Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn

Știrile bizare care vin de departe, posibil pe e-mail sau Internet, s-ar putea răspândi ca focul sălbatic printre oamenii pe care îi cunoști și să provoace multă emoție. Ai grijă să nu te emoționezi prea mult, deoarece este foarte probabil să te dezinformeze în legătură  cu unele gânduri destul de ciudate care te-ar zgudui. Consideră-le interesante, gândește-te, dar nu-l lua în serios dacă nu ai o confirmare din surse sigure.

Mercur în Casa a 3-a, în sectorul comunicării intră în mers retrograd duminică. Ia-o ușor dacă te gândești să închei o tranzacție sau să te angajezi, deoarece sugestia ar fi, să verii mai întâi detaliile. Ai putea să te implici în ceva care necesită mai mult timp și efort decât crezi.

Soarele ajunge și el în Casa a 3-a, iar acest lucru te-ar putea încuraja să iei măsuri cu privire la orice problemă care trebuie rezolvată. De asemenea, îți poate oferi o imagine de ansamblu și te poate încuraja să experimentezi diferite modalități de a câștiga bani în plus.

Cu luna în Vărsător, în Casa a 2-a, în sectorul tău social, oricare dintre petrecerile la care participi ar putea avea o atmosferă neplăcută. Și dacă ești în căutarea iubirii, este o zi în care o prietenie ar putea trece granița dintre platonic spre romantic.

Marte în Casa 1 și în semnul sporește nivelul de energie care ar putea crește considerabil.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn Relațional

Aspectele planetare actuale îți pot oferi un sentiment de securitate atât de profund, încât nu ai nicio problemă în exprimarea sentimentelor tale partenerului. Înțelegi în sfârșit că nu este mereu în preajmă să te ajute sau ca să te facă să te simți prost pentru că nu ești perfect, ci chiar doresc să te iubească și să te susțină. Dă-i această șansa iubitului.

Dacă știi care sunt calitățile pozitive și negative ale partenerului ele ar trebui să se echilibreze reciproc în timpul lunii din Vărsător de la sfârșitul săptămânii, oferindu-ți motive întemeiate pentru a continua să insiști ca să ieșiți, în cele din urmă, la o întâlnire.

Luna din Pești de duminică, te face mai emotiv decât de obicei și ți-ar putea provoca rău atunci când afecțiunii tale nu i se răspunde. Respingerea nu este niciodată ușoară, mai ales acum.

Marte ajuns în semnul tău, în Casa eu-lui, a vitalității și a felului tău de a fi, te determină  să pui în mișcare ceva pentru viitor. Chiar dacă nu ai în minte partenerul perfect, ești gata să te pregătești pentru un stil de viață mai angajat.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn Profesional

Acordă atenție mass-media, inclusiv reviste și radio. Îți va parveni o  informație importantă prin intermediul acestor canale care te vor ajuta să ai o perspectivă complet nouă asupra situației actuale a carierei. Ascultă cu atentie.

Sentimentele încărcate emoțional ar putea domina la locul de muncă. Ambiția ta rămâne puternică și etica ta îți va fi apreciată. De data aceasta te-ar putea face să te simți neobișnuit de leneș sau nemotivat. Dacă este posibil, fă acele lucruri de care te bucuri cel mai mult și amână altele mai puțin interesante. Evenimentele solicită atenție suplimentară pentru a te asigura că persoanele pe care le servești primesc ceea ce își doresc. Acesta este un moment foarte bun pentru planificarea evenimentelor și comercializarea ideilor tale.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta este vorba despre ciocniri de energii care te pot face să te simți încordat și neacceptat. Poate că slujba te solictă vă, deoarece clar este necesară o anumită schimbare, întrebarea este cee schimbare?

O cheltuială inutilă, poate pentru a fi în pas cu moda sau bijuterii, ar putea ajunge să te coste mai mult decât ai negociat în prima fază. Evită speculațiile financiare riscante sau jocurile de noroc. În schimb, consultă-te cu experții pentru a obține sfaturi profesioniste. Perspectivele tale creative pot duce la posibilități noi și interesante, astfel încât să fii la locul potrivit în momentul potrivit. Implică-te în grupuri sociale sau alte evenimente care ar putea fi rodnice pentru crearea de rețele. 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn Sănătate

Cu siguranță este ceva agitat în zona ta de sănătate. Marte în semnul tău, înseamnă că Univerul îți oferă o șansă să săpi adânc și să găsești motivele pentru unele dintre cele mai presante probleme de sănătate. Nu este momentul să îți îngropi capul în nisip ca struțul. Dacă ai probleme, pune-le la punct și întreabă-te de ce ai evitat să îți îngrijești organismul pâmă acum.

Citește Horoscopul săptămânii 17-23 februarie și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top