Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară

S-ar putea să iei în considerare ideea de a investi timp, energie și, poate, câțiva bani într-un proiect creativ de o anumită factură. Acest lucru ar putea implica, de asemenea, într-un fel, noua tehnologie. Ai putea avea mai mulți colegi care să vrea să lucreze cu tine în acest proiect și, prin urmare, întreaga inițiativă ar putea fi foarte interesantă. Asigură-te că nu pierzi din vedere detaliile practice implicate sau ai putea să nu-l pui în practică niciodată.

Dacă este cineva cu care trebuie să te împaci, un aspect vindecător la începutul săptămânii, te-ar putea inspira să o faci. Asta ar presupune să lași trecutul în urmă și ar putea merita dacă prețuiești această asociere și vrei să continue.

Există încă un accent puternic pe Casa a 5-a, sectorul de agrement, creativitate și romantism. Și cu Saturn și Pluto care continuă să se distanțeze unul de celălalt, o relație care a provocat probleme poate începe să se ușureze. Indiferent de natura problemei, soluția poate fi deja funcțională.

Luni, Marte se mută în Casa a 5-a, care este și un sector romantic și Mercur intră în retrpgradare în Casa a7-a, sectorul tău relațional și ar fi la fel de bine să fii atent la mesajele mixte pe care le primești. Marte poate să-ți dea curajul de a sparge gheața cu privire la o anumită persoană și, sperăm, să ai parte de relația dorită. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară Relational

Ești încurajat să te extinzi și să îți susții partenerul, actual sau potențial, acceptând un moment de tranziție. Relațiile rămân integre atunci când ești capabil să treaci prin perioade de schimbare și transformare. În mod similar, relația ta se va muta la un nivel cu totul nou dacă ajuți o persoană la care ții să ajungă și să îți exprime anumite nevoi și sentimente. Amândoi veți beneficia mult mai mult decât îți poți imagina.

 Deoarece luna petrece două zile în Capricorn la mijlocul săptămânii, ești un pic perfecționist. Încearcă să nu excluzi pe nimeni bazat doar pe o primă impresie, mai ales dacă ești nervos. Ea aduce un indiciu de gelozie, chiar dacă știi că sentimentele tale sunt iraționale. Nu îți poți ajusta emoțiile, dar influența Capricornului face să simți lucrurile foarte profund.

Marte în Capricorn este exaltat și te ajută să îndeplinești obiectivele legate de dragoste la care nu te-ai putut gândi decât acum. Dar ai de dus o bătălie în acest sens.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară Profesional

Evită atitudinea de satisfacție pe care o simți. Arată-le oamenilor că ești încrezător în munca ta și că știi cum să îți îndeplinești treaba. Dacă faci acest lucru, vei câștiga în fața șefilor. Nu există niciun motiv să ascunzi puterea pe care o ai.

Tu ești întotdeauna un muncitor care trage din greu. Această perioadă poate fi frustrantă, deoarece poate dorești să îți faci munca, dar trebuie să satisfaci preocupările colegilor sau ale clienților dificili. Poate urma o perioadă de întârziere până când căile să se deschidă așa cum dorești. Vei găsi finanțare suplimentară dacă dorești o afacere. Alții vor găsi o oportunitatea de a reprezenta interesele colegilor la un nivel mai înalt și de a îmbunătăți condițiile de muncă. Fă tot posibilul și eviți să te îngrijprezi din cauza unor zvonuri nefondate.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară Financiar

Este timpul să acorzi atenție modului în care te prezinți financiar și talentul cu ajutorul căruia poți demonstra lumii de ce ești în stare. Aceasta poate însemna să investești într-o garderobă profesionistă sau să îți rescrieri profesional CV-ului. A face un pas înainte este important datorită activității din sectorul carierei, care necesită cu deosebire atenția ta acum.

Transformarea carierei este posibilă dacă ești dispus să îți fructifici șansa. Continuă să lucrezi din greu și respectă-ți rutina zilnică care te va duce spre succes, mai degrabă, decât să atragi bârfe la birou sau să te implici în politici financiare concurențiale, chiar dacă ai senzația că ești tras în mai multe direcții. Cineva are obiective concurente pentru tine, provocându-ți o anumită frustrare, iar relația personală îți poate provoca stres, așa că reține că nu poți face pe plac tuturor. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară Sănătate

Nu este un moment bun pentru a-ți ignora problemele de sănătate. Trebuie să fii mai precis și mai detaliat dacă vrei să ajungi undeva. Lipsa de claritate a fost o problemă de ceva vreme, așa că nu lăsa această problemă să ajungă în sectorul de sănătate. Scrie ce dorești să obții prin pierderea în greutate sau începerea unor exerciții de fitness la sală. Să știi ce vrei, înseamnă că ești aproape de jumătatea drumului.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top