Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță

În următoarele zile, poate că îți va fi greu să te motivezi, dar dacă au fost vreodată zile în care a fost mai ușor decât în altele, atunci această săptămână este. Vei vedea că mintea ta este  potrivită cu situația din jurul tău și că sentimentul de împământare te ajută să manifești ceea ce dorești să aduci la viață. Trăiești acut un sentiment de restricție și limitare a timpului, referitor la ziua care te-a provocat să acționezi acum.

Soarele scoate în evidență Casa a 5-a, sectorul creativității și de petrecere a timpului liber, a romantismului în această săptămână și ai putea fi dori să ieși și să te relaxezi ori de câte ori poți. Asigură-te că iei în considerare anumite perioade când să faci pauză, deoarece poți fi ocupat în domenii. Cu o concentrare puternică asupra Casei a 4-a, casa familiei, este posibil să ai încă o mulțime de responsabilități. Cu toate acestea, trăiești sentimentul că criză a trecut și că viața este ceva mai ușoară.

În plus, Marte a intrat de luni și el în Capricorn, deci pot avea loc schimbări pozitive și dinamice în următoarele șase săptămâni. Ia-o ușor la locul de muncă, însă, deoarece cu Mercur a intrat în retrogradare cu o zi înainte și există șanse de confuzie și neînțelegeri.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță Relațional

Energia astrală a săptămânii adaugă multe scânteie vieții sentimentale. Este posibil să nu simți că te implici în relații pe termen lung acum, dar poți prefera mai multe prietenii apropiate. Dă frâu liber flirtului și impresionează-i pe ceilalți cu spiritul tău de cunoaștere cu privire la viață. Cu cât poți fi mai mult tu însuți/însăți, cu atât atragi oamenii de care ai nevoie. 

Găsirea unui compromis este principalul lucru din mintea ta, pe măsură ce luna trece prin Vărsător, vineri. Ai avea puține lucruri în comun cu neliniștea ta mai ales că îți oferă ceva pe care să te bazezi.

Cum Marte este deja în Capricorn și exaltat, pe deasupra, vei merge în direcția care o vrei tu. Amintește-ți că există o tactică și o strategie și în aces sens, așa că ia-o ușor.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță Profesional

Amintește-ți că liderii rămân la putere prin faptul că sunt sensibili și atenți față de oamenii pe care îi conduc. Scopul tău ca lider este să servești și să nu faci lucrurile doar pentru propriul câștig. Este esențial să fii amabil și deschis față de ceilalți.

Modul tău, prietenos și diplomatic, de a fi este foarte eficient în calmarea situațiilor cu probleme acum. Poți ajuta colegii să se simtă mai în largul lor. Timpul oferă, de asemenea, oportunități în cariere care reunesc oamenii, inclusiv consiliere, mediere, gestionarea conflictelor și problemelor legale. Această perioadă va spori speranța în bine. Multe lucruri care au întârziat să avanseze se urnesc în sfârșit. Este important să găsești un punct comun între locul de muncă și întreprinderile din afară.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță Financiar

Vestea bună este că ai activitate în casa a 6-a, a stilului de viață, inclusiv a muncii, ceea ce îți poate aduce multe oportunități noi de a te face cunoscut sau de a face în ața fel, încât munca că îți fie recunoscută și remunerată pe măsură. Universul tinde să schimbe lucrurile, dar uneori le schimbă mai repede decât te aștepți. Între timp, cel mai bine este să cooperezi la locul de muncă ca nu cumva cineva să-și piardă răbdarea.

Financiar, vine un venit neobișnuit brusc. Discută cu un agent de bancă sau cu un cosilier financiar despre cum să investești cel mai bine acești bani. Nu opta pentru niciun proiect riscant. Ai grijă de sănătate, alege câteva ședinte spa și fă-ți programări la medicii de specialitate sau la nutriționist. Costă, dar vorba ceea, obrazul subțire cu cheltuială se ține. Te așteaptă noi oportunități financiare, astfel încât să te pregătești fizic și mental pentru a profita de ele la maxim. Planifică-ți puțin timp liber cu cei apropiați pentru a le arăta că îți pasă.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță Sănătate

Cel mai bun pariu este să te concentrezi pe viața de acasă, în această săptămână. Pentru a găsi echilibrul dintre satisfacția interioară și cea exterioară, asigură-te că îți ții dieta sub control. Aceasta înseamnă să-ți planifici mesele, să cumperi cele mai bune produse pe care le ai la dispoziție, dacă nu îți crești deja în grădina din balcon și să gătești acasă! Gătitul este o meditație atunci când este bine făcut pentru că meriți tot ce este mai bun! Te poți bucura de mesele pe care le pregătești, singur sau cu prietenii – orice simți.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top