Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător

Vei găsi că o minte sensibilă, deschisă oricăror posibilități, este exact ceea ce ai nevoie în acest moment pentru a avea succes în atingerea tuturor obiectivelor la care lucrezi. Vei vedea că simțul datoriei și nevoia de planuri și obiective solide sunt elementele cheie pentru a ajunge la locul unde trebuie să fii. Adună informații și creează-ți un plan de atac, bine gândit.

S-ar putea să fii într-o dispoziție originală și să fii gata să te conectezi cu alții care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Odată cu Soarele în Casa a 3-a, în tranzit prin sectorul comunicării, este foarte bun pentru timpul care cere să comercializezi bunurile și serviciile și să explorezi potențialul a diverse idei de afaceri.

În același timp, dacă nu ai încredere în privința unui interes sentimental, legătura dintre Lilith și vindecătorul Chiron te poate încuraja să vorbești cu cineva care are sfaturi înțelepte pentru tine. Cu o perspectivă potrivită, te poți simți, în curând, mai aventuros.

Mercur însă intră în retrogradare dumincă, așa că fii atent, deoarece există potențialul unor neînțelegeri și mesaje mixte care să aducă numai probleme.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător Relațional

Ești încurajat să gândești în moduri noi și să examinezi câteva dintre ideile tale  despre modul în care îți conduci relațiile pentru a înțelege unele dintre tiparele care stau la baza acestora. O revelație particulară îți poate aduce o astfel de eliberare, încât un anumit parteneriat este de natură să beneficieze inconfundabil de noua ta înțelegere. Prinde-l și nu lăsa să treacă pe lângă tine.

Dacă au existat tensiuni între tine și cineva care îți place, luna în Vărsător de la sfârșitul săptămânii ar trebui să ajute la difuzarea lucrurilor. Să puteți ajunge la un compromis arată că aveți împreună un viitor promițător.

Luna este în semnul tău aventuros, luni și marți, creând o atmosferă deconectantă și înflăcărată. Dacă ești vrei să planifici o ieșire romantică, sugerează care să mărească adrenalina.

Viitorul se concretizează clar atunci când Marte ajunge în Capricorn, așa că nu te feri de cineva cu potențial pe termen lung. A avea aceleași obiective este un semn bun.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător Profesional

Fii atent la discuția pe care o ai luni cu cineva. În cuvintele acestei persoane există o semnificație ascunsă, de care trebuie să te afli. Nu lua lucrurile la un nivel superficial. Dacă o faci, îți va lipsi o piesă foarte importantă din puzzle.

Ești un tip de persoană cu imaginație și visuri mari. Să lucrezi în colaborare cu oameni care sunt mai preocupați de micile detalii este acum o idee bună. Poți străluci dacă îți folosești talentele. Această perioadă te poate face să te simți special. Este un moment ideal pentru a-ți extinde orizonturile și a marșa pe educația suplimentară sau pe formare. Învățarea unei alte limbi poate fi instrumentul tău cel mai puternic. Pe de altă parte, săptămâna este bună pentru a găsi sau a aplica pentru un nou loc de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător Financiar

Universul sugerează necesitatea de a aborda aspectul financiar personal. Ia măsuri concrete pentru a te reconecta cu vechii cunoscuți sau pentru a aprofunda prieteniile profesionale existente. Banii urmează să vină. Mulți depind de tine, așa că să ai permanent în minte acest lucru când iei orice decizie.

Concentrează-te pe ceea ce este cel mai aproape de inima ta acum. Familia îți ocupă o mare parte din timpul liber. Chiar și alegerile tale profesionale și financiare vor fi acum evaluate prin cât de bine îi servesc pe cei dragi. S-ar putea să fie interesant să îți urmărești rădăcinile, pentru a lua legătura cu moștenirea spirituală. Apropierea este ceea ce cauți. Totuși, fiți cu ochii pe problemele financiare, în special împrumuturile sau vânzările care se întrevăd la orizont. O achiziție mare sau un contract important poate avea nevoie de atenția ta. O renovare sau o adăugire la construcția existentă poate fi dezbătută împreună cu familia. Acordă prioritate, săptămâna aceasta, prietenilor și familiei.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător Sănătate

Uneori ai de a face cu tulburări emoționale, pe care le ții farte mult în tine și nu îi lași pe alții să vadă ce simți. Este ca și cum ți-ar fi teamă că lucrurile se vor agrava dacă îi vei lăsa pe ceilalți să știe cum te simți cu adevărat. Această abordare ține de instinctul tău de supraviețuire, dar îți poate provoca uneori suferință inutilă. Pentru a evita această tendință, fă lucruri care să te distragă de la aceste stări. Dacă te simți în continuare prost după aceea, mergi mai departe și discută cu un prieten sau cun psiholog.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top