Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020

Pe Berbec abilitățile sporite îl fac confidentul ideal, el ascultă cu atenție și sfătuiește cu ce ceea ce îi spune inima că este corect.

Pentru Taur este un timp foarte bun pentru a urma un curs, necesar deoarece ar putea beneficia foarte mult de pe urma lui.

Pentru Gemeni săptămâna este o oportunitate excelentă de a combina resursele, astfel încât să poată realiza mai multe lucruri decât poate singur.

Racii închid problemele vechi și depășite, astfel încât să poată începe un ciclu profesional nou deoarece este un moment important pentru a reflecta asupra propriilor obiective.

Leii pot fi nevoiți să aibă mai multă răbdare cu un șef sau un client care îi solicită, dar ce va urma îi poate aduce atracția secretă a unui colaborator.

Pentru Fecioare o conversație ar putea acționa ca un catalizator care să îi încurajeze să încerce o nouă idee.

Balanțele simt că trebuie să se schimbe ceva în viața lor și că doar acționând în consecință, se vor simți mult mai bine în viitor.

Scorpionii au tendința să exagereze lucrurile, participând numeroase petreceri și cumpărături până la închiderea magazinelor.

Săgetătorii își asumă o poziție mai puternică la locul de muncă și este posibil să aibă și noi responsabilități de îndeplinit.

Capricornii  trebuie să îți acorde câteva ore de odihnă în plus pentru a se replia și a-și recupera energia.

Vărsătorii ar constata că resursele subtile – forța interioară, mesajele din vis, abilitățile psihice și imaginația foarte bogată contribuie la capacitatea lor de a face bani.

Peștii pot avea o perioadă ciudată și fascinantă totodată și vor manifesta un farmec și o carismă aparte și pot fi tentați să se arunce într-o nouă experiență.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top