Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac

Orice ar fi, probabil, te vei simți mai ales încântat și mulțumit de realizările tale. Vei dori să le spui tuturor, dar acest lucru s-ar putea dovedi frustrant, deoarece unele dintre persoanele cărora dorești să le spui ar putea să nu fie accesibile astăzi. Reține că stăpânești cuvântul până când îi poți informa pe cei apropiați. Vei avea nevoie și dorești sprijinul lor.

Este posibil să fie nevoie să faci pace cu cineva cu care lucrezi, în special la începutul săptămânii, când Lilith, maestra intuiției face conjuncție cu vindecătorul Chiron. Indiferent de dificultate, problema poate fi rezolvată cu bunăvoință de ambele părți.

Casa a 7-a, sectorul tău relațional continuă să fie în centrul atenției, întrucât Saturn se îndepărtează încet, încet de Pluto și s-ar putea să te simți mai relaxat în legătură cu o relație cheie. Aceasta ar putea fi cineva în autoritate sau un parteneriat, dar orice ar fi, diminuarea tensiunii te poate ajuta să te simți mult mai mult în împăcat cu sine.

Week-endul ar putea fi interesant, cu luna în Vărsător,  în Casa a 8-a, casa intimității și face câteva aspecte interesante. Ar putea să apară o întâlnire, din senin, care ar putea să te provoace să știi mai multe. Dacă ieși cu partenerul, poate fi o ocazie foarte specială.

Pe măsură ce Marte intră în zona de relații în Casa a 7-a, hotărârea de a elimina incertitudinile te va putea face să progresezi și să rezolvi o problemă în care ai fost târât.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac Relațional

 Te vei bucura de această săptămână, deoarece îți oferă o șansă de a-ți preciza sentimentele și de a face ceva concret pentru a îmbunătăți calitatea relației actuale. Indiferent dacă acesta este sub forma unui cadou sau poate ceva care îți place să faceți împreună, încearcă să-l faci interesant. Găsește ceva de sărbătorit.

Marți, Luna este în Capricorn, așa că nu vei fi, fără îndoială, atent la comportamentul celei/celui cu care te întâlnești. Poți seta standardele proprii cât de mult dorești.

Există apoi o lună intensă în Vărsător, la sfâeșit de săptămână, care ar putea pune paie pe foc, cum se spune la noi. Vezi până unde vrei să mergi și încearcă să îți stabilești niște limite.

Cu Marte în Capricorn vei știi în ce direcție mergi. Lucrurile legate de întâlnirea care păreau dificile au loc fără efort, ceea ce reprezintă o schimbare frumoasă. Rămâi concentrat pe obiectivele tale.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac Profesional

Este important să fii mai flexibil. Este singurul mod în care vei fi productiv la locul de muncă. O atitudine încăpățânată va îndepărta unele persoane și vei pierde ajutorul vital și resursele de care ai nevoie pentru a avea succes în muncă.

De asemenea, poate fi un moment stresant dacă te aștepți ca lucrurile să rămână la fel. Cu cât poți fi mai calm și mai adaptabil, cu atât mai bine. Este însă un moment norocos pentru a aranja un interviu de angajare. Este momentul ideal pentru o mai mare deschidere. Așteaptă-te să fii foarte ocupat. S-ar putea să te simți stresat să jonglezi cereri multiple. Un zâmbet mare și o atitudine veselă îi vor ajuta pe toți cei implicați. Încearcă să nu o iei prea în serios.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac Financiar

Aspectele din zona temei natale, asociate cu Casa a 6-a și cu ocuparea forței de muncă și sănătate, te îndeamnă să faci modificările necesare și să faci controale medicale, dacă trebuie. Deoarece Universul dezvăluie lucruri îngropate anterior în tine și s-ar putea să descoperi că cineva intenționează să îți blocheze drumul către succes. Privind spre Casa a 12-a care este și o casa a vieților trecute îți va arăta acum vei culege ceea ce ai semănat.

Acesta este momentul potrivit pentru a începe să te gândești la viitorul carierei tale, deci asigură-te că ai grijă de sănătatea fizică și psihică. Îndrumările pot apărea în locuri ciudate sau din surse la care nici nu te gândești. Urmează-ți instinctul. Intuția nu te va induce în eroare acum.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac Sănătate

Poți fi extrem de conștient în ceea ce privește dieta atunci când te gândești la asta. Gândește-te la leul aflat în sălbăticie. Doar cele mai proaspete alimente îl vor face leu și pe puii său. Când vine vorba de hrana celor mici, nu lasă nimic să-i stea în cale. Încearcă să folosești această mentalitate felină când ești invitat la vreun restaurant. Mergi până la a întreba ospătarul și chiar și bucăratul, care legume sunt cele mai proaspete și tratează-te în cele mai bune condiții pe care le oferă terenul.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top