Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur

Soarele în casa a 10-a, sectorul profesional și al ambițiilor, cel mai înalt sector al temei natal, poate fi un apel să strălucești și să nu îți ascunzi darurile și talentele de ochii lumii. Rată-ți abilitățile și savurează șansa de a-i anunța pe ceilalți cât de bun poți fi. 

Există încă un accent puternic pe Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și a spiritului de aventură, te poate face să accesezi noi oportunități. Dacă ai ezitat să ieși din zona ta de confort, s-ar putea să te simți altfel până la sfârșitul săptămânii, când agitatul Marte va intra și el în aceeași casă, aducându-ți curajul de a depăși orice frică sau rezistență la schimbare.

Duminică, intrarea lunii în Pești te va aduce în al 9-lea cer, provocându-te să visezi cu ochii deschiși la picanterii numai de tine știute, moment  numai bun pentru romantism și întâlniri neașteptate.

Iar Marte din Capricorn, îți dă curajul de a merge mai departe cu noi planuri. Ia-o ușor, totuși, deoarece Mercur a intrat în retrogradare și cel mai bine ar fi să nu grăbești nimic.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur Relațional

Dragostea devine o realitate practică în timp ce luna va trece prin semnul de pământ care este Capriornul, la mijlocul săptămânii. Acțiunile tale vorbesc mai tare decât cuvintele acum și îți place să faci lucruri deosebite pentru persoana care îți place.

Luna în Vărsător de la sfârșitul săptămânii și, pompează adrenalină din plin și trăiești mai intens pasiunea. Partenerii activi sunt mult mai amuzanți decât cei sedentari.

Un mesaj pe care îl vei primi va fi cu adevărat o supriză. Dar, după ce ai citit rândurile de mai multe ori, îți vei da seama că, de fapt, situația romantică la care se referă nu urmează să se termine, ci dimpotrivă va intra într-o fază captivantă și nouă. Deci, puteți să nu mai ai emoții și să sărbătorești, în schimb!

Mars în ambițiosul Capricorn în weekend te asigură că ești ținta pentru îndeplinirea obiectivelor sentimentale.. Singurele limite sunt cele pe care le impui tu.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur Profesional

Lasă creativitatea să curgă. Există în fanteziile tale mai mult adevăr decât crezi. Vei face pași mari în carieră dacă îți lași imaginația, pur și simplu, să zburde. Acum este momentul să aduci la viață idei minunate. Nu da înapoi!

Este un moment ideal pentru a aplica pentru un loc de muncă nou sau pentru o poziție mai bună, acolo unde ești, dacă asta îți dorești. Unii colegi pot fi stresanți dacă nu ești dispus să faci compromisuri. Ai răbdare cu proiectele în desfășurare care au nevoie de mai multă cercetare sau organizare. Este o perioadă excelentă în care ar trebui să faci tot posibilul pentru a termina proiecte excepționale. Orele peste program, te vor ajuta în viitor. Aspectele încurajează mai multă acțiune și inovație, dar pentru asta trebuie să ai p fundație solidă. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur Financiar

Săptămâna asta plutesc destule tensiuni în aer. Activitatea care implică axa financiară, arată că este timpul să înțelegi dacă modul în care îți câștigi banii în prezent funcționează pentru tine, dacă nu, acest aspect solicită să găsești o soluție mai bună. Nu lăsa lucurile la voia întâmplării și nu presupune că altcineva o va face pentru tine. Viața este așa cum vrei să fie.

Fii atent și mintea ta activă profită de toate oportunitățile care îți ies în cale. O idee extraordinară poate aduce bani serioși. De asemenea, poți câștiga o anumită recunoaștere pentru eforturile depuse. Împărtășește-ți ideile cu alții pentru a profita cu adevărat de această perioadă. Oamenii sunt gata să te asculte și acum ai o cale de comunicare. De asemenea, să fii ascultător activ ți-ar servi și bine. Urmărește ceea ce dorești și cuantifică lucrurile care îți aduc fericire. Aceasta te va ajuta să atingi ceea ce este mai bun în tine. Ia legătura cu ceilalți și încearcă să împărtășești idei și proiecte cu părțile interesate. Căldura pe care o oferiți celorlalți te ajuta să demonstrezi celorlalți cine ești.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur Sănătate

Adesea, cele mai pertinente sugestii pe care părinții le aduc vieții noastre se regăsesc în modul în care ne tratăm organismul. Ce mănânci dimineața și seara, cât de multă mișcare facem și atitudinea față de mișcare precum și modul în care ne odihnim sunt toate, lucruri pe care le învățăm la o vârstă foarte fragedă. Ai nevoie de curaj să reexaminăm aceste elemente ca adulți și să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru sănătatea noastră. Ia acest lucru drept prima provocare a săptămânii și fii conștient de obiceiurile habituale privind sănătatea.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top