Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec

Ar trebui să fie o săptămână liniștită, deoarece Lilith, intuiția, se aliniază cu vindecătorul Chiron în semnul tău încă de luni și s-ar putea să te simți un pic rănit de atitudinea cuiva și să te întrebi ce ai făcut. S-ar putea ca remarca cuiva să fii atins un punct sensibil sau să fii făcut ceva fără știrea ta și asta să facă să te simți un pic neliniștit. Ce poți face? Părerea mea este că vorbind despre situație te-ar putea ajuta.

Vineri, ai ocazia de a te remarca, în special cu luna în originalul Vărsător pentru a face câteva conexiuni amețitoare. Este posibil ca planurile de călătorie să nu funcționeze conform așteptărilor. Împarte perspectiva creativă în grupul de prieteni. Unii sunt atrași de personalitatea ta, făcând din acest lucru un moment oportun pentru rețea. Conectează-te cu prietenii, vechi și noi. Dacă tesepari de ei, pornind într-o nouă direcție, este posibil să găsești mai mult sprijin decât ți-ai imaginat vreodată. Fii prudent cu banii, încearcă să ajungi la un echilibru între cheltuieli și câștiguri. Fii prudent cu bunurile personale.

Dacă vrei romantism, adică ai putea să fii preocupat să îți faci cunoscute sentimentele, vei simți atunci când cineva are ceva pentru tine, iar acest lucru poate face mai ușor să spargi gheața.

Marte, săpânul tău planetar a intrat în domiciliu, în Casa a 10-a a carierei și a obietivelor, ceea ce poate fi perfect pentru comercializarea bunurilor și serviciilor pe care le oferi. 

În schimb, Mercur a intrat în retrogradare în Casa a 12-a, un sector subtil și spiritual, în aceeași zi, ajutându-te să accesezi și să rezolvi o problemă adâncă înrădăcinată în tine.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec Relațional

S-ar putea că viața sentimentală să pară scăpată de control în ultima perioadă. Ai timp ca să pui lucrurile în ordine cu ajutorul lunii din Capricorn la mijlocul săptămânii. Rutina nu trebuie neapărat să fie plictisitoare.

Luna în Pești de duminică, răscolește și aduce la suprafață senzații din adâncuri și te poate apropia de cineva care îți place cu adevărat, dar împărtășirea nu este tocmai punctul tău forte. Dacă pui întrebări, așteaptă-te să primești și răspunsuri. 

Stăpânul tău planetar, Marte este în Capricornul ambițios, ceea ce îți oferă încurajări pentru a pune în practică obiectivele tale romantice. Ceva care pare la îndemână acum poți obține dacă ții aproape. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec Profesional

 Este dificil să ții pasul cu energia săptămânii. De cele mai multe ori, gândurile tale vor fi împrăștiate și îți va fi greu să fii productiv, deoarece vezi distracții peste tot. Nu te crampona de asta. Fă ce trebuie să faci.

Acum este momentul cel mai bun pentru găsirea unui loc de muncă nou sau mai bun pentru o promovare. Orice lucrare care îi servește pe alții sau îți inspiră imaginația îți va oferi posibilități neașteptate. În același timp însă, ar putea fi o perioadă stresantă. Dacă ceva nu funcționează, încercați o altă metodă! Sunt zile foarte bune pentru tine. Energia este puternică pentru îmbunătățirea orice situațiie în care te afli. Susține noul început, mai ales dacă ai curajul să mergi într-o direcție nouă.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec Financiar

Faptul că nu este activitate intensă în Casa a 6-a a muncii în această săptămână, sugerează că la locul de muncă este probabil mai ușor acum. Universul oferă energia de care aveți nevoie pentru a finaliza lucrurile și a avansa financiar, în timp ce munca propriu-zisă este remarcată și apreciată. În același timp, trebuie să îți asumi mai multe responsabilități înainte cere mai mulți bani.

Probleme din trecut sunt pe ordinea de zi. Rezolvă-le pentru că o poți face chiar foarte repede. Fii antent la ceea ce spui acasă și la serviciu. O mai mare atenție la comunicare îți va servi bine cnd se pune problema de a-ți aduce și mai mulți bani. Uneori tăiești în trecut dar nu permite trecutului să-ți determine viitorul. Nu te mai învinui și scapă de relațiile care și-au depășit utilitatea. Rămâi încrezători chiar dacă trebuie să îți recunoști limitările. Nu uita că și acest lucru va trece. Curând vei ieși în prim-plan cu beneficiile financiare de rigoare.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec Sănătate

 Puteți da altora și fără a-ți sacrifica propria sănătate. Și, dacă îți iei sănătatea în serios, știi că fiecare decizie pe care o iei pe parcursul zilei are legătură cu sănătatea noastră. Așadar, dacă prietenii tăi doresc să se întâlnească la o cafea și să sporovăiască – mergi cu ei, dar comandă-ți un ceai ca să minimalizezi aportul de cofeină, o idee bună în aceste zile. Dacă seara la cină ai o porție de paste, pregătețte-ți și două porții de salată.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top