Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu

Este posibil ca săptămâna aceasta, documentele legale care vizează afacerea sau locul de muncă, să fie pe ordinea de zi. S-ar putea să fie foarte multe de facută și care să se îndepărteze, ca să nu mai vorbim de discuțiile care par să fie interminabile. Cu toate acestea nu te impacienta, deoarece acest lucru este important. În schimb, găsește pe cineva mai familiarizat cu acest fel de lucruri și determină-l să-ți explice totul. Rezultatele ar trebui să merite!

Cu energicul Marte care se deplasează prin Casa a 6-a, a stilului de viață, poți fi gata să te bucuri de aventuri sau activități sentimentale care face să te simți compleșit. La sfârșitul acestei săptămâni, accentul devine tot mai puternic pe felul în care îți petreci viața, astfel încât s-ar putea să fii mai dornic să continui planurile și proiectele, iar acest lucru ar putea reveni în timpul liber.

Chiar și așa, dacă Mercur este retrograd, în casa a 8-a, sectorul activelor comune și a intimității, ar fi bine să o iei mai ușor atunci când se pune problema unor decizii financiare majore. Lucrurile pot să nu fie așa cum par.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu Relațional

 Influențele astrale pot face ca partenerul, actual sau potențial, să pară ca un fior viu, puternic energizat. Cu siguranță nu va dori să stea și să se uite la televizor, 

dar va dori să plece și să exploreze unele dintre obiceiurile celor care trăiesc în alte părți ale lumii. Curiozitatea iubitei/ului tale/tău nu cunoaște limite. Este posibil să dorești să petreci mai mult timp împreună și să vă bucurați de liniște. Problemele legate de relații sunt în centrul atenției în timp ce luna trece prin Pești, așa că nu te mira dacă prietenii și familia îți pun întrebări despre starea ta. 

Entuziasmul tău crește pe măsură ce luna trece prin semnalul de foc al Săgetătorului la începutul săptămânii, mai ales când ești într-adevăr atras de cineva. Anticiparea cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla este cea mai bună speranță.

Marte în Capricorn te ajută să vezi ce este posibil. Chiar dacă ai fost dezamăgit în trecut, acest moment ar trebui să fie altfel. De data aceasta, te vei angaja pe deplin.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu Profesional

Aceasta este săptămâna pentru a străluci. Te afli într-o poziție grozavă pentru a face câteva mișcări majore la locul de muncă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, săptămâna este una numai bună pentru a găsi unul. Energia cosmică este în favoarea ta, deci fixează-ți obiective mărețe și vei reuși.

Această perioadă mai aduce și oportunitatea unui nou început bun. Este ideal pentru planificarea programului sau interviuri la locul de muncă. De fapt, este un moment foarte bun pentru a câștiga sprijinul celorlalți și a găsi sprijin pentru planurile tale creative. De asemenea, poate aduce un flirt foarte distractiv la locul de muncă. Este un moment bun pentru toți cei care au copii. Încurajează nu numai încrederea, ci și abilitatea de a-ți folosi farmecul pentru a obține ceea ce îți dorești.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu Financiar

Săptămâna aceasta este despre activitatea din casa a 2-a, casa finanțelor prorpii, unde încetinește ceea ce câștigi în prezent. Poate simți că nu poți face nimic, dar știi că este doar temporar. Universul restricționează nu din cruzime, ci ca o modalitate de a te încuraja să fii mai atent și mai responsabil cu banii tăi. Uită-te la prieteni, la cunoscuți și la colegi pentru a te ajuta să ieși din orice impas.

Săptămâna aceasta ar trebui să te bucuri de roadele muncii tale. Alții, inclusiv persoanele cu autoritate și tovarășii apropiați, au observat calitățile tale de conducere. Ți se poate oferi acum o promovare sau o creștere slarială. Savurează laudele, dar nu pierdeți din vedere obiectivele. O nouă oportunitate din partea unei mari corporații ar putea fi îndreptată spre tine. Ia toate deciziile cu grijă și vorbește cu partenerul. Analizează contractele și fă achiziții cu grijă pentru a evita decizii pe care mai apoi le poți regreta.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu Sănătate

 A te simți cu adevărat confortabil în corpul tău necesită multă muncă. Ai văzut vreodată oameni care par foarte potriviți fizic, dar totuși ceva îi face să se simtă incomod în pielea lor? Există mai mult de să fii „în formă” care să încânte ochiul. Este un întreg proces care începe cu ceea ce mănânci și cum consumi. Mănânci repede, din zbor, cum s-ar spune? Asta nu ajută Începe să mănânci ce și cum ai dori să mănânci săptămâna aceasta – restul va urma.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top