Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Scorpion. Să te descurci cu ascensiunile și coborâșurile sociale ale unora din familie ar putea fi mai ușor decât de obicei. Ești mai puțin înclinat să fii logic și mai apt să te identifici cu ceea ce simt ceilalți. Acest lucru va spori înțelegerea situației și probabil că vor aprecia empatia ta. Nu uitați de propriile griji. Este posibil să vezi multe lucruri într-o altă lumină săptămâna aceasta.

Nivelul de energie poate fi mai mic ca de obicei și s-ar putea să nu poți obține atât de mult cât dorești. Cu Neptun pe terenul de joc, ai de ales fie să urmezi calea celei mai mici rezistențe, fie să înoți împotriva curentului.

Dacă vrei să fii mai creativ și mai productiv, atunci crearea unei liste de priorități poate fi un mijloc bun pentru a începe. Pune pe hârtie tot ce dorești să realizezi și ține-o la îndemână. Verifică fiecare pas pe măsură ce îl faci și vei reuși să obții mult mai mult.

Poate fi o săptămână creativă și romantică, dar dacă ești în căutarea marii iubiri, nu uita că nu tot ceea ce strălucește este aur. Cineva poate să nu fie chiar așa cum pare, așa că fii prudent și ai încredere în instinctele tale. Te vor îndruma să iei decizia corectă.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Relațional

Energiile planetare îți activează viața socială în măsura în care te poți întreba exact ce s-a întâmplat. O întâlnire online se poate dovedi norocoasă în ceea ce privește romantismul, deși este posibil să nu recunoști imediat acest potențial în persoana pe care o întâlnești. Prima ta impresie este probabil că nu știe ce vrea, dar imediat vei recunoaște propria concepție și rămâi cu gura căscată.

Ieșirile neașteptate și caracterizate drept ciudate și / sau diferite îți atrag atenția în timpul excentricului lunii în Vărsător. Demonstrezi un talent unic despre care nu vorbești, de obicei.

Energia este tulburată și dezorientantă în timpul pătratului dintre Soare și Neptun, așa că cineva ar putea încerca să afle ceva despre care știe că nu dezaprobi, în mod normal. Stai la până că vei avea surprize.

Luna în Berbec aduce energie pasională în weekend, ceea ce face ca totul să vină ca să îți îndeplinească nevoile. Egoismul tău este scuzabil, dar numai în anumite situații.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Profesional

Te afli într-o poziție fantastică pentru a merge mai departe în ceea ce privește cariera ta. Dacă simți ca ceea ce faci nu te satisface, nu ezita să renunți și să treci la altceva. O oportunitate mult mai interesantă te așteaptă.

Energia săptămânii te încurajează să te extinzi. Gandește departe. Acesta este timpul tău. Aplică pentru o promovare sau o majorare de salariu. Depune-ți CV-ul la o instituție care nu credeai că te va angaja vreodată. Vei avea cea mai plăcută surpriză.

Săptămâna este un moment prielnic pentru a te exprima. Un blog legat de muncă ar putea atrage surprinzător, atenția. Evenimentele încurajează să te distrezi la slujbă făcând lucrurile de care te bucuri cel mai mult. Gândește-te ce trebuie să faci pentru sarcinile mai puțin strălucitoare. Cineva a cărui vorbărie devine o problemă poate avea nevoie de o corecție. Fii diplomat, dar direct cu privire la ceea ce trebuie să se schimbe. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Financiar

Pentru tine, această perioadă este despre efectele pozitive propriilor finanțe. Universul aduce comunicarea cu privire la o nouă oportunitate de a câștiga bani pe termen scurt, ducând, în același timp, la o transformare de lungă durată a modului în care economisești, cheltuiești și bugetezi banii. Va duce la o tranziție mai mare în viață, deoarece încetezi să îți mai faci griji pentru ceea ce nu poți controla dar devii mai interesat în acest proces. 

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie –  Sănătate

S-ar putea să simți că prietenia este cel mai important lucru din viață și, dacă acest lucru este adevărat, trebuie să fii foarte atent cine sunt prietenii tăi. Comunicarea va fi mult îmbunătățită păstrându-ți gândurile pentru tine, până când vei fi gata să le exprimi. Încearcă să te gândești la problemele relației tale, în timp ce ridici greutăți sau faci exerciții fizice și concentrează-te pe ceea ce dorești să spui cuiva în timp ce faci acest lucru. Adevărul va găsi drumul spre lumină.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Scorpion VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top