Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie - Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac. Îți place să ai grijă de ceilalți și intervi regulat în viața lor pentru a-i îndruma. În mod ironic, săptămâna aceasta, tu ești cel care are nevoie de sfaturi. Probabil va trebui să te îndepărtezi puțin de toate pentru a avea o imagine clară asupra propriei vieți. Ai putea chiar să decizi să faci aranjamentele necesare pentru o călătorie în străinătate undeva la începutul toamnei.

Dacă ai puterea să vizualizezi corect lucrurile și evenimentele, zilele următoare te-ar putea ajuta să-ți împlinești visele. Trucul este să mergi mai întâi până la capăt și să-ți imaginezi că ai deja ce vrei. Dacă poți trăi cu sentimentul dorinței îndeplinite, vei folosi energia lui Neptun în mod corespunzător, iar visele tale s-ar putea realiza cu adevărat.

Tranzitul lunii din această săptămână te poate încuraja să adopți o practică spirituală care aduce un sentiment de pace interioară. Ar putea fi cheia care lipsește pentru deblocarea unui tezaur de beneficii care te-ar putea ajuta în momente provocatoare.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac Relațional

Nu lăsa anumite lucruri să-ți ia ochii și să îți abată atenția de la realitatea imediată, mai ales dacă este vorba despre cineva cunoscut recent. Influxurile astrale sugerează că este posibil să nu vezi întregul adevăr despre ea și, cu siguranță, nu ar trebui să iei nicio decizie în privința modului în care relația ta ar trebui să progreseze. Pregătește-te să afli din ce este plămădită cu adevărat.

Luna în Vărsător te ajută să creezi conexiuni noi, dar nu toate vor fi romantice. Fie simți chimia, fie nu. Cu toate acestea, dacă cineva nu este potrivit pentru tine, poate fi potrivit pentru un prieten.

S-ar putea să iei o decizie proastă în timpul săptămânii datorită confuziei provocate de pătratul dintre Soare și Neptun, la începutul săptămânii și care să nu mai poată fi corectat. Admite că ai făcut o greșeală, știu, nu este ușor, dar cu cât o faci mai repede, cu atât mai repede poți continua.

Luna în Berbec de duminică, te îndeamnă să faci mișcare. A prelua inițiativa nu îți stă în fire, dar dacă vrei să se întâmple ceva rău, mai bine abine-te.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac Profesional

 Conversațiile la locul de muncă, săptămâna aceasta pot fi mai mult decât este nevoie. Nu pretinde că știi ce se întâmplă când, de fapt, nu știi. Este mai bine să întrebi decât să te faci că înțelegeți anumite lucruri atunci când nu este neapărat cazul.

Ești indestructibil astăzi, așa că folosește această perioadă pentru a merge înainte, cu folos.  Poți realiza o mulțime de lucruri pur și simplu adaptându-te la încredere și la personalitatea exuberantă. Este un moment bun pentru a prezenta un nou plan sau a face o afacere.

Acceptă acum orice misiune cu entuziasm. În cel mai bun caz, ești deschis, curios, prezent și interesat cu adevărat de ceilalți. Energia susține munca în echipă. Fii tolerant cu persoanele care sunt critice. Pe de altă parte, este o perioadă bună dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bine plătit. Cultivă-ți relațiile profesionale cu încredere pentru a-ți îmbunătăți situația. Acestea sunt zile bune și pentru cercetare și ți-aș sugera să fii onest cu clienții și colaboratorii.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac Financiar

Transformarea profundă se combină cu acțiunea acum și asta înseamnă o cantitate imensă de energie. Universul dorește să apeși pedala de accelerație pe măsură ce domini și controlezi lucrurile, așa că există cu siguranță oportunități de a te duce mai departe în carieră. Problema este diplomația. Poate vrei să ceri ceea ce îți aparține, dar este important să îți prezinți cazul ferm și fără să să calci pe cineva pe bombeuri, cum se spune. Încearcă!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac Sănătate

Este posibil să întâmpini o problemă de sănătate, diferită de cele anterioare. Dacă urmezi o dietă sau un complex de exerciții fizice, fie ești prea rigid pentru asta, fie poți merge chiar la extreme. Să fii obsedant de dietă sau de antrenament poate fi la fel de rău ca atunci când nu știi ce vrei, iar dacă îți obligi corpul să lucreze dincolo de capacitatea sa, este posibil să îți faci mai mult rău decât bine.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top