Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător

Unele știri alarmiste despre tendințele economiei mondiale te-ar putea afecta și pe tine și pe toți cei din jurul tăi, îngrijorați de viitorul financiar. Ai încredere, ceea ce auzi poate fi o dezinformare totală. Viitorul se va remodela pentru a fi mult diferit de imaginea pe care o prezintă cei de la știri. De fapt, s-ar putea să descoperi că propriile finanțe iau o direcție în bine.

Soarele încă în semnul tău îți poate oferi încredere și te poate încuraja să te implici în idei și relații care sunt profund semnificative pentru tine. Alții te pot acuza că ești egoist, dar acesta este timpul tău pentru a savura ideea de a fi cel care  ești, deci nu-ți cere scuze.

Cu toate acestea, există încă un accent pe o zonă mai privată. Ați putea constata că o problemă care te-a deranjat ceva timp s-a dus. Poziția dinamică a lunii trecute a fost catalizatorul care a ajutat la rezolvarea acesteia, iar acum lucrurile par să arate mult mai bine.

Dacă ai o problemă cu cineva, ascultăți intuiția, Lilith conjunctă cu Chiron, face din acest moment momentul în care să începi o conversație. Dar dacă este vorba despre o problemă majoră sau minoră, discutarea acestei probleme, te poate ajuta foarte mult.

Ia-o ușor săptămâna aceasta, deoarece Mercur este deja retrograd, în Casa a 2-a, casa banilor munciți, deci evită să faci achiziții impulsive. Dacă dorești să cumperi un articol mai scump, păstrează chitanțele și documentele.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător Relațional

Deseori descoperi că pentru ca relațiile tale cele mai prețuite să reușească, trebuie să cauți în inima ta și apoi să vorbești despre ceea ce simți. Adesea încerci să amâni acest proces esențial, dar este posibil să nu mai poți face. Dacă ai curajul de a vorbi despre cu ce te-ai confruntat, multe probleme minore se vor clarifica foarte repede.

Plutește avntura în aer cu Luna prin Săgetător, luni și marți, ceea ce înseamnă că ai multe de așteptat. Lasa lucrurile să se întâmple normal.

Ești nerăbdător să treci la următorul pas, cu Marte exaltat în Capricorn, la mijlocul săptămânii, dar nu te grăbi. În cele din urmă, vei ajunge tot acolo.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător Profesional

Concentrează-te pe tendințele mai mari, în loc să fii prinși în situații de mijlocu, cu suișuri și coborâșuri zilnice. Probabil că bârfele la locul de muncă și ideile mărunte te vor destabiliza dacă le lași. Indreaptă-ți atenția spre ceva mai mare.

Această perioadă te încurajează să lucrați independent și să faci tot ce poți pentru a coordona funcția de planificare și sprijin. Atitudinea față de reguli poate fi mai puțin strictă decât cea a altora. Acest lucru poate aduce unele conflicte cu oamenii mai tradiționaliști sau de control. Timpul va dovedi că multe dintre blocajele cu care te confrunți vor începe să se estompeze. Nu-ți fie frică de talentele tale. Este important să ai încredere, chiar dacă simți că încă te cauți.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta ai câteva provocări în față, în timp ce încerci să găsești cea mai bună abordare pentru luna următoare. Aspectele afectează casa a 8-a, care este și o casă a datoriilor,  agitându-vă pentru a le plăti cât mai repede și de a te abține de la alte cheltuieli. Viața de familie și romanticăcea sentimentală vor fi principalii factori de motivare.

Fii prudent cu banii, deoarece reabilitarea pe scară largă sau renovarea poate fi inevitabilă. S-ar putea să fie momentul să cumperi o nouă mașină, o renovare sau să cumperi o casă ori un teren, ceea ce îți va greva bugetul mult timp de acum înainte. Fii atent la familie, în special la cineva care are nevoie de sprijin.

Recompensele vin sub forma unor câștiguri materiale. Ia acest lucru ca pe o afirmație a valorii tale și a muncii pe care o faci. Oamenii se bazează pe tine, acasă și la locul de muncă, și știu că vei face treabă. Munca amabilă și dividendele vor veni amândouă mai repede decât te aștepți. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător Sănătate

Cu configurația astrală actuală, este posibil să simțiți deja că ceva se află în picioare! Concentrează-te să îți păstrezi sănătatea cât de cât integră. Încearcă să mănânci acasă mai mult decât prin alte locuri. Este o modalitate mai bună de a rămâne sănătos – la restaurante, probabil, mănânci mai multe sosuri, pâine, dulciuri pe care nu le-ai mânca acasă. Și, atunci când îți pregătești propriile mâncăruri, ești mai conștient de modul în care reacționează sistemul digestiv la alimentele pe care le consumi.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top