Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni

Eforturile de a avansa în carieră și care a dus la succese în trecut, ar putea să te aducă în atenția publicului, săptămâna aceasta. Ai putea să fii în centrul atenției, poate să și împărtășești metodele de lucru cu alții sau să conduci un grup de discuții. Ai ocazia de a scrie sau de a conferenția despre experiențele tale. Așteaptă-te la aprecieri din partea colegilor ceea ce ți-ar putea stimula nu numai ego-ul, ci și entuziasmul.

Odată ce Soarele intră în casa a 10-a, în secorul carierei și a obiectivelor de atins, te-ar putea inspira să cauți noi oportunități.

În același timp, Lilith este conjunctă cu Chiron, în Casa a 11-a, sectorul tău social și ai șansa de a rezolva o problemă cu un prieten sau un grup de prieteni. Poate fi o problemă minoră sau una majoră, dar cu dorința de vedea lucrurile și din perspectiva lor, se pot realiza multe.

Există încă o concentrare astrală intensă în Casa a 8-a, un sector profund emoțional legat de finanțe, afaceri și legături sufletești, iar acest lucru se va intensifica la sfârșitul săptămânii pe măsură ce Marte se va deplasa prin această zonă.

Chiar și așa, cu intrarea lui Mercur în retrogradare, ar fi înțelept să nu te grăbești să iei decizii mari sau să faci cheltuieli masive. Evită să o faci dacă nu este nevoie. Un ritm lent și măsură este tot ce ai nevoie.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni Relațional

Ești capabil să exprimi partea unică și mai originală a naturii tale, fără ca ceilalți să creadă că ești ciudat. Dacă ai ceva de spus unei persoane dragi sau de transmis un mesaj cuiva care te interesează, atunci vei reuși să o faci, mai ales dacă o faci într-un mod neobișnuit. Nu folosiți metode convenționale. Îți place să îți trăiești felul unic de a fi atunci când luna este în Vărsător, la sfârșitul săptămânii. Prietenii tăi s-ar putea să nu te creadă, dar dacă vrei să fii într-o relație, vei fii!

Luna în Săgetător la începutul săptămânii, da un accent aventuros întâlnirilor tale. Făcând ceva ce nu ai făcut niciodată vă ajută să formați o legătură unică, ca să nu mai vorbim de amintirile speciale. Sunt multe de făcut, dar nu ai foarte mult timp pentru a face acest lucru, ceea ce înseamnă că Marte din Capricorn te ajută. Stabilește-ți un obiectiv și rămâni pe el. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni Profesional

 O nouă lumină este aruncată asupra vechilor probleme. Această nouă perspectivă provine dintr-o sursă foarte neașteptată, așa că fii deschis tuturor oamenilor și inițiativelor pentru a afla aceste noi informații. Nu va fi foarte evident pentru oricine, de aceea trebuie să fii cu ochii în patru. Chiar dacă ai impresia că mintea îți este împrăștiată, poți folosi asta în avantajul tău. Ideile pe care le aduni pot părea haotice, dar toate, împreună vor forma o idee foarte utilă. Vei avea succes atunci când îți vei îndrepta atenția în multe direcții.

S-ar putea să te simți destul de stresat. Zvonurile ar putea zbura și poți fi distras de problemele colegilor. La fel, este un moment puternic pentru a-ți găsi sau actualiza locul de muncă. Este important să fii înțeles și să încerci să vezi orice problemă din perspectiva celuilalt. Este recomandat orice lucru care îți permite să fii mai activ și pe picioarele tale.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni Financiar

Săptămâna aceasta vei primi un mesaj puternic din partea Universului. Cu toată energia tensionată din jurul tău, trebuie să cauți răspunsuri în Casa a 12-a, sectorul temei natale care guvernează transformarea personală. 

Te gândești la cariera ta. Fie ceri mai multe de la tine, fie te gândești mai mult la asta. Dar te simți încrezător și vorbești și acționezi cu încredere. Comunicarea este un instrument important pentru a-ți păstra autoritatea. Ceea ce spui și ceea ce faci ar trebui să fie în armonie cu tine. Superiorii sunt gata să fie impresionați. Acesta este momentul potrivit pentru a face noi planuri sau strategii de creștere financiară. Acum este nevoie de multitasking, așa că asigură-te că îți petreci timpul pentru eforturi demne. Nu te îngrijora. Continuă să faci ceea ce faci și vei avea succes.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni Sănătate

Sănătatea este în mâinile tale. Depinde numai de tine ce tip de acțiune determini care să producă și cele mai bune rezultate. De asemenea, poate vrei să știi și de ce îți sabotezi cele mai bune intenții. Este o problemă comună și una care nu servește defel sănătății sau bunăstării tale generale. Când vei înțelege acest lucru, vei deveni mai conștient de sănătatea ta.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top