Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion

S-ar putea să simți că ceva blochează lucrurile pentru a nu te lăsa să-ți materializezi planurile actuale. S-ar putea ca mintea ta să se simtă neliniștită și că ești nerăbdător să mergi mai departe, dar există un sentiment al disciplinei și prudenței care te atenționează și te îndemnă să încetinești. Ar putea să nu fie o idee proastă. Disciplina și voința ar putea fi exact lucrurile de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde vrei.

Poate simți nevoia să faci un pas înapoi și să reflectezi la planurile și obiectivele tale. Cu Soarele în Casa a 4-a, sectorul domestic, aceasta este o ocazie de relaxare și de reîncărcare atunci când este posibil.

Chiar și așa, există o mulțime de activități în Casa a 3-a, sectorul comunicării, și cum Marte a venit și el aici, acest lucru va crește și mai mult. Poți avea impresia că faci curățenie și înlocuiești modalități și metode vechi de lucru cu planuri și obiective mai dinamice.

Acesta poate fi un moment interesant, în care căutarea activă a noilor oportunități care pot aduce recompense. Cu toate acestea, cu Mercur care intră și el în retrogradare, ar fi, la fel de bine, să iei lucrurile cu grijă. Evită să te angajezi în orice crezi că este important, deoarece circumstanțele s-ar putea schimba într-un timp foarte scurt.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion Relațional

Partenerul, actual sau potențial, te poate face să te simți puțin nervos. Deși s-ar putea să fii pasionat de o anumită problematică, acestea pot părea a fi momentul detașării. Acest lucru probabil nu are sens pentru tine și ai putea interpreta asta drept semn că nu îi , atunci când, de fapt, ai deja situația rezolvată în minte.

Probabil vei răsturna lucrurile când Luna va fi în Capricorn, la mijlocul săptămânii, ajutându-te să îți organizați gândurile. Ar trebui să ai una sau două opțiuni de pus pe masă.

Luna se mută în Vărsătorul original, mai târziu în săptămână, așa că nu vei dori să te implici atunci când vine vorba de anumite subiecte. Acest lucru însă te-ar putea împiedica să te apropii de cineva nou, dar preferi să rămâi fideli ție decât să apelezi la compromisuri.

Când stăpânul tău planetar Marte intră în Capricorn, luni, poți realiza orice. Intocmește-ți un plan de cucerire și urmează-l.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion Profesional

Fă-ți timp din ziua de lucru pentru a curăța și a organiza zona din jurul locului de muncă. Instinctele interne intră în joc și este un moment bun pentru a valorifica această energi, creând o bază solidă de pe care să lucrezi, te va ajuta extraordinar.

Ai o capacitate puternică de a înțelege ce se întâmplă dincolo de suprafața lucrurilor în orice grup în care lucrezi. Înțelegerea motivelor celorlalți va ajuta la identificarea rădăcinii unor probleme de lungă durată. Evenimentele necesită o abordare lentă și atentă. Nu neglija detalii importante, chiar dacă este nevoie de mai mult timp pentru asta. Este posibil să ai nevoie de o atitudine fără teamă pentru a trece peste blocajele aparente. Poate însemna să te confrunți cu un  superior dacă știi că ai dreptate.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion Financiar

 Ai câteva aspecte provocatoare în Casa a 2-a, casa banilor munciți și a valorilor, în această săptămână. Activitatea din casa ta de bani te readuce la perioadele cele mai ușoare. Dar, în aceeași măsură, este afectată Casa a 8-a, a datoriilor către alte persoane și care te provoacă să le plătești sau să te împrumuți iar, astfel încât să îți poți extinde activitățile pe care le dorești.

Contractele și acordurile legale privind reparațiile și construcțiile îți domină timpul și atenția. S-ar putea să fii chemat la întâlniri unde se vorbește despre complicații la locul de muncă sau să primești noi sarcini. Profită la maxim de oportunitățile pe care ți se oferă, chiar dacă este pe neașteptate. Cel mai bine este să fii calm și să faci reparațiile după ce ai primit câteva informații suplimentare. Citește complet eticheta pentru orice lucru pe care îl cumperi, pentru a evita orice risc. Pregătește-te pentru câștiguri pe toate fronturile săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion Sănătate

Configurația astrală a săptămânii arată că începi să simți că există mai mult în viață decât ceea ce își doresc, fac și spun ceilalți. Ceea ce simți în tine este cel mai important lucru de observat și de urmat. Cum vei păstra această conștientizare atunci când aspectele se vor schimba, ei bine, vei lua notă de asta și probabil, te vei angaja să faci din luna viitoare unul dintre obiceiurile exemplare de sănătate. Dovedește-ți că știi ce vrei pentru tine!

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top