Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești

Conștientizezi cât ești de încăpățânat și odată cu aceasta s-ar putea să înțelegei și ce îți împiedică progresul. Este posibil să existe anumite opoziții care se disipează încet în psihicul tău. Asigură-te că nu cazi în capcana de a simți vinovăție sau regret. Acestea sunt emoții inutile care pur și simplu te pot face să regreezi. Dacă oamenii sunt negativiști sau lipsiți de motivație, pur și simplu depărtează-te de ei și reorientează-te.

 În prezent, te afli într-o fază în care plătești ca să îți faci timp pentru reflecție și să iei în considerare un alt plan de joc pentru anul viitor. Cu Soarele în Casa a 12-a, în sector spiritual, ai, de asemenea, șansa de a conexa toate informațiile pe care le ai și să găsești finalitatea la problemele care te-au reținut.

Zona socială continuă să fie ocupată și trăiești acut sentimentul că o perioadă dificilă se încheie. În această săptămână ai putea simți ca și cum o povară imensă a fost ridicată de pe umerii tăi, iar acest lucru se poate datora acțiunilor întreprinse în ultimele săptămâni.

Marte în Capricorn aduce energia necesară să te muți în cercuri noi, să organizezi evenimente sau să te implici în proiecte comunitare. Nu exagera, totuși. Nu uita să îți lași și ceva spațiu pentru a respira.

Mercur este retrograd în semnul tău deja, așa că este posibil să te conectezi cu prietenii din trecut sau să se reaprindă o flacără veche.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești Relațional

Aspectul planetar actual face din această săptămână una cu totul specială pentru tine. Nu prea trebuie să faci nimic, ci doar să-ți inviti partenerul și să faci ceva care te face să te simți cu adevărat bine. Orice lucru care fundamentează și aprofundează procesul de deschidere și comunicare între voi va avea un impact puternic. În actul de a da și a primi, creezi un flux continuu de dragoste.

Există o mulțime de lucruri constructive pe care le poți învăța din luna în Capricorn, la mijlocul săptămânii. Dacă ai fost indecis în ultima vreme, aceasta este o energie foarte importantă care să te facă să mergi înainte.

Viitorul pare sigur cu Marte aici, dar tot trebuie să-ți rezolvi partea ta de angajare. Dacă vrei să fii într-o relație, trebuie să te angajezi și să depui totate eforturile pentru a ajunge acolo.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești Profesional

Ești prins într-o poziție dificilă în care trebuie să dai dovadă de încredere, dar totuși o parte din tine se simte extrem de vulnerabilă și de slabă. Nu te lăsa copleșit de emoțiile nesiguranței. Invocă-ți puterea imensa putere interioară și continuă.

S-ar putea să simți că ești într-un fel și oamenii cu care lucrezi se așteaptă să fii altul. Perioada poate aduce confuzie, mai ales dacă nu ești sigur de tine. Este important să fii încrezător și să nu lași gândurile negative ale altor persoane să îți influențeze atitudinea. Vei experimenta mai puține blocaje și întârzieri la finalizarea misiunilor. Capacitatea ta de a te antrena sau de a-i sprijini pe ceilalți va fi puternică. Fă-ți liste dacă trebuie să te organizezi.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești Financiar

Este o săptămână de evoluție și dezvoltare a relațiilor financiare. Acest lucru ar putea însemna că cineva pe care ai ezitat să îl abordezi este acum dispus să te asculte sau că ai energia care să te susțină să privești lucrurile mai profund, indiferent dacă este personal sau profesional. Dacă ai căutat o fuziune de afaceri, Universul te poate ajuta. Între timp, viața de acasă are nevoie de atenție și de unele cheltuieli suplimentare.

Dacă ai nevoie de o favoare sau vrei să vorbești despre ceva ce-ți dorești, fă-o. O comunicare clară este esențială acum. Lasă-i pe alții să îți audă punctul de vedere. De asemenea, este momentul să iei mari decizii financiare. Abilitatea sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație plăcută la locul de muncă poate duce la un nou aranjament. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești Sănătate

Folosiți puterea stelelor pentru a înțelege problemele de sănătate cu care te confrunți. Problemele cu care se confruntă cu corpul tău se pot datora în parte modelelor de gândire care duc la boală. Este un moment oportun pentru a afla cumpoți să-ți schimbi modul de percepție asupra bolii. Eliberând amărăciunea și resentimentele, permiți corpului să se vindece mult mai repede. Dacă ai nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a realiza acest lucru, atunci mergi la câteva ședințe de psihoterapie.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top