva legat de o problemă care ai avut-o în minte de ceva timp. Probabil că ai gândit acest lucru de ceva vreme și ai putea simți dintr-odată că ești gata să explodezi. 

Cu luna în Gemeni vei fii îmboldit că cauți libertate de opinie, la sfârșitul săptămânii, dar nu te gândi să fii singur. Îți oferă o ultimă șansă de a face mișcarea potrivită.

Pătratul dintre Soare și Neptun ar putea provoca mult haos în viața ta sentimentală, mai ales dacă refuzi să vezi realitatea unei situații. Mereu îți place să câștigi, iar acum poate fii singura dată când acest lucru nu va fii posibil. Nu răstălmăci lucrurile. Luptă pentru ce vrei.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec Profesional

 Este o săptămână bună pentru tine să faci cercetare pentru proiectele în care ești implicat, cu privire la munca ta. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, este o săptămână fantastică să descoperi reclame tipărite și reclame online, pentru a găsi locul de muncă pe care îl dorești.

Posibil să respingi o presupunere pe care ai făcut-o recent. Singura modalitate de a remedia situația este să fii sincer cu tine și cu toți ceilalți, astfel încât să poți face față cât mai eficient situației dificile.

Acceptă orice ajutor care îți este oferit. S-ar putea să fii mai obsedat decât de obicei pentru o anumită idee. Poate fi un lucru bun dacă nu este dus la extreme. Nu îți face griji fără motiv. Sunt cele mai bune zile pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Schițează ce dorești să faci înainte de a începe. Fă tot posibilul pentru a stabili sau îmbunătăți, planurile de reciclare și reutilizare, la locul de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec Financiar

Când vine vorba de probleme financiare, ești destul de prudent. Securitatea personală este importantă pentru tine, așa că protejeaz-o în permanență. Vei constata că cineva nu este mulțumit de rolul său în viața ta, în special în ceea ce privește banii și statutul. Deoarece acest lucru implică predarea și învățarea, arată acestei persoane că cine ești, este important.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec Sănătate

Influxurile planetare te face expansiv și prietenos săptămâna aceasta. Încearcă să te ieși calm în fața lumii, în locul acelei cochilii dure și vei fi surprins de ce se întâmplă. Cu toate acestea, există tendința de a te bloca pe pilot automat, pentru ceilalți, așa că nu uita de propriile nevoi. Folosește energia pentru a-ți reaminti permanent ce dorești cu adevărat și nu te teme să o spui. Ia-ți timp liber pentru a face ceva doar pentru tine, de exemplu, dacă ești un părinte ocupat. Te va face să-i ajuți mai bine pe ceilalți.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top