Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară. Întotdeauna ai simțit nevoia să te fugi de social. Trebuie să te simți independent cu orice preț. Este posibil să fie nevoie să te confrunți cu anumite probleme de relație în acest moment. Poate că eziți să te angajezi sufletește, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Este posibil să te întrebi dacă atitudinea ta nu cumva dezvăluie de fapt, dorința de a te îndepărta de toate. Poate că vei găsi răspunsul săptămâna aceasta.

Soarele în pătrat cu Neptun, poate fi dificil în ce privește discernământul. Poate te întrebi despre motivele cuiva, deoarece este greu să înțelegi de unde vin. Și pentru că Neptun se concentrează foarte mult pe parcursul acestei săptămâni, va trebui să descoperi faptele din spatele acțiunilor.

Soarele în Gemeni și în sectorul obiectivelor și ambiției personale, arată că vei fi în centrul atenției. Este înțelept să nu sari calul și să acționezi cu integritate. S-ar putea să fii tentat să spui o mică minciună sau să găsești momentul pentru a putea scăpa de ceva sau de cineva, dar probabil că nu merită.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară Relațional

Mediul astral actual poate indica faptul că cineva pe care tocmai îl cunoști are un sistem de valori foarte diferite de al tău, iar acest lucru poate evidenția ciocniri frecvente. Puteți continua dacă respectați ideea că nu sunteți pe aceeași lungime de undă și, să vă bucurați să aflați mai multe unul despre celălalt. Dar nu te aștepta să împărtășești aceleași idei sau idealuri. Ați putea totuși să vă petreceți timpul foarte bine, împreună.

Luna din Vărsătoru sugerează că ar trebui să îți faci prieteni noi cu ușurință. Transformarea unei relații platonice într-una romantică nu este imposibilă, dar s-ar putea să nu se întâmple prea curând.

Pasiunea se aprinde pe măsură ce luna se mută în Berbec duminică, îmbunătățindu-ți șansele de a te conecta cu cineva cu aceleași idei ca și ale tale. De obicei nu ești tipul spontan, dar acest moment este prea bun pentru a-l lăsa să treacă.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară Profesional

Duelul verbal cu cineva, săptămâna aceasta, este plin de furie și vorbe grele și s-ar putea să nu atingă deloc scopul disputei. Nu-ți pierde cumpătul într-o situație de genul acesta. Ține de ceea ce este adevărat și ai încredere în tine.

Ritmul grăbit al celor din jurul tău te poate face să te simți într-un fel ca ei. Nu alerga să te prinzi sau s-ar putea să sfârșești prin a-ți cădea în cap toată situația. Mergeți în ritmul propriu, în loc să fii măturat de frenezia creată de alții.

Pe de altă parte, ar putea fi o perioadă ciudată. Ar putea aduce un flirt la locul de muncă. Persoanele aflate în funcții de conducere pot face greșeli prin încăpățânare și este posibil ca o situație nefericită să se înrăutățească. Conflictele se pot concentra prea mult pe diferențele și dezamăgirile oamenilor. Încercă să găsești o cale de mijloc. Ia decizii pe baza a ceea ce este mai bun pentru muncă. Fii deschis și vorbește despre toate aspectele unei situații, nu de alta, dar perioada aduce potențialul unui nou început.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară Financiar

S-ar putea să descoperi că celălalt job pe care îl ai, este mai mult decât ești dispus sau capabil să faci sau că locuința nu este atât de primitoare pentru a fi productiv așa cum ai spera. Discută cu vecinii zgomotoși să o lase mai moale și să încerci să te concentrezi pe ce ai de făcut la un moment dat. Bugetul se va echilibra atunci când vei fi cu toate datoriile plătite la timp. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară Sănătate

Și la tine vorbim despre o perioadă de reală transformare și la care ești bine racordat, folosind doar influxurile planetelor din această săptămână. Este plasa de siguranță ca dă faci schimbările emoționale de care ai nevoie în viața ta. Încearcă să separi pleava de grâu, ca să zic așa, și să te concentrezi pe relațiile care îți oferă susținere. La fel, alege să mănânci ceea ce îți dă putere mai degrabă decât ceea ce îți absoarbe puterea. A te odihni suficient este imperativ atunci când trăiești viața intens.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top